Xiaodi You - Irina Bara. Ponturi pariuri tenis WTA Montevideo. 24.11.2022

Challenger

Cota: 2.10

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

24 Noi 2022 10:44 352 0
Logo Xiaodi You Xiaodi You
Logo Irina Maria Bara Irina Maria Bara
VS
19:30 24 Noiembrie 2022
Challenger WTA - Montevideo

Analiză și informații pentru Xiaodi You v Irina Maria Bara

În turul al doilea al turneului de la Montevideo, Xiaodi You o întâlnește pe Irina Bara, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Xiaodi You ocupă locul 291 în clasamentul WTA, în timp ce Irina Bara se află pe poziția 187.

Xiaodi You: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Xiaodi You are 26 de ani, ocupă locul 281 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 168. Xiaodi are un bilanț de 32 de victorii și 34 de înfrângeri în acest sezon, fiind doar a doua oară în carieră în care depășește bariera de 30 de victorii. Este o jucătoare care preferă să joace pe hard, așa cum reflectă numărul victoriior obținute pe suprafețele rapide, 203, față de numai 35 pe zgură. La începutul lui octombrie, a bifat singura finală din acest sezon, pe hard, la Hua, pierdută în două seturi. În acest circuit sud american de zgură, a pierdut în calificări la Colina, cu Matek Sands și a sărit peste turneul de la Buenos Aires. Pare să se simtă excelent la Montevideo, unde anul trecut a ajuns în sferturi, după ce a eliminat-o pe Irina Bara. În calificări, You a învins-o pe Osuigwe, cu un dublu 6-4, iar în primul tur a trecut de experimentata Luca Jani, în două seturi. Victoria cu Jani are destulă greutate, deoarece jucătoarea maghiară este o specialistă pe zgură. 

Irina Maria Bara: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Irina Maria Bara are 27 de ani, ocupă locul 187 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 104. 2022 a fost un an dificil pentru Bara, care nu a reușit să lege prea multe victorii. Ea are 26 de victorii, dintre care 20 pe zgură. Bilanțul pe zgură este unul pozitiv, cu 19 înfrângeri la activ. Aprilie - mai au fost lunile cele mai bune pentru Irina, interval în care a făcut o semifinală și două sferturi de finală în SUA, la turnee de 100k. A trecut de calificări la Roland Garros, unde s-a oprit repede, în primul tur. După US Open, nu a reușit să lege două victorii la niciun turneu la care a participat. La Colina, a pierdut în turul al doilea cu Grabher, iar la Buenos Aires, a fost învinsă în primul tur de Diana Shnaider. Aici, a eliminat-o pe prietena ei, Ekaterini Gorgodze, jucătoare ieșită din formă, în trei seturi. 

Statistica meciurilor directe Xiaodi You v Irina Maria Bara

Anul trecut, Xiaodi You s-a impus chiar aici, la Montevideo, în două seturi, 6-2, 6-4

Cote pentru Xiaodi You v Irina Maria Bara

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru ca You să nu piardă meciul la mai mult de patru game-uri diferență și o cotă de 3 pentru o victorie a lui You.

Xiaodi You vs Irina Maria Bara Pont: Xiaodi You cu H (+3,5) la game-uri

Xiaodi You are două meciuri câștigate la Montevideo, în două seturi, iar victoria cu Luca Jani mi se pare relevantă și arată forma bună a lui You. Irina Bara a revenit cu Gorgodze, după ce a pierdut primul set la unu, dar a fost o victorie împotriva unei jucătoare pe care o învinsese anterior de fiecare dată. You a câștigat singurul meci direct, chiar aici, la Montevideo, în urmă cu un an, în două seturi, la doi și la patru. Consider că Xiaodi You îi va pune mari probleme Irinei și nu va pierde fără luptă acest meci. Am ales o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Xiaodi You cu H (+3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici