1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Panna Udvardy - Danka Kovinic

Panna Udvardy - Danka Kovinic. Ponturi pariuri tenis WTA Buenos Aires. 20.11.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-11-20 08:55:00

Challenger WTA - Buenos Aires

20 Noiembrie 2022, 16:00

Panna Udvardy

Panna Udvardy

versus
Danka Kovinic

Danka Kovinic

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Panna Udvardy v Danka Kovinic

În finala turneului de tenis de la Buenos Aires, se întâlnesc Panna Udvardy și Danka Kovinic, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Panna Udvardy ocupă locul 83 în clasamentul WTA, în timp ce Danka Kovinic se află pe poziția 71.

Panna Udvardy: Forma echipei, știri și statistici

Panna Udvardy este o jucătoare maghiară de 24 de ani, aflată pe locul 83 în lume, iar cel mai sus a fost pe 76. Udvardy a avut o ascensiune fulminantă în 2021, cînd a obținut 74 de victorii, dintre care 66 pe zgură. 2022 este un an bun, cu 42 de victorii, dintre care 30 pe zgură, dar anul acesta, Udvardy a evoluat mai mult la nivel WTA. Forma este una excelentă pentru Panna, care l-a începutul lui noiembrie a reușit să câștige un turneu pe hard, la Barranquilla, după ce ân octpmbrie a mai ajuns într-o finală pe hard, la Macon. 

Aici, Udvardy a trecut în primul tur de Marcela Zacarias, în două seturi, după care următoarele trei victorii au avut nevoie de decisiv. Emma Navarro, Sarra Errani și Maria Lourdes Carle au testat limitele lui Udvardy, care a stat pe teren șapte ore. În semifinala cu Carle, Udvardy a fost condusă cu break în decisiv, însă a reușit să întoarcă soarta partidei. A avut probleme la serviciu, unde a oferit nouă mingi de break, din care a salvat doar patru. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Danka Kovinic: Forma echipei, știri și statistici

Danka Kovinic are 28 de ani, ocupă locul 71 în lume, iar cel mai sus a fost pe 46. Kovinic a confirmat forma bună arătată săptămâna trecută la Colina, unde a ajuns în semifinale, cu o finală la Buenos Aires. Dacă ne uităm la numărul de victorii obținute într-un sezon, doar în 2019, din 2015 încoace, Kovinic a depășit bariera de 30 de partide câștigate. În 2022, are 29 de victorii, dintre care 21 pe zgură, ceea ce arată afinitatea jucătoarei din Serbia pentru această suprafață. DUpă un prim tur în care a pierdut un set în fața Juliei Riera, Kovinic nu a mai cedat vreunul și a fost foarte expeditivă. A eliminat jucătoare aflată într-o formă bună, ca Podoroska, Shnaider și Ormaechea. În semifinale, în meciul cu Ormaechea, a cedat un singur game și a terminat partidă după o oră de joc.

Statistica meciurilor directe Panna Udvardy v Danka Kovinic

Danla Lovinic a câștigat singurul meci direct, în trei seturi, în urmă cu trei ani, la Budapesta.

Cote pentru Panna Udvardy v Danka Kovinic

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,45 pentru o victorie a lui Kovinic și o cotă de 2,2 pentru un succes al Dankăi la o diferență de cel puțin cinci game-uri.

Panna Udvardy vs Danka Kovinic Pont: Danka Kovinic câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Danka Kovinic a jucat din ce în ce mai bine la acest turneu, cu o demonstrație de forță în semifinala cu Paula Ormaechea, în care a cedat un singur game. Panna Udvardy ajunge în finală după a treia partidă de trei seturi, în care a stat pe teren două ore și jumătate și a fost condusă cu 4-2 în decisiv. Merg pe o victorie clară a lui Kovinic, care a arătat un tenis foarte bun și care are resursele de energie intacte. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici