Share

Pont Daniil Medvedev - Gael Monfils, Mai reușește o surpriză francezul ?!

Tenis

Cota: 1.76

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Feb 2019 09:20 765 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Gael Monfils
Daniil Medvedev
Gael Monfils
VS
18:00 09 Februarie 2019
ATP Sofia

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Gael Monfils

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre rusul Daniil Medvedev și francezul Gael Monfils, din cadrul celei de-a doua semifinale de la Sofia, meci ce e programat ultimul pe arena centrală și care va începe după ora 18 00. Mai multe date, dar și pronosticul găsit, în rândurile de mai jos.

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

Daniil Medvedev: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Daniil Medvedev își continuă forma bună. Rusul a avut un start de an foarte bun, cu finală la Brisbane, pierdută în fața lui Nishikori și tur 4 la Melbourne, cedând contra lui Djokovic. Tânărul tenismen a evoluat foarte mult în ultimele luni, iar în acest start de an, a impresionat multă lume. 

Jocul solid l-a urcat pe rus în top 20, iar în condițiile date, o eventuală intrare în top 10 nu e deloc exclusă. Rusul nu mai evoluase de la eliminarea de la A.O, până săptămâna trecută, în Cupa DAVIS, unde i-a adus un punct Rusiei în urma victoriei cu Laaksonen. Aici, la Sofia, Daniil a etalat același joc solid și a ajuns până în penultimul act al competiției, fără prea mari probleme.

Medvedev a cedat un singur set în cele 2 meciuri jucate. În meciul cu Haase, Daniil chiar a revenit de la scorul de 0-1 la seturi cu adversarul olandez, dar s-a impus de o maniera categorică în următoarele 2 acte. Ieri, contra lui Klizan, rusul s-a distrat, atât la propriu, cât și la figurat, făcând spectacol contra slovacului. A fost o altă victorie categorică a lui Medvedev, care astăzi va avea un meci mult mai greu.

Rusul pornește din nou favorit, dar va avea de tras în fața oponentului mult mai experimentat pentru a juca în a doua finală din acest an.

Gael Monfils: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Gael Monfils a arătat o formă extrem de bună în această săptămână la Sofia. Francezul, care a evoluat foarte puține meciuri în acest an, nu a avut rezultate impresionante în 2019. Un tur 2 la Melbourne, alea fiind de altfel singurele meciuri jucate de francez în 2019.

În capitala Bulgariei, Gael a evoluat foarte solid și a arătat că poate reveni în top 20. În cele 3 meciuri jucate aici, Monfils nu a cedat set, iar adversarii întâlniți nu au fost deloc slabi. Ba din contră. Ultimul oponent învins, Stefanos Tsitsipas e unul din cei mai în formă jucători ai acestui debun de sezon. A fost însă un succes în 2 seturi pentru Gael, 6-3, 7-6, care nu i-a oferit nici o minge de break grecului. De-a dreptul impresionant. 

Serviciul, poate arma principală a lui francezului, a funcționat la parametri optimi în această săptămână, Gael reușind să servească 29 de ași. Culmea, cei mai puți ași au fost chiar ieri, însă eficența serviciului a fost foarte mare, Monfils având un procentaj de 93% de mingi câștigate cu primul serviciu. 

Dacă contra lui Tsitsipas francezul a arătat foarte bine, testul cu Medvedev se anunță cel puțin la fel de greu. Nu e exclus să avem și aici minim un set cu tie-break și de ce nu, chiar decisiv. Cert e că vom avea un duel echilibrat, iar meciul e deschis oricărui rezultat.

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Gael Monfils

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Daniil Medvedev v Gael Monfils

Pe lângă pronosticul ales, se mai poate merge pe victoria francezului, cu o miză mai mică, la o cotă de 2.20 sau un over mai mare, 24,5, la o cotă de 2.10.Pont Daniil Medvedev vs Gael Monfils: Total gameuri - peste 22,5

Se anunță un meci extrem de disputat. Medvedev este unul din cei mai în formă tenismeni ai acestui start de sezon, iar rusul e la un singur pas de cea de-a doua finală din 2019. Monfils a jucat doar 2 meciuri până la turneul din Bulgaria, dar în această săptămână a arătat că poate reveni acolo unde îi este locul. Serviciul va fi la puterea a 2 în acest meci, astfel că multe puncte nu vor avea nevoie de prea multe schimburi. Cred că meciul va fi echilibrat, astfel că voi recomanda cu încredere minim 23 de gameuri disputate, la o cotă bună oferită de Netbet.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 22,5

Miza: 10/10

Cota: 1.76

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Daniil Medvedev vs Gael Monfils: Numar maxim de gameuri castigate consecutiv - sub 3.5

Daniil Medvedev este un tenismen foarte bun, iar în viitor e posibil să-l vedem câștigând turnee importante, mai ales că este atât de tânăr. Inclusiv aici are o șansă bună la trofeu, până acum însă având destul de multe probleme, pierzând set atât cu Laaksonen cât și cu Haase. Chiar și așa, în niciun meci nu a fost dominat, iar serviciul său a mers bine, pierzându-și-l de 3 ori tot turneul, iar ieri neoferind vreo minge de break cu Martin Klizan. Gael Monfils este și el foarte talentat, momentan fiind într-un reviriment în ceea ce privește ritmul de joc. Aici nu a pierdut set, bazându-se pe serviciu și pierzându-și acest atu doar de două ori în precedentele trei partide. Iar ieri cu Tsitsipas a fost dominant, neoferind vreo minge de break. Consider astfel că este greu ca unul dintre jucători să realizeze două breakuri consecutive și astfel să câștige 4 gameuri la rând, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Numar maxim de gameuri castigate consecutiv - sub 3.5

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

40

Castigate:

25

Pierdute:

14

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici