Share

Pronostic pentru Christopher Eubanks - Nikoloz Basilashvili, Australian Open, 14.01.2019

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Ian 2019 10:21 760 0
Logo Christopher Eubanks
Logo Nikoloz Basilashvili
Christopher Eubanks
Nikoloz Basilashvili
VS
02:00 14 Ianuarie 2019
Australian Open

Analiză și informații pentru Christopher Eubanks v Nikoloz Basilashvili

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Christopher Eubanks și Nikoloz Basilashvili, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5 milioane de locuitori, fiind capitala statului Victoria, un reper pe plan cultural și social în lume, fiind recunoscut de UNESCO ca City of Literature. 
Turneul acesta este unul de grand slam, așadar unul dintre cele mai mari din lume, alături de Roland Garros, Wimbledon și US Open, având un fond de premiere de 62.5 milioane de dolari. 
Gazda este Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, de fapt un acrilic, Plexicushion, în aer liber, cele trei arene principale dispunând însă de un acoperiș retractabil. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tsonga, Berdych, Andy Murray sau Khachanov. 

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

Christopher Eubanks: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Christopher Eubanks este un american de 22 de ani, clasat pe locul 171 ATP. 
Iar Eubanks nu a fost fost vreodată în prima sută mondială, el jucând până acum în campionatul pe colegii nord-american pentru Georgia Tech Yellow Jackets. Acolo a fost desemnat doi ani la rând Jucătorul Anului ACC, lucru normal deoarece Christopher chiar are potențial, mai ales la înălțimea sa de 2.01m. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Canada F2, finală la challengerul din Guadalajara, titlu la challengerul din Leon, semifinale la challengerul din Aptos, sferturi de finală la challengerul din Tiburon, sferturi de finală la challengerul din Stockon, semifinale la challengerul din Knoxville și sferturi de finală la challengerul din Champaign. 
Anul 2019 nu l-a început prea bine, el la Brisbane fiind învins foarte ușor în calificări de către Humbert (locul 98 ATP), 2-6 3-6. 
Aici:

- 2-6 6-1 6-4 cu Moutet (locul 152 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 30% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 7-6 6-3 cu Aliassime (locul 106 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-3 6-3 cu Martinez (locul 160 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Nikoloz Basilashvili: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Nikoloz Basilashvili este un georgian de 26 de ani, clasat pe locul 20 ATP. 
Iar Nikoloz este chiar interesant, un tenismen care a intrat în prima sută mondială abia acum 3 ani, așadar recent. Înainte participa în turnee challenger, având câteva titluri însă fiind greu de imaginat că va ajunge aici. 
O parte din merite o are noul său antrenor, Jan de Witt, cu care lucrează de mai puțin de un an, și care l-a învățat să-și controleze mai bine loviturile și să le alterneze. Fiindcă Nikoloz era un mare talent încă de la 16 ani, când a fost remarcat de Brad Gilbert, cel care spunea că rar a văzut un sportiv cu atâta forță în joc. Acum, fiind mai cizelat, Basilashvili a ajuns în top, spunându-se că are unul dintre cele mai bune backhanduri din lume. 
În 2018 are sferturi de finală la Marrakech, sferturi de finală la challengerul din Tunis, sferturi de finală la Budapesta, sferturi de finală al Antalya, titlu la Hamburg, sferturi de finală la Metz și titlu la Beijing. 
Este foarte vizibilă ascensiunea sa, inclusiv la US Open el fiind foarte solid, ajungând până în turul 4 unde i-a pus probleme lui Rafa Nadal (locul 2 ATP), luându-i set. 
Iar în 2018 are sferturi de finală la Doha, unde i-a luat set lui Djokovic (locul 1 ATP). 

Statistica meciurilor directe Christopher Eubanks v Nikoloz Basilashvili

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Christopher Eubanks v Nikoloz Basilashvili

Se mai poate merge pe victoria simplă a lui Basilashvili, la o cotă de 1.35 oferită de Efbet.

Pont Christopher Eubanks vs Nikoloz Basilashvili: Nikoloz Basilashvili -1.5 handicap seturi

Nikoloz Basilashvili este momentan unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, având foarte multe arme eficiente. Are tur 4 la US Open, unde i-a luat set lui Nadal și a jucat de la egal la egal cu ibericul, iar săptămâna trecută are sferturi de finală la Doha, unde i-a luat set lui Djokovic. În plus are meciuri foarte solide cu Anderson și Nishikori, decise în 3 seturi, și victorie cu Del Potro. Christopher Eubanks vine din campionatul pe colegii nord-american, acolo jucând pentru Universitatea Georgia Tech. Aici a fost bun în calificări, profitând în special de avantajul pe serviciu oferit de cei 2.01m ai săi, însă în general Eubanks joacă în circuitul challenger și încă nu face față pe scenele mari. Are un serviciul doi modest, are o deplasare pe teren ce poate fi îmbunătățită, iar asta s-a văzut în special în calificări la Brisbane, când nu a avut vreo șansă cu Humbert, pierzându-și de 3 ori serviciu și neavând vreo minge de break. Consider astfel că Basilashvili este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efbet.

Pont pariuri: Nikoloz Basilashvili -1.5 handicap seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

28

Castigate:

17

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici