1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Sara Errani - Rebeka Masarova

Sara Errani - Rebeka Masarova: ponturi pariuri WTA București. 16.09.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-09-16 07:08:00

Ponturi WTA București

16 Septembrie 2022, 12:00

Sara Errani

Sara Errani

versus
Rebeka Masarova

Rebeka Masarova

1.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sara Errani v Rebeka Masarova

Într-un duel care contează pentru faza sferturilor de finală de la WTA București, experimentata Sara Errani o înfruntă pe elvețianca Rebeka Masarova. Meciul dintre cele două este programat în cursul zilei de vineri la Centrul Național de Tenis din București. În continuarea articolului veți găsi prezentarea jucătoarelor, iar la finalul lui vine și pontul meu.

Sara Errani: Forma echipei, știri și statistici

Sara Errani este o sportivă de 35 de ani din Italia, clasată în prezent pe locul 115 WTA. Ea este o specialistă a jocului pe zgură, iar în trecut a ocupat chiar poziția a 5-a în lume. Sara este fostă finalistă la Roland Garros, iar în acest an și-a trecut în cont 25 de victorii în circuit. Dintre acestea, 18 au venit pe zgură, statistică venită să confirme cât de bine se simte pe această suprafață. Deoarece se deplasează excelent în teren și alternează bine efectele și unghiurile, Errani își pune des adversarele în încurcătură. În acest fel a reușit chiar și la 35 de ani să cucerească în luna iulie titlul de la Contrexville, iar în această săptămână a trecut la București de Ioana Roșca (6-1, 6-0) și Dalma Galfi (2-6, 6-3, 6-2). Jocul pe retur reprezintă o armă pentru Errani, care a realizat în meciul cu Galfi nu mai puțin de 8 break-uri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rebeka Masarova: Forma echipei, știri și statistici

Rebeka Masarova este o jucătoare de 23 de ani, născută la Basel, care a reprezentat Elveția până în 2018, dar de atunci evoluează sub culorile Spaniei. În perioada junioratului, Rebeka era văzută drept o stea a acestui sport. Ea cucerea titlul de Grand Slam de la Roland Garros, iar la Australian Open ajungea în finală. Deși a ocupat primul loc în lume la categoria de vârstă, Masarova nu a confirmat niciodată la senioare. Ea nu a fost clasată niciodată mai sus de locul 121 WTA, iar în această săptămână ocupă poziția 199. Jucătoare înaltă (1,86 m), Masarova nu se poate lăuda cu o bună mobilitate. Tocmai de aceea dacă mingea îi vine departe de raza de lovire, iberica are un procentaj mic al punctelor câștigate. Serviciul este de bază pentru Rebeka, dar dacă nu pune prima minge în teren, încep să apară dificultățile. Poziția din clasamentul WTA nu i-a permis să intre direct pe tabloul principal de la București, astfel că Masarova a început în calificări. În acea fază a întrecerii le-a învins pe     Paula Ormaechea (6-2, 6-1), Alexandra Cadanțu Ignatik (7-6, 4-0 abd. Cadanțu Ignatik). Pe tabloul principal, sportiva din Spania a trecut greu de Gabriela Lee (3-6, 6-2, 6-4), apoi de Anna Bondar (6-4, 6-2).

Statistica meciurilor directe Sara Errani v Rebeka Masarova

Acesta va fi primul meci între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Cote pentru Sara Errani v Rebeka Masarova

Rebeka Masarova este considerată ușor favorită la nivelul cotelor, însă eu nu îi anticipez o misiune facilă. Sara Errani a arătat un nivel bun în acest an, returnează multe mingi și își pune sub presiune adversarele prin insistența în defensivă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria Sarei Errani. În cazul în care italianca se va impune, veți prinde o cotă bună de 2,05.

Pariază la Netbet pe meciul dintre S. Errani vs R. Masarova cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Sara Errani vs Rebeka Masarova Pont: Sara Errani cel puțin un set

Sara Errani a jucat bine în acest turneu, iar insistența sa în defensivă a scos-o din minți pe Dalma Galfi. Rebeka Masarova are un stil asemănător cu maghiara, iar la nivelul răbdării și forței mentale nu rupe gura târgului. Consider că italianca va trimite minge după minge în terenul advers, iar Masarova va forța și va greși. Mă îndoiesc că iberica se va impune rapid, de aceea recomand cu încredere cel puțin un set adjudecat de Sara Errani. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici