Share

Pronostic pentru Christian Hirschmueller - Evan Hoyt, ITF Egipt F14, 17.04.2018

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Apr 2018 17:39 359 0
Logo Christian Hirschmueller
Logo Evan Hoyt
Christian Hirschmueller
Evan Hoyt
VS
11:00 17 Aprilie 2018
ITF Egipt F14

Analiză și informații pentru Christian Hirschmueller v Evan Hoyt

Turneul ITF Egipt F14 are loc în Sharm el Sheikh, stațiune pe malul Mării Roșii, iar în această analiză voi detalia partida dintre Christian Hirschmueller și Evan Hoyt, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sharm el Sheikh este una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Africa, fiind situată în peninsula Sinai, având aproape perpetuu o climă estivală. Astfel, perla Egiptului a fost considerată multă vreme cea mai exclusivistă zonă din Magreb, recent însă având probleme din cauza terorismului, lucru ce i-a scăzut din popularitate. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Soho Square, nume cu rezonanță londoneză, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Bega, Miedler, Michnev sau Poljak. 

Christian Hirschmueller: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V Î

Christian Hirschmueller este un german de 25 de ani, clasat pe locul 734 ATP. 
Iar Christian este relativ modest, un tenismen care nu a fost vreodată în topul 500 ATP, deși activează de mult timp în circuitul ITF. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Germania F7, finală la ITF Lituania F1 și sferturi de finală la ITF Grecia F8. 
De remarcat este faptul că Hirschmueller este în general mult mai solid pe zgură, deși are câteva rezultate interesante și de hard. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F4. 
După acest turneu chiar reușit, în care Christian l-a depășit inclusiv pe Durasovic (locul 450 ATP), forma sa a scăzut destul de mult, el nereușind să mai acceadă în fazele superioare. 
Dacă ne raportăm doar la ultimele turnee, Christian a fost învins 3-6 2-6 de Beauge (locul 1161 ATP), 3-6 4-6 de Roy (locul 1394 ATP), pentru ca săptămâna trecută la ITF Egipt F13 să nu aibă nicio șansă cu Miedler (locul 328 ATP), deși acest rezultat este firesc. 

Evan Hoyt: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Evan Hoyt este un britanic de 23 de ani, clasat pe locul 959 ATP. 
Însă această poziție este total irelevantă în cazul lui Hoyt, el fiind în 2016 chiar pe locul 542 ATP, din păcate urmând o perioadă neagră în viața sa. Fiindcă Evan s-a confruntat cu o accidentare extrem de serioasă, lipsind 15 luni din circuit, și revenind abia în toamna anului trecut. Astfel evident, și-a pierdut toate punctele, și a trebuit să-și regăsească un ritm solid de joc, Hoyt înainte de problemă începând deja să câștige turnee. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Germania F14 și sferturi de finală la ITF Tunisia F39. 
Foarte bine ținând cont de context. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Marea Britanie F3, optimi de finală la ITF Egipt F7, optimi de finală la ITF Egipt F8 și optimi de finală săptămâna trecută la ITF Egipt F13. 
Jocul său începe să arate din ce în ce mai bine, el fiind specialist pe hard, suprafața sa preferată, pe care are și cele două trofee. 
Forma sa de moment este astfel destul de sus, pierzând în general la limita, cu sportivi foarte solizi. Săptămâna trecută a fost eliminat de Jomby (locul 522 ATP), după un 4-6 4-6, diferența dintre ei fiind mult mai mică decât o arată scorul. 

Statistica meciurilor directe Christian Hirschmueller v Evan Hoyt

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Christian Hirschmueller v Evan Hoyt

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Christian Hirschmueller vs Evan Hoyt: Evan Hoyt castiga

Evan Hoyt este unul dintre cei mai solizi tenismeni din circuitul ITF, problemele sale fiind legate de accidentări, lipsind peste un an din circuit și revenind doar în toamna anului trecut. De atunci a început să joace din ce în ce mai bine, deși poate să crească, el înainte de problemă având 2 trofee pe hard. Săptămâna trecută la ITF Egipt F13 mi-a plăcut, forma sa fiind astfel bună, pierzând cu Jomby însă după un meci echilibrat. Christian Hirschmueller mi se pare mai solid pe zgură, în plus forma sa de moment fiind destul de slabă, în ultimele săptămâni având două înfrângeri cu tenismeni din afara primei mii mondiale. Consider astfel că Hoyt este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Evan Hoyt castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici