Share

Pronostic pentru Damien Bayard - Christian Hirschmueller, ITF Israel F17, 08.12.2017

Tenis

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

08 Dec 2017 03:02 360 0
Logo Damien Bayard
Logo Christian Hirschmueller
Damien Bayard
Christian Hirschmueller
VS
11:00 08 Decembrie 2017
ITF Israel F17

Analiză și informații pentru Damien Bayard v Christian Hirschmueller

Turneul ITF Israel F17 are loc în Tiberias, oraș de aproximativ 40.000 de locuitori, iar în această analiză voi detalia partida dintre Damien Bayard și Christian Hirschmueller, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tiberias este unul dintre cele cele patru orașe sfinte ale iudaismului, o localitate așadar cu un puternic impact religios, mai ales că numele său apare și în Biblie. Pe lângă acest lucru, Tiberias are și potențial turistic, fiind situat pe malul Marii Galileei, un lac de apă sărată, al doilea ca mărime din lume după Marea Moartă, aici fiind și multe izvoare termale, considerate a avea puteri tămăduitoare. 
Sportiv nu se remarcă prin multe aspecte, chiar și acest turneu fiind mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis. 
Gazda este complexul ITC Tiberias, care dispune de terenuri acoperite cu hard, în aer liber. 
Tabloul de concurs este interesant, având nume precum Smilansky, Pauwels, Leshem sau Scott Griekspoor. 

Christian Hirschmueller este un german de 24 de ani, clasat pe locul 734 ATP și aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Christian chiar a evoluat mult în bine în ultimele luni, până anul trecut fiind un tenismen care abia reușea să se mențină în interiorul topului 1000. 
Anul 2017 a fost însă mult mai prolific decât precedenții, iar aici mă refer la rezultate. Astfel, el are sfert de finală la ITF Turcia F1, sfert de finală la ITF Grecia F3, sfert de finală la ITF Germania F7, finală la ITF Lituania F1, plus sfert de finală recent la ITF Grecia F8, unde a trecut de Kalevelonis (locul 738 ATP). 
Rezultatele acestea au fost obținute atât pe hard cât și pe zgură, el fiind teoretic un specialist al terenurilor rapide, însă foarte adaptabil. 
Pe hard oricum jocul său mi s-a părut la cote înalte, având victorii în acest an cu Serdarusic (locul 302 ATP) sau cu Ofner (locul 136 ATP). 
Din păcate pentru el, vine aici după un turneu ratat, la ITF Israel F16 pierzând chiar în primul tur, drastic, 4-6 0-6, însă cu Pauwels (locul 870 ATP), tenismen cu un joc solid. 
Aici:

- 6-4 6-0 cu Markovic (locul 1073 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvata)

Damien Bayard este un francez de 21 de ani, fără clasament. 
Iar Damien este un tenismen interesant, însă care niciodată nu a avut clasament, deși activează la profesioniști din 2013. 
Poate este un termen prea exagerat "activează", deoarece el în toată cariera a avut doar 5 turnee disputate, 4 dintre ele în acest an. 
Chiar și așa, rezultatele sale au fost impresionante, mult mai bune decât erau așteptările, foarte surprinzătoare ținând cont că Bayard este până la urmă un amator. 
Astfel, el în 2017 are chiar o optime de finală, la ITF Israel F16, chiar săptămâna trecută, trecând de un localnic, Boguslavsky (tenismen fără clasament), până să piardă în mod firesc cu Scott Griekspoor (locul 391 ATP), 3-6 2-6. 
Pe lângă această performanță, mai are în ultima vreme niște meciurile bune, de exemplu învingându-l pe Niesten (locul 667 ATP) sau pe Walch (locul 1214), chiar weekendul trecut în calificari. 
Aici:

- 6-3 3-6 6-3 cu Ito (locul 885 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvata)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Damien Bayard vs Christian Hirschmueller: Christian Hirschmueller castiga

Christian Hirschmueller este un sportiv foarte valoros, aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. Îi place în mod special să evolueze pe hard, iar pe această suprafață are o dublă victorie cu Nino Serdarusic, plus un succes cu Sebastian Ofner, până la urmă tenismeni de top. Vine după o înfrângere foarte urâtă săptămâna trecută cu Pauwels, însă aici în primul tur a fost chiar bun cu Markovic. Damien Bayard este o surpriză plăcută, fiind până la urmă un cvasi-amator, având doar 5 turnee disputate la profesioniști în 4 ani de carieră. Totuși, în ultima vreme are niște rezultate bune, de exemplu victorie cu Niesten, iar aici a trecut de Ito deși japonezul era teoretic mai valoros. Consider însă că Hirschmuller este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Christian Hirschmueller castiga

Miza: 8/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici