1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Zachary Svajda - David Goffin

Zachary Svajda - David Goffin: ponturi pariuri tenis Ilkley Challenger. 21.06.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-06-20 22:41:00

Tenis - Ilkley Challenger

21 Iunie 2024, 15:00

Zachary Svajda

Zachary Svajda

versus
David Goffin

David Goffin

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Zachary Svajda v David Goffin

În prima semifinală a turneului Ilkley Challenger, Zachary Svajda îl va întâlni pe David Goffin. Partida celor doi va începe vineri, în jurul orei la ora 15:00, în complexul pe iarba din Marea Britanie. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor doi sportivi, iar la final de articol vine și pronosticul oferit.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zachary Svajda: Forma echipei, știri și statistici

Zachary Svajda este un jucător de 21 de ani din SUA, clasat pe locul 127 ATP. Cel mai sus a fost pe 122, însă după această săptămână e sigur că va urca cel puțin pe 118 în ierarhia mondială.

Americanul are un bilanț de 23 de victorii și 19 înfrângeri în acest an, iar pe iarbă are 5/2.

Deși are un număr decent de meciuri câștigate în 2024, o singură victorie are Svajda pe tablourile principale ATP - în runda de debut de la Delray Beach.

Pentru a ajunge în semifinale la Ilkley Challenger, Zachary a obținut 3 victorii: 7-5, 7-6 cu Maxime Cressy, 3-6, 6-3, 6-2 în fața lui Charles Broom, respectiv 6-4, 4-6, 6-1 în compania lui Lukas Klein.

Chiar dacă turneul se desfășoară pe iarbă, Svajda nu are un număr ridicat de ași, ba chiar încasează destul de mulți. Scorul la ași cu Broom a fost 3-16, iar cu Klein 4-10.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

David Goffin: Forma echipei, știri și statistici

David Goffin este un experimentat sportiv de 33 de ani, care în prezent a ajuns pe 109 ATP. El a fost mult mai sus de atât: a urcat pe 7 în ierarhia mondială și a disputat o finală la Turneul Campionilor.

Belgianul încearcă să își clădească poziția din ierarhia mondială, iar în acest an are un bilanț de 25 de victorii și 17 înfrângeri.

După ce a reușit în mai multe rânduri să se califice pe tablourile principale la turnee importante din circuitul ATP, acum David încearcă să cucerească titlul într-o competiție de nivel Challenger.

Parcursul din această săptămână de la Ilkley este unul impresionant: victorii pe linie cu 2-0 la seturi în fața unor adversari care se simt foarte bine pe iarbă, cărora le convin condițiile rapide de joc.

Astfel, drumul lui David spre semifinala din Marea Britanie a cuprins succesele cu Jurij Rodionov (7-5, 6-3), Dominic Stricker (7-6, 7-6) și Terence Atmane (6-3, 6-4).

Statistica meciurilor directe Zachary Svajda v David Goffin

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul profesionist.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Zachary Svajda v David Goffin

David Goffin arată o formă excelentă și și-a dominat clar adversarii din acest turneu. La nivelul experienței stă mult mai bine decât mai tânărul său oponent din SUA. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru belgian. Dacă Goffin se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă excelentă de 3,10.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Zachary Svajda vs David Goffin Pont: Victorie David Goffin

Diferența la nivelul experienței este mare în favoarea lui David Goffin, care vine într-o formă excelentă. Victoriile cu specialiști ai jocului pe iarbă, cu servicii puternice precum Stricker și Atmane cu siguranță i-a adus o încredere mare belgianului. Câștigătorul titlului de la Ilkley Challenger primește Wild Card pe tabloul principal de la Wimbledon, astfel că pentru Goffin miza este imensă - nu ar mai trebui să joace calificările la All England Club. Merg pe mâna lui David, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici