Nick Hardt - Nicolas Mejia: ponturi pariuri tenis Temuco Challenger. 25.11.2022

Challenger

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

25 Noi 2022 06:26 290 0
Logo Nick Hardt Nick Hardt
Logo Nicolas Mejia Nicolas Mejia
VS
19:30 25 Noiembrie 2022
Temuco Challenger

Analiză și informații pentru Nick Hardt v Nicolas Mejia

Într-o partidă care contează pentru sferturile de finală de la Temuco Challenger, față în față se vor afla Nick Hardt și Nicolas Mejia. Meciul dintre cei doi este programat vineri seara, în jurul orei 19:30, în complexul pe hard din Chile. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

Nick Hardt: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Nick Hardt este un jucător de 22 de ani din Republica Dominicană, clasat pe locul 218 în lume. El nu a fost niciodată mai sus de poziția 215 în ierarhia ATP, iar în esență este un jucător de zgură. Cele mai bune rezultate ale sale au venit pe această suprafață, iar statisticile sezonului demonstrează asta. În 2022, Hardt și-a trecut în cont 45 de victorii, din care 28 au venit pe zgură. Hardul nu îi oferă timpul necesar pentru a ajunge dintr-un colț într-altul al terenului, iar deplasarea sa rapidă nu îi oferă același avantaj precum se întâmplă pe suprafața lentă. El a reușit să cucerească un titlu de nivel ITF pe zgura de la Denia (Spania) și și-a trecut în cont o semifinală tot pe zgură la Bogota Challenger. Pe hard lucrurile devin mai complicate pentru Nick: 13 victorii și 5 înfrângeri în acest sezon. Pentru a ajunge în sferturile de finală de la Temuco Challenger, el a trecut în primul tur de un localnic fără clasament Nicolas Bruna (6-1, 6-3), iar apoi l-a eliminat chinuit pe ocupantul locului 458 ATP, Alafia Ayeni, în 3 seturi, cu 6-3, 3-6, 7-5.

Nicolas Mejia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Nicolas Mejia este un sportiv columbian de 22 de ani, de pe locul 300 ATP. El a fost chiar mai sus la începutul acestui an, pe poziția 239 în lume. El a obținut 30 de victorii în acest an competițional, din care 12 au fost obținute pe suprafață rapidă. În comparație cu adversarul său de vineri, Nicolas se simte bine pe toate suprafețele, iar în ultima vreme a evoluat doar pe hard. La Granby Challenger a ajuns în sferturile de finală, după succese obținute în fața lui Juan Carlos Aguilar și Maxime Janvier, iar apoi a cedat greu, în 3 seturi, împotriva lui Aidan Mayo. Tot un sfert de finală a reușit pe hard Mejia și la Lexington Challenger. Serviciul său este unul puternic, iar forehandul îl ajută să închidă rapid punctele. Nici avansările la fileu nu sunt rare pentru columbian, care nu are un stil de joc asemănător cu cel al conaționalilor setați pe jocul pe zgură. Forma de moment este una dătătoare de speranțe: Nicolas a ajuns în sferturile de finală fără să piardă vreun set la Temuco Challenger. El a trecut până acum de Roman Andres Burruchaga (6-3, 6-1) și Benjamin Lock (6-4, 6-3).

Statistica meciurilor directe Nick Hardt v Nicolas Mejia

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cei doi jucători. Nicolas Mejia a reușit să se impună în unica întâlnire precedentă, la ITF Pensacola, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-2.

Cote pentru Nick Hardt v Nicolas Mejia

Nick Hardt este considerat ușor favorit în acest meci, însă eu nu îi anticipez o misiune ușoară. Nicolas Mejia este un jucător cu rezultate bune, care a avut soluții în trecut în fața adversarului de vineri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca inclusiv victoria lui Mejia. Această selecție are o cotă atractivă de 2,60.

Nick Hardt vs Nicolas Mejia Pont: Minim un set Nicolas Mejia

Cei doi jucători sunt apropiați ca valoare, iar asta se poate vedea atât în pozițiile din clasamentul mondial, dar și din singurul meci direct care a avut nevoie de set decisiv pentru a hotărî învingătorul. Nick Hardt ar avea un avantaj mare dacă duelul ar avea loc pe zgură, însă pentru că se dispută pe hard, Mejia se va folosi de loviturile net mai puternice. Columbianul arată o formă bună, cu victorii fără set pierdut în drumul spre sferturi, în timp ce Hardt s-a chinuit cu un adversar mult mai slab, pe care l-a învins cu 7-5 în decisiv. În aceste condiții, recomand cu încredere cel puțin un set câștigat de Mejia, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri sportive. Succes!

Pont pariuri: Minim un set Nicolas Mejia

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

39

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici