Share

Pronosticuri pariuri: Cristina Dinu - Eleni Kordolaimi, românca favorită la accederea în careul de aşi la ITF Antalya

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Marian Cioată

07 Dec 2017 23:38 353 1
Logo Cristina Dinu
Logo Eleni Kordolaimi
Cristina Dinu
Eleni Kordolaimi
VS
09:15 08 Decembrie 2017
ITF Antalya 46

Analiză și informații pentru Cristina Dinu v Eleni Kordolaimi

Cristina Dinu (336 WTA) din România şi Eleni Kordolaimi (490 WTA) din Grecia, se vor lupta vineri dimineaţă, după orele 9:15, pentru un loc în semifinalele turneului ITF Antalya 46, iar pontul propus merge în direcţia fetei noastre.

 

Cristina Dinu, un nou sezon prodigios pe zgură

Pentru a treia oară în carieră, Cristina Dinu reuşeşte să treacă de bariera celor 40 de victorii stagionale pe suprafeţele lente. Ea a revenit cu bine în 2017, după ce anul trecut a avut probleme cu accidentările şi a jucat mai puţin. Românca de 24 ani a cucerit deja două titluri pe zgură în Tunisia la ITF Hammamet 3 şi aici în Antalya la ITF 7, ambele la începutul anului, plus un trofeu local la Bucureşti ITF 4, în vară. Vine aici după o finală la Santa Margherita, pierdută acum o lună contra Polonei Hercog.

Dinu are nu mai puţin de 268 succese pe suprafaţa sa favorită, în cariera sa în care a disputat nu mai puţin de 401 meciuri pe zgură. 

Cristina s-a rodat aici în Antalya, după ce a început mai greoi cu un set cedat la Horackova (728 WTA), scor 2-6 6-4 6-1, apoi nu a mai avut emoţii cu nemţoaica Rittberger (fără clasament), scor 6-1 6-2. 

 

Grecoaica preferă hardul

Eleni are şi ea tot 24 ani, jucătoare din aceeaşi generaţie, dar ea a fost crescută pe suprafeţele rapide, acolo unde a înregistrat cele mai bune prestaţii ale carierei. Pe zgură a jucat mai mult doar în acest an, dar rezultatele au fost net inferioare. 10-1 are pe ciment grecoaica în 2017, cu 2 titluri în Egipt la Sharm El Sheikh, iar pe zgură 31-17, cu o singură finală pierdută, la Hammamet ITF 19.

In turul întâi a dispus de o altă româncă, adolescenta de 18 ani Maria Toma (fără clasament) cu scorul de 7-5 6-4, iar în cel secund de rusoaica Varvara Gracheva (657 WTA), scor 6-2 6-2, deşi era cotată drept underdog de către bookmakeri, cote de peste 4 la victorie. 

 

 

Cotele la Betano.ro

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Cristina Dinu vs Eleni Kordolaimi: 2-0 Dinu

Anticipez un meci dominat "cap-coadă" de către Dinu aici, pentru că ea a arătat din ce în ce mai bine în această săptămână, în Antalya, unde va juca şi la dublu în penultimul act. Adversara ei este una perfect la îndemână; Eleni Kordolaimi a pierdut în minimum de seturi în 14 din cele 17 înfrângeri ale sale în 2017, semn că nu este o sportivă care să lupte foarte acerb pe zgură. Cred că va ceda şi mâine tot în 2 manşe.

Pont pariuri: 2-0 Dinu

Miza: 7/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici