1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Vitaliy Sachko vs Tomas Machac

Vitaliy Sachko vs Tomas Machac, Ponturi Pariuri ATP Challenger Andria, 25.11.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-11-25 02:31:00

ATP Challenger Andria

25 Noiembrie 2022, 12:00

Vitaliy Sachko

Vitaliy Sachko

versus
Tomas Machac

Tomas Machac

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vitaliy Sachko v Tomas Machac

Turneul de la Andria este unul dintre cele patru turnee Challenger disputate în această săptămână, alături de cele de la Valencia, Temuco și Yokkaichi. Avem câteva nume importante la linia de start, principalii favoriți fiind: Marton Fucsovics, Hugo Gaston, Tomas Machac sau Jurji Rodionov.

Ne aflăm în faza sferturilor de finală, iar în continuare vom prefața duelul ce-i va avea ca protagoniști pe ucraineanul Vitaliy Sachko și pe cehul Tomas Machac. Această partidă este programată de la ora 12:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Vitaliy Sachko: Forma echipei, știri și statistici

Vitaliy Sachko este un tenismen ucrainean în vârstă de 25 de ani, ocupantul poziției a 323-a în lume înaintea startului turneului din Italia. Sachko a înregistrat câteva rezultate bune în 2021, sezonul în care a făcut tranziția din circuitul ITF spre nivelul superior, adică turneele de categorie Challenger. Lipsit de experiență, ucraineanul și-a îmbunătățit considerabil jocul și avea să bifeze două finale la nivel Challenger în sezonul anterior, la Lugano, pe hard indoor, respectiv pe zgura de la Perugia, cât și o semifinală, la Forli, dar și alte trei sferturi de finală, la Ortisei, București și Trieste. Aceste evoluții bune l-au adus pe Sachko pentru prima dată între primii 220 de jucători ai lumii, însă, din păcate pentru el, n-a reușit să mențină același nivel de joc constant și mai departe.

În 2022, Sachko a fost departe de a impresiona, mai degrabă revenind la nivelul de dinainte de 2021. În această după-amiază el urmează să dispute cel de-al patrulea sfert de finală într-un turneu Challenger după cele de la Amersfoort, Ostrava și Ismaning, fază a competiției pe care nu a depășit-o niciodată în acest an.

Debutant pe tabloul principal de la Andria, ucraineanul a avut nevoie de trei seturi pentru a dispune de bulgarul Alexandar Lazarov în runda inaugurală, scor 3-6 6-3 6-2, după care a profitat de abandonul olandezului Jelle Sels la scorul de 2-1 în primul set.

Sachko are ocazia să revină în top 300 cu o victorie astăzi și o calificare în penultimul act de la Andria.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tomas Machac: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Machac este un tenismen ceh în vârstă de 22 de ani, ocupantul poziției a 104-a în clasamentul mondial înaintea startului turneului de la Andria. Un foarte talentat jucător al generației sale, Machac își continuă traseul bun în circuit, în această după-amiază urmând să dispute cel de-al treilea sfert de finală consecutiv după cele de la Bratislava și Helsinki. Machac pare hotărât să încheie cât mai bine acest sezon și să ocupe un loc între primii 100 de jucători ai lumii în clasamentul mondial.

Aici, la Andria, cehul a dispus în minimum de seturi de unul dintre favoriții locali, Flavio Cobolli, scor 7-6(3) 6-2, după care a beneficiat de abandonul compatriotului Dalibor Svrcina pentru a-și asigura prezența într-un nou sfert de finală. Grație calificării în această fază a competiției, Machac a urcat șase poziții în ierarhia Live, până pe locul 98, ceea ce înseamnă că va fi un nou membru al top 100 începând de săptămâna viitoare și va ocupa un nou Career High.

În 2022, Machac are un titlu Challenger în palmares, obținut chiar în prima săptămână a sezonului, în Australia, la Traralgon, după o finală câștigată în minimum de seturi în fața americanului Bjorn Fratangelo.

Cu siguranță obiectivul principal al cehului este, nu doar accederea în top 100, obiectiv deja atins prin prezența în sferturile de finală, dar și obținerea unui loc direct pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam din calendarul competițional.

Statistica meciurilor directe Vitaliy Sachko v Tomas Machac

Cei doi jucători nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Vitaliy Sachko v Tomas Machac

Pentru un succes la cel puțin cinci game-uri diferență în favoarea lui Tomas Machac, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.80.

Vitaliy Sachko vs Tomas Machac Pont: Tomas Machac câștigă 2-0

Acest sfert de finală se anunță cel mai dezechilibrat al acestei faze a competiției în Challengerul de la Andria. Tomas Machac este un jucător aflat într-o formă foarte bună și care pare hotărât să încheie sezonul într-o notă pozitivă și să-și atingă obiectivele principale: accederea în top 100 și obținerea unui loc pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Grand Șlam dintr-un calendar competițional. Machac vine după o semifinală la Bratislava și o finală la Helsinki, având un program destul de încărcat recent, însă aici a beneficiat de o zi suplimentară de odihnă după ce Dalibor Svrcina a abandonat înaintea meciului din optimile de finală, ceea ce i-a oferit timpul necesar pentru recuperare. Sachko este un jucător dintr-o ligă total inferioară, clar lipsit de experiență la acest nivel comparativ cu adversarul său și care va căuta să obțină abia prima calificare în semifinalele unui turneu Challenger în 2022. Asemenea lui Machac, și el a beneficiat de abandonul adversarului în optimile de finală, iar în primul tur a avut mult de furcă împotriva modestului Alexandar Lazarov. Cred că Machac pornește favorit clar la calificarea în semifinale și mă aștept să se impună fără prea mari dificultăți. Pronosticul meu merge pe o victorie în minimum de seturi a lui Tomas Machac, pentru o cotă de 1.60. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici