1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Thiago Seyboth Wild - Juan Pablo Varillas

Thiago Seyboth Wild - Juan Pablo Varillas. Ponturi pariuri tenis ATP Sao Leopoldo. 19.11.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-11-19 09:39:00

ATP - Sao Leopoldo

19 Noiembrie 2022, 15:00

Thiago Seyboth Wild

Thiago Seyboth Wild

versus
Juan Pablo Varillas

Juan Pablo Varillas

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Thiago Seyboth Wild v Juan Pablo Varillas

În semifinalele turneului challenger de la Sao Leopoldo, Brazilia, Thiago Seyboth Wild îl întâlnește pe Juan Pablo Varillas, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Seyboth Wild ocupă locul 404 în clasamentul ATP, în timp ce Pablo Varillas se află pe poziția 119.

Thiago Seyboth Wild: Forma echipei, știri și statistici

Thiago Seyboth Wild este un brazilian de 22 de ani, care ocupă locul 404 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 106 în urmă cu doi ani. Seyboth WIld este un jucător care preferă zgura, unde a obținut 135 de victorii din totalul de 162 pe care le are în carieră. Deocamdată, nu a făcut pasul spre turneele ATP, deoarece a avut prbleme în viața privată, unde a fost acuzat de agresiune de iubita lui. A avut probleme cu legea, ceea ce l-a făcut să nu regreseze și să ajungă în afara top 400. Anul acesta, cea mai bună performanță o reprezenta un sfert de finală la Buenos Aires, pe zgură. Se pare că acest turneu de acasă, din Brazilia, l-a ajutat să-și recapete încrederea, iar acum se află aproape de finală. 

În primul tur, a profitat de abandonul lui Franco Agamennone, la scorul de 7-6, 5-1, pentru el. 

În turul al doilea, l-a învins în două seturi pe Nick Hardt, după o partidă în care nu a oferit nici o minge de break.

În sferturi, l-a eliminat pe Reis Da Silva, cu 6-2, 7-2. A oferit șapte mingi de break, din care a salvat cinci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Juan Pablo Varillas: Forma echipei, știri și statistici

Juan Pablo Varillas are 27 de ani, ocupă locul 119 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 97. Jucătorul peruan are un an foarte bun, în care a obținut 51 de victorii, dintre care 49 pe zgură. Activitatea și-o desfășoară mai mult în circuitul challenger, dar a avut și apariții la nivel de ATP. Recent, are o finală la Campinas și două semifinale, la Ambato și Guayaquil. Aici, a avut evoluții oscilante, iar în semifinale a ajuns după un meci de trei ore și jumătate.

În primul tur, a trecut în trei seturi de Eduoardo Ribeiro, locul 490. A oferit șase mingi de break, din care a salvat patru. 

În turul al doilea, l-a eliminat în două seturi pe Gonzalo Lama, după un meci în care și-a pierdut serviciul de două ori.

În sferturi, a trecut de Daniel Dutra Da Silva, la capătul a trei ore și jumătate de joc și a revenit de la 1-4 în decisiv, moment în care a solicitat și un timeout medical. 

Statistica meciurilor directe Thiago Seyboth Wild v Juan Pablo Varillas

Este 2-1 pentru Juan Pablo Varillas, care s-a impus ultima oară în 2020, în calificări la Cordoba. Toate meciurile au avut loc pe zgură și s-au terminat în două seturi. 

Cote pentru Thiago Seyboth Wild v Juan Pablo Varillas

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,9 pentru ca Seyboth Wild să câștige meciul și o cotă de 2,4 pentru ca brazilianul să ia primul set. 

Thiago Seyboth Wild vs Juan Pablo Varillas Pont: Thiago Seyboth Wild cu h (+3,5) la game-uri

Seyboth WIld este un brazilian de 22 de ani foarte talentat, care pare să fi trecut peste problemele din viața privată și face un turneu excelent. El a reușit să-l învingă pe Varillas în urmă cu trei ani, pe zgură. Juan Varillas ar putea acuza oboseala unui meci maraton în sferturi, dar păstrează prima șansă la victorie. Anticipez un meci disputat, în care Seyboth Wild va avea susținerea publicului și va încerca să ajungă în prima finală din acest an. De aceea, am ales acest pariu, în care-l blindez pe brazilian cu trei game-uri, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici