1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Vitaliy Schko - Toms Martin Etcheverry. Ponturi pariuri tenis Challenger Trieste. 30.07.2021

Vitaliy Schko - Toms Martin Etcheverry. Ponturi pariuri tenis Challenger Trieste. 30.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-30 08:49:00

Challenger - Trieste

30 Iulie 2021, 17:30

Vitaliy Sachko

Vitaliy Sachko

versus
Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

În sferturile de finală ale turneului de tenis din circuitul challenger de la Trieste, Vitaliy Sachko îl întâlnește pe Tomas Martin Etcheverry, iar noi am selectat un pronostic din oferta SUperbet. Vitaly Sachko ocupă locul 271 în clasamentul ATP, în timp ce Etcheverry se aflăpe poziția 166.

Vitaliy Sachko: Forma echipei, știri și statistici

Vitaliy Sachko are 24 de ani și ocupă locul 271, iar jucătorul rus nu a fost niciodată mai sus de 269. Jucător căruia îi place mai mult zgura, a avut rezultate interesante anul acesta și pe hard indoor. A câștigat un turneu de 25k și a făcut finală în altul, cu un bilanț de 16 victorii și două înfrângeri pe această suprafață. Pe zgură, a adunat 18 victorii și nouă înfrângeri, cea mai bună performanță fiind finala turneului challenger de la Perugia, unde a pierdut clar la Etcheverry. Sachko și-a încercat norocul săptămâna trecută în calificări la Umag, unde nu a reușit să ajungă pe tabloul principal.

Aici, a trecut în primul tur în două seturi de locul 232 Moroni. A oferit 12 mingi de break din care a salvat 10. Apoi, a trecut în turul al doilea de experimentatul Gianessi, în trei seturi, după mai bine de două ore și jumătate. A oferit 20 de mingi de break, din care a salvat 17.

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Argentinianul TOmas MArtin Etcheverry are 22 de ani și ocupă locul 166 în clasamentul ATP., cea mai bună poziție a sa. Etcheverry s-a concentrat exclusiv pe zgură, iar rezultatele sale au fost foarte bune. A adunat 41 de victorii și 12 înfrângeri, reușind să ajungă în mod constant în selifinalele turneelor la care a participat. Doar o dată a avut succe, la Perugia, în urmă cu două săptămâni, unde l-a învins în finală pe Sachko. Etcheverry a dominat acea partidă, reușind să salveze șase mingi de break din șapte, să servească opt ași și să câștige de patru ori pe serviciul adversarului. A făcut apoi o semifinală la TOdi, unde a pierdut cu Gaio în două seturi. Are o singură înfrângere în ultimele 11 partide.

Aici, l-a învins pe locul 303, Ugo Carabelli în două seturi, după o partidă în care și-a pierdut serviciul de trei ori, dar a fost foarte bun la retur, reușind să câștige de șase ori pe serviciul adversarului.

În turul al doilea, l-a eliminat pe experimentatul RObin Haase, în trei seturi. Și-a pierdut serviciul de patru ori, dar a făcut nu mai puțin de șapte break-uri.

Statistica meciurilor directe Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

Etcheverry s-a impus în finala turneului de la Perugia din urmă cu două săptămâi cu 7-5, 6-2

Cote pentru Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

Din oferta SUperbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru o victorie a lui Etcheverry și o cotă de 1,72 pentru ca argentinianul să ia primul set și meciul.

Vitaliy Sachko vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Tomas Martin Etcheverry câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Tomas Etcheverry a acoperit lejer acest handicap în partida din urmă cu două săptămâni, pe care a dominat-o clar. Argentinianul a continuat să joace foarte bine, iar aici, a impresionat la retur, unde simte mingea foarte bine. Sachko a servit modest, oferind 20 de mingi de break în partida anterioară. Astfel, cred că Etcheverry se poate impune din nou la o diferență de cel puțin patru game-uri, la o cotă foarte bună oferită de Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici