Yshai Oliel vs Duje Ajdukovic - Ponturi Pariuri Antalya Challenger, 08.12.2021

Challenger

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2021 14:42 688 0
Logo Yshai Oliel Yshai Oliel
Logo Duje Ajdukovic Duje Ajdukovic
VS
09:00 08 Decembrie 2021
Antalya Challenger

Analiză și informații pentru Yshai Oliel v Duje Ajdukovic

Turneul Antalya 4 are loc în Turcia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Yshai Oliel și Duje Ajdukovic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind cea mai importantă zonă turistică a Turciei. 
Turneul acesta este mic, challenger, având un fond de premiere de 31.440 euro. 
Gazda este complexul Megasaray Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Hardt, Cosano, Ajdukovic sau Marozsan. 

Yshai Oliel: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Yshai Oliel este un israelian de 21 de ani, clasat pe locul 345 ATP. 
Iar Oliel nu a fost vreodată în topul 300 ATP, el fiind însă destul de tânăr deci în viitor putând să mai urce în ierarhii. Momentan, Yshai este mediu, un sportiv care participă mai des în turnee ITF, cel mai scăzut nivel din tenisul profesionist, decât în challengers. 
Acolo însă se descurcă bine, având multe faze finale, inclusiv titluri. 
Forma sa este bună, câștigând titlul la ITF M25 Meitar, apoi având sferturi de finală la ITF M25 Afula, unde a pierdut în două seturi cu Added. 
Acolo însă era cu totul alt context. 
Aceste turnee s-au disputat pe hard, în plus fiind în țara sa natală, un avantaj. 
Acum, rămâne de văzut cum se va adapta la aceste noi condiții. El joacă des pe zgură, așadar nu este un mare dezavantaj, însă este oscilant, având rezultate mixte. 
În 2021 are sferturi de finală la ITF M15 Antalya, finală la ITF M14 Ramat Hasharon, semifinale la ITF M15 Ierusalim, semifinale la ITF M5 Heraklion, sferturi de finală la ITF M15-2 Heraklion, sferturi de finală la ITF M25 Nur Sultan, finală la ITF M25 Frankfurt, titlu la ITF M25 Bacău, finală la ITF M25 Ricany, titlu la ITF M25 Meitar și sferturi de finală la ITF M25 Afula.

Duje Ajdukovic: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Duje Ajdukovic este un croat de 20 de ani, clasat pe locul 251 ATP. 
Iar Ajdukovic este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din lume. Este posibil ca anul viitor să se apropie de prima sută mondială, în mod normal el putând să facă trecerea spre turnee ATP în următoarele sezoane. 
Însă evident, există multe necunoscute. 
Momentan, Duje este foarte tânăr, încercând să capete experiență în turnee mici, challenger. 
Forma sa este medie. În ultima vreme a jucat mult pe hard, cedând cu Lopez, Krumich sau Ramanathan, după meciuri destul de slabe, în care nu a opus o prea mare rezistență. 
Însă, săptămâna trecută, aici, la Antalya 3, a jucat foarte bine. 
A trecut de Chappell și de Cacao, apoi în sferturi fiind învins de către Peniston după o partidă dramatică, 6-7 în decisiv. Duje mi s-a părut jucătorul mai bun în acel meci, însă a ratat foarte multe mingi de break, 9 la număr. 
În 2021 are sferturi de finală la challengerul din Antalya, sferturi de finală la challengerul din Milano, sferturi de finală la challengerul din Iași, sferturi de finală la challengerul din Luedenscheid, semifinale la challengerul din Napoli și sferturi de finală la challengerul din Antalya 3, săptămâna trecută. 

Statistica meciurilor directe Yshai Oliel v Duje Ajdukovic

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Ajdukovic, aceasta având loc în 2020 la ITF M25 Antalya, când Duje s-a impus 6-2 6-1. 

Cote pentru Yshai Oliel v Duje Ajdukovic

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Ajdukovic la o cotă de 3.65.

Yshai Oliel vs Duje Ajdukovic Pont: Duje Ajdukovic castiga

Yshai Oliel vine după niște turnee de hard destul de bune, deși în ultimul meci a pierdut clar, în două seturi, cu Added. Pe zgură se descurcă relativ bine, având victorie cu Clarke, însă și destul de multe înfrângeri. Duje Ajdukovic are avantajul că jucat săptămâna trecută tot aici, ajungând până în sferturi. Acolo mi s-a părut foarte solid, pierzând cu Peniston, însă la limită, 6-7 în decisiv. De fapt, Ajdukovic a fost tenismenul mai bun, însă a ratat multe mingi de break. Duje oricum este un mare talent, un sportiv care probabil va ajunge în prima sută mondială. Iar în general, termină foarte bine sezoanele. Consider astfel că Ajdukovic este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Duje Ajdukovic castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici