Share

Pont Damir Dzumhur - Marco Cecchinato, Italianul e expert pe zgură

Tenis

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

15 Apr 2019 01:51 588 0
Logo Damir Dzumhur
Logo Marco Cecchinato
Damir Dzumhur
Marco Cecchinato
VS
13:30 15 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Damir Dzumhur v Marco Cecchinato

Un alt pont din cea de-a doua zi de la Monte Carlo vine de la partida dintre bosniacul Damir Dzumhur și italianul Marco Cecchinato, din cadrul aceluiași tur întâi a competiției, meci ce este programat de asemenea al doilea pe arena Court Des Princes și va începe după ora 13 30, ora României. Mai multe date, dar și pontul găsit, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Damir Dzumhur: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î Î

Damir Dzumhur nu traversează deloc o perioadă bună a carierei. Bosniacul e mult sub nivelul arătat anul trecut, iar în puținele meciuri jucate în 2019, Damir are doar 3 victorii obținute. Extrem de puțin pentru un jucător ce anul trecut s-a apropiat la doar câteva poziții de top 20. 

Forma mult sub așteptări din acest an l-a coborât pe bosniac până pe locul 53, iar dacă nu își va ridica nivelul jocului, sunt șanse ca Dzumhur să coboare și mai mult. Zgura nu este suprafața favorită a bosniacului, dar Damir trebuie să o ia din timp cu pregătirile pentru cel de-al doilea grand slam al anului, ce va avea loc pe această suprafață.

Poziția joasă din clasament nu avea să îi aducă decât un adversar solid bosniacului. Chiar dacă nu e unul din greii circuitului, Marco Cecchinato poate presta pe zgură un joc mult peste unii jucători din top 10, iar în aceste condiții, bosniacul are de înfruntat un adversar extrem de solid. Serviciul e una din armele de bază a lui Dzumhur, dar pe zgură această lovitură este mult atenuată, astfel că că Damir va avea un meci foarte greu.

Sigur, Dzumhur nu e de înainte învins, dar va trebui să facă un meci cu foarte puține greșeli neforțate și să reziste cât mai bine în schimburile lungi ce vor avea loc.

Marco Cecchinato: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Marco Cecchinato a evoluat foarte mult în sezonul trecut și a ajuns acum să fie cap de serie la orice turneu la care ia parte. Locul 16 ocupat în acest moment e doar rodul unei munci titanice depuse de italian, dar și răsplata pentru seriozitatea arătată.

Revenit pe suprafața favorită, Cecchinato are de apărat multe puncte câștigate în sezonul trecut. Italianul a bifat primul succes din 2019, evident tot pe zgură, în Argentina, la Buenos Aires, unde s-a impus chiar în fața favoritului local, Diego Schwartzman, căruia i-a administrat un sec 6-1, 6-2. Nu au fost multe meciuri pe suprafața roșie în acest an pentru Marco, dar e clar că italianul nu are nevoie de prea mult meciuri pentru a-și găsi nivelul obișnuit. 

Serviciul său cu kick este extrem de eficient pe această suprafață și le dă mari bătăi de cap adversarilor. De multe ori Marco închide cu a doua lovitură punctul. Nu mai zic de reverul lui Cecchinato, executat cu o singură mână și care face ravagii atunci când este jucat la capacitate maximă. Nici forehandu nu este mai prejos și i-a adus multe puncte prețioase italianului. 

Sunt sigur că Marco își va adapta imediat jocul pe zgură, iar primul adversar ieșit în cale e oportunitatea perfectă pentru Cecchinato de a-și regla jocul în primul meci pe zgură după o pauză de aproape de luni. Adversarul pe care îl va avea de înfruntat nu deloc într-o formă bună, dar asta nu înseamnă că Marco se va culca pe o ureche. Cred că italianul îl va lua tare pe bosniac și dacă va avea ocazia să câștige ambele seturi la 0, Marco nu va sta deloc pe gânduri.

Statistica meciurilor directe Damir Dzumhur v Marco Cecchinato

De 6 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar italianul conduce cu 4-2. În cele 3 meciuri jucate pe zgură, Dzumhur nu a reușit să îi ia set lui Marco. Ultima confruntare directă trebuia să aibă loc anul acesta la Miami, dar Dzumhur nu s-a prezentat. Anul trecut la Budapesta, s-au întâlnit ultima oară cei doi jucători, iar Cecchinato s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Damir Dzumhur v Marco Cecchinato

Pe lângă pariul ales, se mai poate merge pe victoria la H de 3,5 gameuri a italianului, la o cotă de 1,65 sau succesul simplu, la o cotă mică, 1,30.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Damir Dzumhur vs Marco Cecchinato: Scor corect 2-0 Cecchinato

Marco Cecchinato e un expert al zgurii, iar anul trecut a crescut foarte mult. Și în acest an s-a comportat foarte bine pe suprafața roșie, câștigând chiar și un titlu. Dzumhur e departe de forma de anul trecut și oricum pe zgură nu se mișca deloc bine. Nu știu cum poate să îi facă față italianului, care are un joc agresiv și foarte solid. Dacă Cecchinato nu va comite erori nefoțate și își va face jocul său obișnuit, atunci chiar nu am emoții în perspectiva câștigării meciului de către italian în minim de seturi.

Pont pariuri: Scor corect 2-0 Cecchinato

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

49

Castigate:

26

Pierdute:

18

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Herbert - Evans. 26.06.2019
Cota: 1.65 26 Iun 2019 16:00 0