1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Zhizhen Zhang vs Alexandre Muller, Ponturi Pariuri ATP Challenger Biella, 05.05.2021

Zhizhen Zhang vs Alexandre Muller, Ponturi Pariuri ATP Challenger Biella, 05.05.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-05-04 23:10:00

ATP Challenger Biella

05 Mai 2021, 12:30

Zhizhen Zhang

Zhizhen Zhang

versus
Alexandre Muller

Alexandre Muller

1.40

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Zhizhen Zhang v Alexandre Muller

După o serie de patru turnee disputate indoor la Biella, orașul din regiunea Piemont din Italia va găzdui în această săptămână un al cincelea turneu în circuitul Challenger și primul al sezonului pe zgură. Această competiție este dotată cu premii totale în valoare de aproximativ 50.000$, iar principalii favoriți de pe tabloul principal de simplu sunt Pedro Sousa, Hugo Dellien și Mackenzie McDonald

Duelul pe care ne vom focusa în continuare îi va avea ca protagoniști pe chinezul Zhizhen Zhang și francezul Alexandre Muller, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Zhizhen Zhang: Forma echipei, știri și statistici

Zhizhen Zhang este un tenismen originar din China în vârstă de 24 de ani, ocupantul poziției a 185-a în ierarhia mondială. Cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră este locul 136 în lume, poziție ocupată în urmă cu doi ani, într-un așa numit "breakout season" pentru el. Asiaticul nu a rupt gura târgului în circuit și nu și-a lăsat amprenta până acum în turneele ATP, dar în 2019 a cucerit două titluri de nivel Challenger, ambele în țara natală, la Jinan și Shenzhen.

Chiar ulterior momentului în care se regăsea în cel mai bun moment al carierei, Zhang a înregistrat o serie de rezultate negative la început de 2020, iar după întreruperea circuitului din cauza pandemiei din luna februarie, chinezul a luat o pauză destul de lungă de pe terenul de tenis, forțat și de o serie de probleme fizice minore, dar care nu i-au permis să evolueze la cel mai bun nivel.

Nici în 2021 Zhang nu s-a bucurat de prea multă activitate în circuit, el participând la doar două turnee oficiale înaintea acestei săptămâni, calificările de la Australian Open, acolo unde a trecut de Evgeny Donskoy, dar a fost învins de Mikael Torpegaard în turul secund, respectiv în challengerul de la Istanbul, pierzând în primul tur la argentinianul Facundo Bagnis.

În prima rundă de la Biella, Zhang l-a învins pe brazilianul Felipe Meligeni Rodrigues Alves, al 234-lea tenismen al lumii, scor 4-6 6-4 6-4

Alexandre Muller: Forma echipei, știri și statistici

Alexandre Muller este un francez în vârstă de 24 de ani, ocupantul poziției a 204-a în ierarhia mondială. Muller a fost considerat un talentat reprezentant al generației sale, căruia i s-a acordat încredere la turneele mari din Franța, primind Wild Card-uri în trecut la Roland Garros și la Mastersul indoor de la Paris, dar care încă nu și-a depășit condiția și nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. Cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră de francez este poziția a 193-a în lume, loc atins în urmă cu 12 luni, dar rezultatele sale au întârziat să apară până și în circuitul Challenger.

Finalul sezonului precedent a fost unul bun pentru Muller, cu sferturi de finală reușite în challengerul de la Lisabona, respectiv semifinale la Marbella și Ortisei, demonstrând astfel și o bună versatilitate la acest nivel. 

În acest an Muller a arătat bine în primele săptămâni, la Antipozi, etalând un joc foarte bun într-o înfrângere în tiebreakul decisiv al partidei cu Nick Kyrgios de la Murray River Open, în timp ce la Openul Australian a pierdut în ultima rundă a calificărilor, dar a intrat pe tabloul principal din postura de Lucky Loser și a bifat și prima sa victorie într-un turneu major contra lui Juan Ignacio Londero. De atunci, însă, Muller traversează o formă foarte modestă, cu 7 înfrângeri consecutive în toate competițiile.

Ieri, Muller a bifat o victorie de moral în fața compatriotului Hugo Gaston, una dintre revelațiile sezonului trecut de la Roland Garros și un tenismen aflat într-o formă bună, reușind o victorie în set decisiv, scor 1-6 6-3 6-3

Statistica meciurilor directe Zhizhen Zhang v Alexandre Muller

Cei doi jucători se află la primul duel direct în circuit

Cote pentru Zhizhen Zhang v Alexandre Muller

Pentru un succes în minimum de seturi al lui Alexandre Muller, casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.87.

Zhizhen Zhang vs Alexandre Muller Pont: Alexandre Muller câștigă meciul

Alexandre Muller este un talentat tenismen francez ce nu traversează cel mai bun moment al carierei în prezent, dar cred că victoria din prima rundă după un prim set cedat împotriva lui Hugo Gaston, un alt francez aflat într-o formă bună, este una de moral care îi va oferi un boost suplimentar de încredere, un impuls pe plan mental de care avea nevoie pentru a-și pune jocul în valoare. Zhizhen Zhang este protagonistul uneia dintre marile surprize din prima rundă prin victoria contra lui Meligeni Alves, întrucât se află la primul turneu oficial după o pauză de mai bine de două luni și jumătate. Mai mult decât atât, chiar dacă se descurcă mai bine în aceste condiții de joc comparativ cu ceea ce vedem de obicei la majoritatea tenismenilor asiatici și la cei chinezi în special, zgura rămâne cea mai slabă suprafață a sa, una pe care nu a evoluat niciodată la un nivel înalt. Înaintea acestei săptămâni, Zhang înregistra doar șapte victorii pe tablourile principale ale turneelor Challenger de zgură la care a participat, toate venind în China, acolo unde condițiile de joc sunt mai rapide comparativ cu zgura "clasica" din Europa. Pe bătrânul continent, victoria de ieri reprezintă primul succes al asiaticului pe tabloul principal al unei competiții Challenger de zgură. Cred că Muller este jucătorul mai bine pregătit din punct de vedere fizic și jucătorul care se simte mult mai confortabil în aceste condiții de joc, astfel că pronosticul meu va merge pe o victorie a sa pentru o cotă de 1.40 oferită de casa de pariuri Unibet

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici