1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Maximilian Marterer - Vitaliy Sachko: ponturi pariuri Challenger București. 22.09.2021

Maximilian Marterer - Vitaliy Sachko: ponturi pariuri Challenger București. 22.09.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-09-21 14:02:00

București Challenger

22 Septembrie 2021, 12:00

Maximilian Marterer

Maximilian Marterer

versus
Vitaliy Sachko

Vitaliy Sachko

1.48

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Maximilian Marterer v Vitaliy Sachko

Într-un meci care contează pentru turul secund al competiției Challenger organizată la Centru Național de Tenis din București, Maximilian Marterer îl va înfrunta pe Vitaliy Sachko. Partida este programată în complexul din capitală în cursul zilei de miercuri. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor doi sportivi, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Maximilian Marterer: Forma echipei, știri și statistici

Maximilian Marterer este un jucător din Germania de 26 de ani, care în prezent ocupă locul 190 în lume, o poziție mult net inferioară valorii sale. Max a fost în 2018 pe locul 45 în lume, reușind să câștige peste 60 de meciuri într-o perioadă de 12 luni. Marterer are reale calități fizice, iar înălțimea (1.91 metri) îl ajută să câștige multe puncte direct din serviciu. În acest an, neamțul și-a trecut în cont 23 de victorii și 21 de înfrângeri. Cele mai bune rezultate au venit în competițiile Trieste Challenger și Quimper Challenger, unde a ajuns în faza sferturilor de finală. Înainte să ajungă la București, Marterer a evoluat la US Open, unde a trecut 3 tururi de calificări: i-a eliminat pe Andrea Collarini, Zizou Bergs și Maxime Janvier. Tragerea la sorți nu a fost una norocoasă pentru Max pe tabloul principal: l-a întâlnit pe Steve Johnson, iar americanul s-a impus în 4 seturi. Primul meci de la București a fost câștigat clar de Marterer, scor 6-3, 6-1 în fața lui Lucas Miedler.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vitaliy Sachko: Forma echipei, știri și statistici

Vitaliy Sachko este un jucător din Ucraina de 24 de ani, în prezent pe locul 260 ATP. El este al treilea jucător din țara sa în ierarhia mondială, fiind depășit de veteralii Marchenko și Stakhovsky. Vitaly a avut un sezon bun din perspectiva procentajului de victorii/înfrângeri. Până acum, Sachko și-a trecut în cont 33 de meciuri câștigate și a pierdut doar 19. Totuși, multe dintre aceste succese au venit la nivel ITF, unul inferior categoriei de competiție de la București. Startul anului a adus un titlu de nivel ITF în Bratislava, iar apoi a venit finală la competiție Challenger la Lugano. A doua finală Challenger a anului a venit la Perugia, pe zgură, unde a cedat în fața lui Tomas Martin Etcheverry. Asta se întâmpla în startul lunii iulie, însă de atunci Vitaliy nu a mai avut aceeași constanță în rezultate. El pierduse 6 din ultimele 9 meciuri înaintea sosirii la București. Săptămâna trecută a cedat la Szczecin Challenger în runda inaugurală în fața lui Roberto Carballes Baena. Pentru a ajunge în runda a doua la întrecerea din țara noastră, Sachko l-a învins pe Alexander Erler (329 ATP) cu 6-2, 6-2.

Statistica meciurilor directe Maximilian Marterer v Vitaliy Sachko

Acesta va fi primul meci direct în circuitul mondial între cei doi jucători. 

Cote pentru Maximilian Marterer v Vitaliy Sachko

Maximilian Marterer este considerat favorit, iar eu voi merge pe mâna jucătorului din Germania. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Sportingbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al neamțului cu 2-0 la seturi. În cazul în care Maximilian Marterer se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,20. 

Maximilian Marterer vs Vitaliy Sachko Pont: Victorie Maximilian Marterer

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este una mare. Nivelul experienței este net superior pentru Maximilian Marterer, care joacă des la nivel ATP, pe când Sachko mai cochetează cu întreceri de nivel ITF, categoria cea mai de jos a tenisului profesionist. Forma de moment nu este una bună pentru jucătorul din Ucraina, care a înregistrat 6 înfrângeri în ultimele două luni. Max Marterer a arătat un tenis de bună calitate în primul tur de la București, iar serviciul puternic mă aștept să îl ajute să facă pasul spre sferturile de finală. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.48
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici