Share

Pont Christian Garin - Marco Cecchinato, Italianul e mai valoros

Tenis

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Feb 2019 02:08 523 0
Logo Christian Garin
Logo Marco Cecchinato
Christian Garin
Marco Cecchinato
VS
00:00 14 Februarie 2019
ATP Buenos Aires

Analiză și informații pentru Christian Garin v Marco Cecchinato

Continuăm cu ponturile din tenis și venim cu unul din Argentina, de la meciul dintre chilianul Christian Garin și italianul Marco Cecchinato, meci din cadrul turului 2 al turneului de la Buenos Aires, meci ce este al 3-lea programat arena centrală și care va începe după miezul nopții în România. Mai multe detalii, dar și pronosticul, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Christian Garin: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î Î

Christian Garin nu a avut deloc un debut de sezon bun. Bine, chilianul nici nu a evoluat în multe partide, dar rezultatele au fost mai mult decât modeste. Sigur, hardul nu e suprafața favorită a lui Garin, iar pe ciment Christian nu a excelat niciodată.

Revenit pe zgură, pentru prima oară în acest an, Garin a debut cu dreptul. În primul meci din capitala Argentinei, chilianul a trecut în 3 seturi în turul inaugural al turneului de la Buenos Aires de canadianul Felix Auger-Aliassime. Zgura este suprafața prefarată a sud-americanului, iar asta s-a văzut în partida contra canadianului. Chiar dacă a avut nevoie de decisiv, Garin practică cu totul alt joc ăpe suuprafața roșie.

De altfel, Garin a avut o lună octombrie de vis. În toamna trecută, în decurs de numai o lună, chilianul a câștigat 3 turnee la rând. E adevărat, toate la nivel challenger, însă chiar și așa, performanța e una de lăudat. Sigur, la nivel ATP, nivelul e mult mai ridicat. Dacă în primul tur a avut ceva de muncă, în următoarea rundă va avea un meci infinit mai greu. 

Garin va da peste unul din cei mai în formă jucători din sezonul trecut pe această suprafață, iar dacă vrea să iasă triumfător din acest meci, Christian trebuie să comită cât mai puține erori neforțate.

Marco Cecchinato: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î V

Marco Cecchinato a avut un debut de an oscilant. Italianul, care a impresionat plăcut în sezonul trecut, nu se simte cel mai bine pe hard, cu toate că și-a adaptat destul de bine jocul și pe această suprafață. După semifinala de la Doha, Cecchinato a fost eliminat în tururile inaugurale a următoarelor competiții la care a luat parte, Auckland și Australian Open. 

Italianul a făcut o pauză după eliminarea de la Melbourne, dar revenirea pe suprafața sa preferată nu a fost chiar de bun augur. Marco a fost eliminat încă din primul meci jucat săptămâna trecută la Cordoba, fiind învins în 3 seturi de Jaume Munar. E adevărat că spaniolul e într-o formă bună și că evoluează și el foarte solid pe suprafața roșie, dar Cecchinato e încă departe de nivelul din sezonul trecut.

În ciuda eșecului de la Cordoba, Marco a arătat un joc bun, care cu siguranță va fi îmbunătățit în această săptămâna în capitala Argentinei. Primul adversar ieșit în cale la acest turneu nu e de speriat, dar chiar și așa, Marco trebuie să abordeze cu cea mai mare seriozitate partida. Valoric, Cecchinato e mult peste chilian, iar dacă va evolua cât mai aproape de nivelul său obișnuit, italianul nu ar trebui să aibă probmele.

 

Statistica meciurilor directe Christian Garin v Marco Cecchinato

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu 4 ani, iar Marco s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Christian Garin v Marco Cecchinato

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria în minim de seturi a italianului, la o cotă de 2,65 sau un succes la H de 2,5 gameuri, la o cotă de 2.05.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Christian Garin vs Marco Cecchinato: Marco Cecchinato câștigă meciul

Italianul pleacă cu prima șansă. Cecchinato e jucătorul mult mai valoros la ora actuală și doar o prestație sub așteptări al acestuia i-ar putea aduce o înfrângere. Sigur, Garin nu e printre cei mai modești jucători, mai ales pe zgură, dar în fața unui adversar de calibrul italianului, chilianul va avea mari probleme. Nu spun că va fi neapărat un succes categoric al jucătorului din peninsulă, dar cu toate armele pe care le are, Cecchinato nu ar trebui să aibă prea multe emoții. Merg cu încredere pe un succes al elevului antrenat de Simone Vagnozzi, la o cotă mai mult decât bună.

Pont pariuri: Marco Cecchinato câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

12

Pierdute:

18

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici