Nick Hardt vs Oleksii Krutykh - Ponturi Pariuri Antalya Challenger, 08.12.2021

Challenger

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2021 13:43 399 0
Logo Nick Hardt Nick Hardt
Logo Oleksii Krutykh Oleksii Krutykh
VS
12:00 08 Decembrie 2021
Antalya Challenger

Analiză și informații pentru Nick Hardt v Oleksii Krutykh

Turneul Antalya 4 are loc în Turcia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Nick Hardt și Oleksii Krutykh, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind al 5-lea oraș ca mărime din Turcia. 
Turneul acesta este mic, challenger, având un fond de premiere de 31.440 euro. 
Gazda este complexul Megasaray Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Ilkel, Peniston, Hardt sau Zekic.

Nick Hardt: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Nick Hardt este un dominican de 21 de ani, clasat pe locul 351 ATP. 
Iar Hardt este un sportiv mediu, care până acum nu a intrat vreodată în topul 300 mondial. Însă Nick este talentat, fiind foarte tânăr, așadar în viitor având șanse destul de mari să mai urce în clasament. 
În plus, el deja este obișnuit cu circuitul, jucând de foarte mic în turnee ITF, unde a întâlnit oponenți similari celor de aici.
Hardt este un zgurist, având unele rezultate foarte bune pe această suprafață, de exemplu în august câștigând ITF M25 Denia. 
Recent, forma sa a fost slabă, având un șir de 5 înfrângeri consecutive. Însă inclusiv în acea perioadă a avut câteva meciuri bune, câștigând set cu Dutra Silva sau Varillas. 
Săptămâna trecută a participat la Antalya 3, ajungând până în sferturi, trecând de Dougaz și Domingues, jucând bine în acele partide. 
A fost învins de Borges, lucru normal, diferența între ei fiind mare. 
Oricum, este pozitiv faptul că deja este acomodat cu aceste condiții. 
În 2021 are semifinale la ITF M15 Sharm ek Sheikh, sferturi de finală la ITF M15 Antalya, titlu la ITF M15-2 Antalya, titlu la ITF M15-3 Antalya, semifinale la ITF M25 Santo Domingo, titlu la ITF M25 Belgrad, finală la ITF M25 Marburg, titlu la ITF M25 Denia și sferturi de finala la challenger Antalya, săptămâna trecută. 

Oleksii Krutykh: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Oleksii Krutykh este un ucrainean de 21 de ani, clasat pe locul 382 ATP. 
Iar Krutykh este destul de modest, un sportiv care nu a fost vreodată în topul 300 ATP. De fapt, el seamănă foarte mult cu oponentul său de aici, atât ca vârstă cât și poziție în clasament. 
Sezonul său este mixt, având un titlu destul de mic, la ITF M15 Novomoskovsk, plus sferturi de finală la challengerul din Kiev, unde a trecut de Chappell și Luz, fiind învins de Agamenone. 
Așadar nu este un jucător pe care să-l considerideja învins înainte să înceapă un meci. 
Forma sa pare însă slabă, la ultimul turneu pe zgură pierzând foarte clar cu Oliel, sportiv pe care în mod normal l-ar fi învins. 
Aici vine după două turnee pe hard, unde iarăși a jucat slab. 
La challengerul din Nur Sultan a fost învins în turul secund de Lomakin iar la ITF M25 Nur Sultan a cedat chiar în primul tur, 6-7 4-6 cu Haliak, tenismen net inferior. 
Așadar, aici trebuie să se reacomodeze cu zgura. 
În 2021 are sferturi de finală la ITF M15 Antalya, finală la ITF M15-2 Antalya, semifinale la ITF M15-3 Antalya, sferturi de finală la ITF M15-4 Antalya, titlu la ITF M15 Novomoskovsk, semifinale la challengerul Nur Sultan, sferturi de finală la ITF M25 Bacău și sferturi de finală la challengerul din Kiev. 

Statistica meciurilor directe Nick Hardt v Oleksii Krutykh

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Nick Hardt v Oleksii Krutykh

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 scor seturi Hardt, la o cotă de 3.60.

Nick Hardt vs Oleksii Krutykh Pont: Nick Hardt castiga

Nick Hardt este un tenismen mediu, care însă are un potențial destul de mare. În turnee ITF are niște rezultate foarte bune, inclusiv două titluri pe aceste terenuri, acum făcând trecerea și spre turnee challenger. Are avantajul că săptămâna trecută a jucat tot aici, ajungând până în sferturi, trecând de Dougaz și de Domingues. Oleksii Krutykh seamănă destul de mult cu oponentul său, deși are un sezon puțin mai modest. În plus, el vine aici direct din turnee jucate pe hard, acolo fiind foarte slab, pierzând ultimul meci cu Haliak. Consider astfel că Hardt este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Nick Hardt castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici