Share

Pronosticuri tenis ATP Shanghai - Medvedev vs Norrie, rusul pare imposibil de oprit

Tenis

Cota: 1.41

Adaugat de: Marian Cioată

07 Oct 2019 19:40 457 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Cameron Norrie
Daniil Medvedev
Cameron Norrie
VS
14:50 08 Octombrie 2019
Ponturi tenis ATP - Shanghai Rolex Masters

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Cameron Norrie

Marți, după orele 14.50, este programată partida din turul 2 al ATP Shanghai, între Daniil Medvedev (4 ATP) din Rusia și Cameron Norrie (64 ATP) din Marea Britanie. Pontul ales vizează un meci dezechilibrat, în care niciun set nu va ajunge la tiebreak.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Daniil Medvedev: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Daniil (23 ani) a atins un record fantastic în 2019, cu 54 victorii din 71 meciuri oficiale. Pe hard outdoor, rusul a disputat 4 finale consecutive în America de Nord, la Washington, Montreal, Cincinnati şi US Open, plus titlul de la Sankt Petersburg, din sală.

Oarecum paradoxal, rusul va fi acum mai proaspăt decât adversarul său de luni. Medvedev a avut o pauză de mai bine de 2 săptămáni pentru a se odihni, după consumul imens de energie din vară.

La precedentele 2 apariţii de la Shanghai Masters,  Medvedev nu s-a descurcat grozav, fiind eliminat din turul 1 în 2017 şi din turul 2 în 2018. 

Cameron Norrie: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Cameron (24 ani) a avut un traseu complicat la această ediţie, în care a plecat de pe tabloul de calificări. Anul trecut a ratat prezenţa pe tabloul principal, iar acum a legat deja 3 victorii în minimum de seturi cu Schnur, Fabbiano şi Simon, fără niciun tiebreak disputat.

Norrie este jucător de hard, cu un record decent în actuala stagiune, 21 succese din 34 partide oficiale. Cele mai notabile performanţe au fost finala de la Auckland şi semifinala de la Acapulco, din prime luni ale anului 2019.

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Cameron Norrie

Va fi primul duel direct oficial dintre cei doi sportivi din aceeași generație.

Cote pentru Daniil Medvedev v Cameron Norrie

Alternativ, puteți încerca și varianta unui succes în minimum de seturi din partea rusului, la cota de 1.50 oferită de Unibet.ro. 

Pont Daniil Medvedev vs Cameron Norrie: Sub 0.5 tiebreakuri în meci

Merg pe varianta unui duel fără tiebreak între Medvedev și Norrie. Stângaciul britanic nu are nici serviciul și nici constanța rusului în raliurile din spatele terenului și nici capacitatea de a închide rapid schimburile prin winnere, de aceea consider că metronomul Daniil se va impune detașat pe tabela de scor. Cota de 1.41 oferită de Unibet.ro este cea mai bună de pe piață pentru această opțiune de pariere.

Pont pariuri: Sub 0.5 tiebreakuri în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

9

Castigate:

2

Pierdute:

5

Anulate:

2

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici