Share

Pont Dabrowski/Xu Yifan - Arruabarrena/Christian. 13.02.2019

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Feb 2019 23:25 415 0
Logo Dabrowski/Xu
Logo Arruabarrena/Christian
Dabrowski/Xu
Arruabarrena/Christian
VS
14:35 13 Februarie 2019
WTA Doha

Analiză și informații pentru Dabrowski/Xu v Arruabarrena/Christian

În primul tur de dublu de la Doha avem un meci dezechilibrat la prima vedere. În jurul orei 14:35 se vor afla față în față echipele Dabrowski G./Xu Yifan - Arruabarrena L./Christian K. În continuare puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Dabrowski/Xu: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V
Dabrowski și Xu fac o pereche omogenă, care joacă în această formulă de peste 2 ani de zile. Ele au cucerit 4 titluri WTA împreună, s-au calificat la Turneul Campioanelor, iar anul trecut au disputat finala de la Doha. Suprafața de la acest turneu le este convenabilă, își pot pune în aplicare jocul variat și intervențiile oportune la fileu. Anul trecut au câștigat 31 de meciuri împreună, iar în startul lui 2019 se pot lăuda cu o semifinală la Brisbane, unde au fost învinse la mare luptă, cu 6-2, 4-6, 10-8 de surorile Chan. Cele mai multe succese obținute de cele două au venit pe hard outdoor, chiar suprafața pe care se joacă la turneul din Qatar. 

Arruabarrena/Christian: Forma jucătorului, știri și statistici

Lara Arruabarrena și Kaitlyn Christian joacă pentru prima dată în această formulă. Chiar dacă ambele sunt jucătoare destul de bune de dublu, lipsa omogenității poate reprezenta o problemă. Lara a avut un start slab de sezon, cu doar o singură victorie la simplu din 7 partide disputate. La Doha a fost lucky loser, dar pe tabloul principal a fost învinsă de Tsurenko, după ce în calificări pierduse cu Liudmila Samsonova (167 WTA). Kaitlyn este o americancă de 27 de ani, între primele 50, cu un career high 46 WTA, dar care nu a impresionat vreodată în competițiile puternice. La Doha nu a mai jucat până acum, iar acest lucru poate fi o bătaie de cap în plus.

Statistica meciurilor directe Dabrowski/Xu v Arruabarrena/Christian

Este primul meci direct între cele două echipe. 

Cote pentru Dabrowski/Xu v Arruabarrena/Christian

Perechea canadiano-chineză este mare favorită în această partidă, iar eu voi merge pe mâna ei. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi în favoarea lui Dabrowski și Xu, la o cotă de 1,72 la Efortuna. 

 

Pont Dabrowski/Xu vs Arruabarrena/Christian: Dabrowski/Xu primul set/final meci

Dabrowski/Xu reprezintă perechea mai bună, mai bine clasată și mai omogenă dintre cele două. La forma arătată de Lara Arruabarrena până acum, un succes al ei și al partenerei sale ar reprezenta o uriașă surpriză. Casele de pariuri partenere se așteaptă la o victorie din partea finalistelor de la Doha 2018, astfel că le oferă o cotă mică. Eu am ales varianta de prim set/câștigător meci, pe care am găsit-o cotată destul de bine la Efortuna. Succes!

Pont pariuri: Dabrowski/Xu primul set/final meci

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

7

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici