Vasek Pospisil - Hiroki Moriya. Ponturi pariuri tenis ATP Challenger. 29.01.2022

Challenger

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

29 Ian 2022 11:10 493 0
Logo Vasek Pospisil Vasek Pospisil
Logo Hiroki Moriya Hiroki Moriya
VS
17:00 29 Ianuarie 2022
ATP Challenger Quimper

Analiză și informații pentru Vasek Pospisil v Hiroki Moriya

În semifinalele turneului challenger de la Quimper, hard indoor, Vasek Pospisil îl întâlnește pe Hiroki Moriya, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Vasek Pospisil ocupă locul 138 în clasamentul ATP, iar Hiroki Moriya ocupă locul 288. 

Vasek Pospisil: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Vasek Pospisil este un jucător canadian de 31 de ani, care ocupă locul 138, dar a avut cea mai înaltă poziție în urmă cu șapte ani, locul 25. Jucător de forță, cu un serviciu redutabil și o dreaptă de calitate, Pospisil a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani, de aceea nu a mai putut juca la un nivel înalt. Totuși, pentru circuitul challenger, este un jucător excelent, mai ales pe suprafețele rapide și în condiții indoor. Vasek Pospisil este campion de Grand Slam la dublu și un jucător foarte bun de retur. 2021 a fost un an dificil pentru canadian, care a înregistrat doar opt victorii și a pierdut de 19 ori.

În 2022 a jucat doar în sală. A început la Forli 2, unde a pierdut în sferturi cu Zsombor Piros și a continuat cu Forli 3, unde a pierdut în sferturi cu Ferreira Silva

Aici, a trecut în primul tur în trei seturi, de Mathias Bourgue. A oferit patru mingi de break, din care a salvat două.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Lacko în două seturi. A servit 16 ași și a salvat toate cele patru mingi de break oferite.

În sferturi, a trecut de Van Rijthovhen, în două seturi. A servit cinci ași și a salvat cele două mingi de break pe care le-a înfruntat.

Hiroki Moriya: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Hiroki Moriya este un japonez de 31 de ani, care ocupă locul 288, iar cel mai sus a fost pe poziția 143. Așadar, vorbim de un jucător care a stat mai mult în circuitele challenger și ITF. Moriya nu a avut perfromanțe în ultimii ani, în patru din ultimii cinci a avut bilanț negativ. Este un jucător care evoluează aproape exclusiv pe hard. Pe finalul lui 2021, a jucat o finală în sală la Roanne, cea mai bună performanță a sa.

2022 l-a început la Traralgon, unde a pierdut în primul tur.

Aici, vine din calificări, unde i-a eliminat pe Arnaboldi și Tabur. Pe tabloul principal, încă nu a pierdut set. I-a învins pe Mochizuki, Bemelmans și Alexandre Muller. Cu Muller și Mochizuki a oferit opt mingi de break din care a salvat șase, iar cu Bemelmans a salvat patru mingi de break din cinci.

Statistica meciurilor directe Vasek Pospisil v Hiroki Moriya

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Vasek Pospisil v Hiroki Moriya

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru ca Pospisil să ia primul set și meciul și o cotă de 1,85 pentru un meci cu cel mult 22 de game-uri.

Vasek Pospisil vs Hiroki Moriya Pont: Vasek Pospisil câștigă cu 2-0 la seturi

Vasek Pospisil este favoritul partidei. Canadianul a servit impecabil în ultimele două partide, în care nu și-a pierdut serviciul. Returul său este foarte bun, deoarece și l-a exersat mult timp la dublu. Moriya nu are un serviciu grozav, deoarece este un jucător scund, care trebuie să muncească pentru punct, dar compensează printr-o deplasare bună. Totuși, Pospisil este la al trei turneu de sală și s-a adaptat foarte bine la Quimper, unde condițiile sunt foarte rapide și avantajează jucătorii cu un serviciu puternic. Merg pe o victorie în două seturi a lui Vasek Pospisil, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Vasek Pospisil câștigă cu 2-0 la seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

27

Castigate:

14

Pierdute:

11

Anulate:

2

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici