1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Titouan Droguet - Stefano Travaglia

Titouan Droguet - Stefano Travaglia: ponturi pariuri tenis Challenger Trieste. 11.07.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-07-10 11:28:00

Tenis - Challenger Trieste

11 Iulie 2024, 13:00

Titouan Droguet

Titouan Droguet

versus
Stefano Travaglia

Stefano Travaglia

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Titouan Droguet v Stefano Travaglia

Într-o partidă din turul secund de la Trieste Challenger, față în față se vor afla Titouan Droguet și Stefano Travaglia. Duelul celor doi sportivi este programat în cursul zilei de joi, în complexul pe zgura din Italia. În cele ce urmează puteți citi analiza întâlnirii, iar la final de articol vine pronosticul propus.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Titouan Droguet: Forma echipei, știri și statistici

Titouan Droguet este un sportiv de 23 de ani din Franța, clasat pe locul 140 ATP. Cel mai sus a fost în luna iunie, pe 130 mondial.

Cu o înălțime de 1,91 metri, Titouan are un serviciu puternic, care îl ajută să își treacă în cont multe puncte în mod rapid.

Asta am putut vedea și la debutul în competiția de la Trieste. În primul tur al întrecerii din Italia, Droguet l-a învins pe Giovanni Fonio, cu scorul de 6-3, 7-5.

Pe parcursul întâlnirii cu Fonio, Droguet a reușit 9 ași și și-a trecut în cont 83% din punctele disputate cu primul serviciu.

Din cele 22 de victorii ale anului, Titouan a reușit 12 pe zgură. În luna mai, el a cucerit titlul de la Francavilla Challenger, fără să fi cedat vreun set.

În finala de la Francavilla Challenger, francezul l-a învins pe Jacopo Berrettini, fratele mai celebrului Matteo, cu scorul de 6-3, 7-6.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefano Travaglia: Forma echipei, știri și statistici

Stefano Travaglia este un jucător de 32 de ani, care în prezent a ajuns pe locul 243 ATP. În prima parte a carierei, italianul urcase până pe poziția a 60-a în lume.

Coborârea în ierarhia mondială a venit în urma rezultatelor slabe din ultima vreme. Bilanțul lui Stefano este negativ în actuala stagiune.

În 2024, Travaglia a câștigat 18 meciuri, dar a pierdut nu mai puțin de 21. Pe zgură au venit 13 partide pierdute în actualul sezon.

Trieste Challenger este primul turneu disputat de peninsular după participarea în calificările de la Wimbledon. Pe iarba de la Roehampton, Travaglia a fost învins de George Loffhagen, jucător clasat pe locul 755 ATP!

Debutul la Trieste a adus succesul cu ibericul Carlos Lopez Montagud (6-3, 7-5). Spaniolul ocupă abia locul 349 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Titouan Droguet v Stefano Travaglia

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Titouan Droguet v Stefano Travaglia

Titouan Droguet arată o formă bună, iar pe zgură a obținut deja un titlu de nivel Challenger în Italia. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru sportivul francez. Această selecție are o cotă atractivă de 2,30.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Titouan Droguet vs Stefano Travaglia Pont: Victorie Titouan Droguet

La nivelul serviciului, Droguet are un avantaj important în fața adversarului său de joi. Travaglia nu are rezultate bune în acest an: nu a reușit să lege victoriile la ultimele 9 turnee disputate! Asta înseamnă că a pierdut fie în primul, fie în al doilea meci. Titouan are deja un titlu de nivel Challenger, obținut în condiții similare de joc, tot în Italia. Mă aștept ca serviciul să îl ajute din plin și în jocul cu Travaglia, iar francezul să obțină victoria. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici