1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Matheus Pucinelli De Almeida - Nicolas Moreno De Alboran

Matheus Pucinelli De Almeida - Nicolas Moreno De Alboran: ponturi pariuri tenis Brasilia Challenger. 20.11.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-11-19 22:58:00

Tennis Challenger

20 Noiembrie 2023, 22:30

Matheus Pucinelli De Almeida

Matheus Pucinelli De Almeida

versus
Nicolas Moreno De Alboran

Nicolas Moreno De Alboran

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Matheus Pucinelli De Almeida v Nicolas Moreno De Alboran

Într-un meci din primul tur al competiției Challenger de la Brasilia, față în față se vor afla Matheus Pucinelli De Almeida și Nicolas Moreno De Alboran. Întâlnirea celor doi va avea loc în cursul serii de luni, în jurul orei 22:30, în complexul pe hard din Brazilia. În cele ce urmează puteți citi prezentarea sportivilor, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matheus Pucinelli De Almeida: Forma echipei, știri și statistici

Matheus Pucinelli De Almeida este un tânăr jucător din Brazilia, în vârstă de 22 de ani. Pe finalul actualului sezon, el ocupă doar locul 355 ATP, astfel că a avut nevoie de un Wild Card pentru a intra direct pe tabloul principal de la Challenger Brasilia.

Anul trecut, Matheus urca până pe locul 190 în lume, cel mai bun ocupat vreodată. În schimb, anul 2023 nu a adus rezultatele dorite, iar Pucinelli De Almeida a coborât mult.

Bilanțul actualei stagiuni este unul negativ, cu 19 victorii și 23 de meciuri pierdute. Singurul rezultat important, cel care practic îl păstrează între primii 500 din clasamentul ATP, este titlul adjudecat în luna mai la Coquimbo Challenger.

Zgura este cea mai bună suprafață a brazilianului. În fapt, el evoluează aproape în totalitate pe zgură. Pe suprafețele rapide, Matheus nu își poate pune în valoare deplasarea foarte bună și eficiența în defensivă.

Pe întreaga durată a sezonului 2023, jucătorul de 22 de ani a disputat un singur meci pe hard, pierdut în fața capriciosului Benoit Paire în calificările de la Australian Open.

Forma de moment nu este una dătătoare de speranțe pentru Matheus: a pierdut 6 din ultimele 9 meciuri jucate în circuit.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nicolas Moreno De Alboran: Forma echipei, știri și statistici

Nicolas Moreno De Alboran este un sportiv cu un joc calibrat pe toate suprafețele, care în toamna acestui an a ajuns pe locul 121 ATP - cea mai bună clasare a sa.

Americanul de 26 de ani și-a trecut în cont 38 de meciuri câștigate în acest sezon și 29 de înfrângeri, bilanțul său este unul net superior lui Pucinelli de Almeida.

Format în sistemul de college american, jucătorul născut la Madrid se simte cel mai bine pe hard. Serviciul său este unul puternic, iar în spatele lui are un procentaj ridicat al punctelor adjudecate pe prima minge.

Nicolas a cucerit un trofeu de nivel Challenger în acest an, la Tyler (SUA), într-o finală cu experimentatul Mikhail Kukushkin (6-7, 7-6, 6-4).

În finalul lui august, De Alboran reușea calificarea pentru prima dată pe tabloul principal al unei întreceri de Grand Slam. După 3 victorii în calificări la US Open, Nico pătrundea pe tabloul principal, unde era învins de mai titratul Lorenzo Sonego.

Statistica meciurilor directe Matheus Pucinelli De Almeida v Nicolas Moreno De Alboran

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între acești sportivi. Până acum, Nicolas Moreno De Alboran a câștigat ambele confruntări anterioare. Cea mai recentă a avut loc anul trecut, în finala turneului Challenger de la Braga (Portugalia), scor 6-2, 6-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Matheus Pucinelli De Almeida v Nicolas Moreno De Alboran

Nicolas Moreno De Alboran este un jucător mult mai bun pe hard în comparație cu adversarul său, pe care l-a învins deja de două ori până acum. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un pariu 2-0 la seturi în favoarea lui Moreno De Alboran. În cazul în care americanul se va impune fără să piardă vreun set, veți prinde o cotă bună de 2,25.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matheus Pucinelli De Almeida vs Nicolas Moreno De Alboran Pont: Victorie Nicolas Moreno De Alboran

Când vine vorba de jocul pe suprafață rapidă, Nicolas Moreno De Alboran are un mare avantaj în fața adversarului său din Brazilia. Pucinelli De Almeida joacă aproape tot anul pe zgură, chiar evită să evolueze pe alte suprafețe care nu îi pot pune în valoare deplasarea și abilitățile în defensivă. Pe hard, brazilianului îi este luat mult din timpul de reacție, iar jocul său este anihilat rapid de mai toți adversarii. De Alboran are 24 de meciuri câștigate pe hard în acest an, a crescut pe această suprafață în sistemul de college american și mă aștept să se impună cu ușurință în confruntarea din primul tur de la Brasilia Challenger. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici