Share

Vitaliy Schko - Toms Martin Etcheverry. Ponturi pariuri tenis Challenger Trieste. 30.07.2021

Challenger

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

30 Iul 2021 08:49 316 0
Logo Vitaliy Sachko Vitaliy Sachko
Logo Tomas Martin Etcheverry Tomas Martin Etcheverry
VS
17:30 30 Iulie 2021
Challenger - Trieste

Analiză și informații pentru Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

În sferturile de finală ale turneului de tenis din circuitul challenger de la Trieste, Vitaliy Sachko îl întâlnește pe Tomas Martin Etcheverry, iar noi am selectat un pronostic din oferta SUperbet. Vitaly Sachko ocupă locul 271 în clasamentul ATP, în timp ce Etcheverry se aflăpe poziția 166.

Vitaliy Sachko: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Vitaliy Sachko are 24 de ani și ocupă locul 271, iar jucătorul rus nu a fost niciodată mai sus de 269. Jucător căruia îi place mai mult zgura, a avut rezultate interesante anul acesta și pe hard indoor. A câștigat un turneu de 25k și a făcut finală în altul, cu un bilanț de 16 victorii și două înfrângeri pe această suprafață. Pe zgură, a adunat 18 victorii și nouă înfrângeri, cea mai bună performanță fiind finala turneului challenger de la Perugia, unde a pierdut clar la Etcheverry. Sachko și-a încercat norocul săptămâna trecută în calificări la Umag, unde nu a reușit să ajungă pe tabloul principal.

Aici, a trecut în primul tur în două seturi de locul 232 Moroni. A oferit 12 mingi de break din care a salvat 10. Apoi, a trecut în turul al doilea de experimentatul Gianessi, în trei seturi, după mai bine de două ore și jumătate. A oferit 20 de mingi de break, din care a salvat 17.

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Argentinianul TOmas MArtin Etcheverry are 22 de ani și ocupă locul 166 în clasamentul ATP., cea mai bună poziție a sa. Etcheverry s-a concentrat exclusiv pe zgură, iar rezultatele sale au fost foarte bune. A adunat 41 de victorii și 12 înfrângeri, reușind să ajungă în mod constant în selifinalele turneelor la care a participat. Doar o dată a avut succe, la Perugia, în urmă cu două săptămâni, unde l-a învins în finală pe Sachko. Etcheverry a dominat acea partidă, reușind să salveze șase mingi de break din șapte, să servească opt ași și să câștige de patru ori pe serviciul adversarului. A făcut apoi o semifinală la TOdi, unde a pierdut cu Gaio în două seturi. Are o singură înfrângere în ultimele 11 partide.

Aici, l-a învins pe locul 303, Ugo Carabelli în două seturi, după o partidă în care și-a pierdut serviciul de trei ori, dar a fost foarte bun la retur, reușind să câștige de șase ori pe serviciul adversarului.

În turul al doilea, l-a eliminat pe experimentatul RObin Haase, în trei seturi. Și-a pierdut serviciul de patru ori, dar a făcut nu mai puțin de șapte break-uri.

Statistica meciurilor directe Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

Etcheverry s-a impus în finala turneului de la Perugia din urmă cu două săptămâi cu 7-5, 6-2

Cote pentru Vitaliy Sachko v Tomas Martin Etcheverry

Din oferta SUperbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru o victorie a lui Etcheverry și o cotă de 1,72 pentru ca argentinianul să ia primul set și meciul.

Vitaliy Sachko vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Tomas Martin Etcheverry câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Tomas Etcheverry a acoperit lejer acest handicap în partida din urmă cu două săptămâni, pe care a dominat-o clar. Argentinianul a continuat să joace foarte bine, iar aici, a impresionat la retur, unde simte mingea foarte bine. Sachko a servit modest, oferind 20 de mingi de break în partida anterioară. Astfel, cred că Etcheverry se poate impune din nou la o diferență de cel puțin patru game-uri, la o cotă foarte bună oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Tomas Martin Etcheverry câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

21

Castigate:

9

Pierdute:

7

Anulate:

2

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici