Share

Pont ITF Masculin - Qatar, Claudio Fortuna - Benjamin Hassan, germanul a câștigat turneul precedent din Qatar.

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Daniel Anghel

12 Mar 2018 20:31 347 0
Logo Claudio Fortuna
Logo Benjamin Hassan
Claudio Fortuna
Benjamin Hassan
VS
17:00 13 Martie 2018
ITF Masculin - Qatar

Analiză și informații pentru Claudio Fortuna v Benjamin Hassan

Partidă din primul tur al turneului ITF Qatar,  se joacă la Doha pe hard. Turneul are premii totale de $15,000 USD, Claudio Fortuna și Benjamin Hassan nu au jucat în calificări. Analiza meciului și pontul recomandat le găsiți în cele ce urmează. Partida dintre cei doi este programată pe terenul 1, este a 3-a dispută de pe acest teren.

Italianul Fortuna nu a mai câștigat niciun turneu ITF din 2015.

Momentan locul 761 pentru italianul de 27 de ani, fost jucător de top 400 în sezonul 2014. Are două titluri ITF la simplu în carieră, unul câștigat pe zgură în România în 2015 și unul pe hard în Israel în 2013. Pentru el sezonul a început pe zgură la două turnee în Spania, a pierdut la doi jucători experimentați, Daniel Munoz-De La Nava și Daniel Gimeno-Traver. A pierdut ambele întâlniri în minimum de seturi și fără să pună mari probleme.

Și-a încercat norocul la două turnee în Tunisia pe hard, un tur secund, partidă pierdută cu Carlos Boluda-Purkiss și apoi un sfert de finală pierdut la Johan Sebastien Tatlot. Chiar dacă s-a calificat în sferturi la ultimele două turnee, a dat peste adversari accesibili. Pietro Mugelli, un italian de 17 ani fără victorie în 2018 a fost o victimă sigură. A urmat apoi Alen Avidzba, jucător dincolo de poziția 800.

Este primul turneu pentru italian în Qatar sezonul acesta, jucător obișnuit mai mult cu zgura, acolo unde a cunoscut și cele mai multe victorii din cariera sa. Chiar dacă este dincolo de poziția 700 nu a fost nevoit să dispute calificările la acest turneu.

Benjamin Hassan este un tânăr de 23 de ani din Germania însă se anunță un jucător de perspectivă.

Germanul momentan este pe locul 504, cel mai bun al carierei. A câștigat săptămâna trecută turneul de hard de la Doha, s-a impus atunci în finală cu Jay Clarke. A trecut acolo de 2 jucători redutabili, Marsel Ilhan și Omar Giacalone, ambele partide câștigate în minimum de seturi. Hassan este obișnuit cu terenurile din Qatar, el a câștigat primul său titlu ITF aici. Sezonul precedent are două finale în Qatar, chiar la ultimele două turnee pentru el.

Jucător de Cupa Davis, germanul a disputat și o partidă cu Cheng-Yu Yu 5-7, 6-3, 6-4 în această competiție, câștigată. Aici el este favorit 5 la câștigarea acestui turneu pe hard. Să nu uităm că germanul s-a impus anul acesta la Ernests Gulbis 6-4, 3-6, 6-1 la un turneu challenger în Koblenz.

Hassan are ca principală armă serva sa, lovește puternic și hardul îl avantajează. Are doar două partide pierdute pe hard, bilanț pozitiv în carieră pe această suprafață de joc, 13/2.

Jucător obișnuit cu fazele superioare ale turneelor futures, problema sa este acolo când nu reușește să câștige partidele decisive. Este un jucător valoros care cu siguranță poate progresa și trece măcar la nivelul challenger în viitorul apropiat.

Pont Claudio Fortuna vs Benjamin Hassan : Hassan se impune cu 2-0 la seturi.

Este prima dispută dintre cei doi. Experiența este de partea italianului însă valoarea de partea lui Hassan. Germanul pornește favorit pe bună dreptate la acest turneu, el a câștigat și turneul precedent din Qatar, acolo unde s-a impus în fața unor adversari redutabili. Să nu uităm că germanul s-a impus în două săptămâni la rând în fața turcului Marsel Ilhan, jucător cu o clasă peste Claudio Fortuna. Italianul joacă mai bine pe zgură, pe hard jocul său nu impresionează. Mă bazez pe serva lui Hassan, redutabil la acest capitol, sunt șanse și la un set echilibrat însă germanul se poate impune și la tiebreak dacă va fi cazul. Dacă Hassan își menține un procentaj ridicat la prima servă nu cred că poate avea probleme. Italianul Fortuna are puține partide disputate pe hard în acest sezon, a avut mereu probleme în partidele cu jucători de același nivel.

Pont pariuri: Hassan se impune cu 2-0 la seturi.

Miza: 9/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

12

Castigate:

5

Pierdute:

6

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici