Share

Pronostic pentru Christoph Negritu - Dan Added, ITF Franta F21, 11.10.2018

Tenis

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2018 22:03 406 2
Logo Christoph Negritu
Logo Dan Added
Christoph Negritu
Dan Added
VS
17:00 11 Octombrie 2018
ITF Franta F21

Analiză și informații pentru Christoph Negritu v Dan Added

Turneul ITF Franța F21 are loc în Saint Dizier, oraș din nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Christoph Negritu și Dan Added, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Saint Dizier este o localitate de 30.000 de locuitori, aflată aproape de capitala Paris. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Cosd Tcb, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Denolly, Furness, Added sau Marie. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Christoph Negritu: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V Î V

Christoph Negritu este un german de 24 de ani, clasat pe locul 514 ATP. 
Negritu este destul de interesant, un tenismen bun care nu a intrat până acum în topul 500 ATP, însă care a jucat constant în ultimii 3 ani. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Germania F1, semifinale la ITF Tunisia F13, sferturi de finală la ITF Tunisia F14, semifinale la ITF Germania F6, sferturi de finală la ITF Germania F7, finală la ITF Germania F9, sferturi de finală la ITF Germania F11, sferturi de finală la ITF Germania F13, sferturi de finală la ITF Tunisia F30, titlu la ITF Tunisia F32 și semifinale la ITF Germania F14, săptămâna trecută. 
Așadar Christoph se află într-o perioadă bună. 
Totuși, săptămâna trecută nu mi s-a părut prea în formă, în ciuda rezultatului. S-a chinuit mult cu Guenther (locul 1093 ATP), câștigând în prelungirile setului decisiv, fiind învins clar de Cayre (locul 1131 ATP). 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Yeung (locul 2005 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (10 salvate)

Dan Added: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Dan Added este un francez de 19 ani, clasat pe locul 625 ATP. 
Iar Added este solid, un sportiv foarte tânăr însă care deja este la câteva puncte de topul 500 ATP. Iar în acest ritm el va crește foarte mult, anul viitor probabil având ca scop trecerea spre circuitul challenger. 
În 2018 are semifinale la ITF Franța F6, semifinale la ITF Franța F15, semifinale la ITF Germania F12, sferturi de finală la Belgia F9 și sferturi de finală la ITF Franța F17. 
Îi place să evolueze indoor, având de exemplu în primăvară victorie cu Reboul (locul 374 ATP), iar săptămâna trecută fiind iarăși solid. 
A pierdut acolo cu Jacq (locul 502 ATP), însă după o partidă foarte echilibrată de 3 seturi în care diferența a fost minimă. Și nu trebuie uitat că acolo în primul tur l-a învins 2-0 pe Struvay, fost tenismen de top. 
Aici:

- 7-5 6-1 cu Joncour (locul 1166 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Christoph Negritu v Dan Added

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Added, el impunându-se anul trecut la ITF Franța F21 6-3 6-7 6-2. 

Cote pentru Christoph Negritu v Dan Added

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Christoph Negritu vs Dan Added: Dan Added castiga

Dan Added este unul dintre cei mai talentați tineri francezi, și asta spune multe. În plus Added este în formă, săptămâna trecută tot indoor jucând de la egal la egal cu Jacq, pierzând doar în setul decisiv. Iar aici în primul tur cu Joncour, alt sportiv talentat, nu a pierdut set, mai mult neoferind minge de break. Christoph Negritu are un sezon bun, și vine după o semifinală în Germania. Însă acolo s-a chinuit aproape tot turneul, pierzând la Cayre, tenismen de nu se află în prima mie mondială. Iar aici în primul tur a jucat destul de slab, trecând de Yeung, tenismen ce nu se află în topul 2000 foarte greu, salvând 10 mingi de break din 11 și fiind dominat în majoritatea timpului. Consider astfel că Added este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dan Added castiga

Miza: 8/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0