1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Nuno Borges vs Andreas Seppi

Nuno Borges vs Andreas Seppi, Ponturi Pariuri ATP Challenger Ilkley, 16.06.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-06-15 15:08:00

ATP Challenger Ilkley

16 Iunie 2022, 12:00

Nuno Borges

Nuno Borges

versus
Andreas Seppi

Andreas Seppi

1.70

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Nuno Borges v Andreas Seppi

Turneul de la Ilkley este al treilea și ultimul Challenger pe iarbă înaintea calificărilor de la Wimbledon. Marea Britanie a găzduit și în săptămânile anterioare două astfel de competiții, la Surbiton, acolo unde a triumfat australianul Jordan Thompson, respectiv Nottingham, trofeu câștigat de favoritul local, Daniel Evans. Acest turneu este dotat cu premii totale în valoare de aproximativ 135.000 de euro și se desfășoară pentru a șasea oară în circuit. Principalii patru capi de serie înscriși pe tabloul principal sunt: Jordan Thompson, Jiri Vesely, Henri Laaksonen și John Millman.

În continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe portughezul Nuno Borges și pe italianul Andreas Seppi. Această partidă va conta pentru faza optimilor de finală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Nuno Borges: Forma echipei, știri și statistici

Nuno Borges este un portughez în vârstă de 25 de ani, ocupantul poziției a 128-a în clasamentul mondial. Borges traversează un moment bun, în prezent fiind doar la două locuri distanță de cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră în ierarhia ATP. Lusitanul este un jucător de calitate ce a progresat mult în ultima perioadă, recent asigurându-și debutul pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, la chiar prima tentativă, pe zgura de la Roland Garros, acolo unde i-a învins pe Thomas Fabbiano, Meligeni Rodrigues Alves și Zsombor Piros, dar ceda în runda inaugurală în patru seturi în fața mult mai experimentatului Karen Khachanov.

În 2022, Borges are un titlu câștigat în circuitul Challenger, pe zgura din Italia, de la Barletta. Tot în Italia, la Roseto Degli Abruzzi, a mai înregistrat o finală, cedată, însă, în fața spaniolului Carlos Taberner. La sfârșitul lunii aprilie avea să mai bifeze o bornă importantă, obținând prima victorie din carieră pe tabloul principal al unui turneu ATP, pe zgura de la Estoril, profitând de abandonul lui Pablo Andujar la scorul de 6-4 3-0.

Borges și-a început pregătirea pentru calificările de la All England Club în această săptămână printr-un succes oarecum surprinzător în fața australianului Jordan Thompson, scor 6-4 7-5. Pentru Borges, duelul din runda inaugurală a reprezentat primul meci oficial în circuitul profesionist pe iarbă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Andreas Seppi: Forma echipei, știri și statistici

Andreas Seppi este unul dintre veteranii circuitului profesionist, la 38 de ani, italianul este cel mai vârstnic jucător rămas în competiție pe tabloul principal de simplu alături de Fernando Verdasco. Seppi este, în același timp, și unul dintre jucătorii cu cel mai bogat palmares dintre toți cei 32 de protagoniști înscriși în competiție. Italianul este fost nr.18 mondial și are trei titluri ATP în palmares, respectiv 10 în circuitul Challenger.

Seppi are câteva rezultate notabile la activ în turneele pe iarbă, cel mai important fiind cel înregistrat în 2011 la Eastbourne, atunci când își adjudecta titlul după o finală în fața sârbului Janko Tipsarevic. Printre alte performanțe demne de amintit pe gazon mai putem trece în revistă finala de la Halle din urmă cu șase ani, cât și calificarea în optimile de finală de la Wimbledon din 2013.

Evident că italianul este departe de acel nivel care l-a adus între primii 20 de jucători ai lumii, drept dovadă în acest sens fiind și poziția modestă ocupată în clasamentul mondial în acest moment. Totuși, în 2021 a obținut câteva victorii bune și la acest nivel, printre care cele de la US Open în fața lui Marton Fucsovics și Hubert Hurkacz sau cele în fața lui Yoshihito Nishoka și Emil Ruusuvuori pe gazonul de la Eastbourne, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală.

Săptămâna trecută Seppi a debutat în sezonul pe iarbă în Olanda, la Hertogenbosch, acolo unde i-a învins pe Bradley Klahn și Gijs Brouwer pentru a-și asigura prezența pe tabloul principal, acolo unde a cedat în două tiebreakuri în fața francezului Adrian Mannarino.

Aici, la Ilkley, prezent pentru prima dată în carieră pe tabloul principal, italianul l-a învins în minimum de seturi pe australianul Rinky Hijikata, scor 6-4 6-1.

Statistica meciurilor directe Nuno Borges v Andreas Seppi

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Nuno Borges v Andreas Seppi

Ca alternativă cu șanse sporite la pariul nostru principal, dar la o cotă mai mică, puteți încerca pariul pe cel puțin un set câștigat de Andreas Seppi, pentru o cotă de 1.30.

Nuno Borges vs Andreas Seppi Pont: Andreas Seppi câștigă meciul

Această optime de finală de la Ilkley reprezintă un duel al generațiilor, Nuno Borges urmând să-l întâlnească pe mult mai experimentatul Andreas Seppi, un adversar cu 13 ani mai vârstnic. Actualmente cei doi se regăsesc în faze diferite pe plan sportiv, Borges este un jucător aflat pe o pantă ascendentă ce a progresat vizibil în ultimul an în circuit, în vreme ce Andreas Seppi pare să fie tot mai aproape de ultimul sezon la profesioniști. Totuși, experiența net superioară a italianului în aceste condiții de joc este un element care-l face favorit, cel puțin din punctul meu de vedere, la calificarea în sferturile de finală. Seppi este un jucător cu bune veleități pe iarbă, lucru pe care l-a demonstrat și în trecut, obținând câteva victorii de referință la jucători consacrați. Inclusiv săptămâna trecută, la Hertogenbosch, a învins un jucător în formă în persoana lui Gijs Brouwer și a pierdut greu pe tablou, în două tiebreakuri, contra lui Adrian Mannarino, francezul ce avea să se califice în semifinale. Aici l-a dominat clar pe Rinky Hijikata în două seturi fără istoric. De cealaltă parte, Nuno Borges, deși are în trecut evoluții în tenisul din colegiile din Statele Unite și nu este chiar străin de condițiile rapide de joc, pe iarbă el nu avea niciun meci oficial disputat la profesioniști înaintea acestui turneu. Aici l-a învins în două seturi pe Jordan Thompson, însă australianul venea după două săptămâni pline, cu titlu câștigat la Surbiton și finală la Nottingham, ieri el disputând al 11-lea meci din ultimele 14 zile, motiv pentru care cred că oboseala a jucat un rol crucial în desfășurarea partidei. Cota este una valoroasă din punctul meu de vedere, diferența între cei doi atunci când vine vorba de tenisul pe iarbă fiind clară în favoarea italianului. Borges este mult mai bine pregătit fizic în aceste momente, însă pe iarbă într-un format scurt nu mă aștept ca acest aspect să conteze prea mult. Pronosticul meu merge pe victoria lui Andreas Seppi, pentru o cotă de 1.70 oferită de casa de pariuri Winner.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici