Share

Pronosticuri tenis feminin: Chieh-Yu Hsu - Camilla Rosatello, un paradox în calificările de la ITF Dothan

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

16 Apr 2018 10:55 343 0
Logo Chieh-Yu Hsu
Logo Camilla Rosatello
Chieh-Yu Hsu
Camilla Rosatello
VS
18:00 16 Aprilie 2018
ITF Dothan

Analiză și informații pentru Chieh-Yu Hsu v Camilla Rosatello

Turneul ITF Dothan, dotat cu premii totale în valoare de 80.000$, este cel mai important din circuitul feminin, desfășurat pe zgură în această săptămână. În turul secund al calificărilor din Statele Unite, se vor duela taiwaneza Chieh-Yu Hsu (402 WTA) și Camilla Rosatello (290 WTA) din Italia. Cum era de așteptat, mare favorită la pariuri este sportiva din Europa, mult mai obișnuită cu zgura, iar pontul recomandat cu încredere medie este favorabil capului de serie numărul 5.

Chieh-Yu Hsu: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

Asiatica a jucat în mod bizar mai multe partide pe zgură în ultimul an și jumătate, deși nu a excelat niciodată pe acest tip de suprafață. 23 de meciuri atât în sezonul 2017 cât și în 2018, cu același bilanț 14-9. Poate părea convingător, dar majoritatea victoriilor au fost la sportive foarte modeste, în tururile preliminare. Clasarea în afara top 400 este una cât se poate de reală, poate chiar mai bună decât jocul din teren.

Per total carieră, Hsu este încă pe minus, cu 74 victorii și 80 meciuri pierdute pe zgură!

La ITF Dothan, Chieh-Yu a mai participat în 2009, 2010, 2014, 2015. A pierdut de 2 ori în calificări, o dată în turul 1 și acum 3 ani în turul secund.

Camilla Rosatello: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V V

Italianca, deși mai tânără cu mai bine de 3 ani, are mult mai multe victorii decât adversara sa, pe zgură (111), și mai puține meciuri pierdute (75). Rosatello este o sportivă rutinată pe terenurile lente, fiind crescută în aceste condiții specifice și dezvoltând lovituri mult mai eficiente, cu topspin, slice, mai multă variație.

Din 25 meciuri disputate în 2018, Camilla a optat surprinzător spre cele desfășurate pe ciment, optând pentru un circuit în Asia. Doar 6 partide a jucat pe zgură, 4 dintre ele câștigate.

Cote pentru Chieh-Yu Hsu v Camilla Rosatello

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Chieh-Yu Hsu vs Camilla Rosatello: Victorie Rosatello

Cota pentru solist nu este mare, dar puteți încerca și varianta de dublare, pentru 2-0 la seturi. Rosatello are mai mare experiență și acest aspect ar putea cântări decisiv pe zgura de la Dothan. Clasamentul superior al italiencei denotă și el plusul calitativ din jocul Camillei, comparativ cu tenisul arătat de Hsu.

Pont pariuri: Victorie Rosatello

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici