1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Maximilian Marterer / Daniel Masur - Vit Kopriva / Dalibor Svrcina

Maximilian Marterer / Daniel Masur - Vit Kopriva / Dalibor Svrcina: ponturi pariuri tenis Challenger Tulln. 08.09.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-09-07 19:13:00

Ponturi tenis challenger Tulln

08 Septembrie 2023

Marterer/Masur

Marterer/Masur

versus
Kopriva/Svrcina

Kopriva/Svrcina

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marterer/Masur v Kopriva/Svrcina

Într-un meci care contează pentru faza sferturilor de finală a turneului Challenger de la Tulln (Austria), față în față se vor afla perechile Maximilian Marterer / Daniel Masur și Vit Kopriva / Dalibor Svrcina. Partida dintre cele două echipe va fi programată în cursul zilei de vineri, în complexul pe zgură din Austria. În cele ce urmează puteți citi analiza acestei întâlniri, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marterer/Masur: Forma echipei, știri și statistici

Maximilian Marterer și Daniel Masur sunt doi jucători din Germania, din aceeași generație, ambii în vârstă de 28 de ani.

Turneul de la Tulln este primul jucat împreună în acest sezon, iar startul a fost unul convingător. În runda de debut a întrecerii Challenger din Austria, Max și Daniel i-au învins pe indienii Anirudh Chandrasekar și Vijay Sundar Prashanth, cu 6-4, 6-3.

Trebuie scoasă în evidență valoarea echipei din India, care în acest an a câștigat 34 de meciuri în această formulă, cu multiple titluri și prezențe în finale la întreceri de nivel Challenger.

Marterer și Masur s-au bazat din plin pe serviciu: 74% prim serviciu în teren și 70% puncte adjudecate pe prima minge. Masur este un excelent jucător de dublu, iar la nivel Challenger are în carieră 9 titluri la acest rang.

Alături de Marterer, jucător cu o înălțime de 1,91 metri, Masur a ajuns în semifinalele de dublu la US Open-ul juniorilor. De asemenea, cei doi sportivi din Germania au triumfat la întrecerea ITF de la Basilicanova (Italia).

Astfel ne dăm seama că Max și Daniel au o lungă colaborare și se completează excelent pe teren.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kopriva/Svrcina: Forma echipei, știri și statistici

Vit Kopriva și Dalibor Svrcina sunt doi sportivi din Cehia, din generații diferite. Vit are 26 de ani, în timp ce partenerul său este cu 6 ani mai tânăr.

Dalibor Svrcina este un jucător talentat, cu o foarte bună deplasare în teren, însă cu un serviciu extrem de moale. În cadrul întrecerii Challenger de la Iași, din luna iulie, Svrcina servea de multe ori cu 130-140 de km/h pe prima minge.

El nu se implică decât arareori în competițiile de dublu. În fapt, întrecerea de la Tulln (Austria) este prima pe care o joacă alături de Kopriva în 2023. Cei doi sportivi din Cehia și-au făcut un obicei: în fiecare sezon dispută împreună câte un singur turneu.

În 2021, Vit și Dalibor cedau în runda de debut de Ostrava Challenger, în fața perechii Andrew Paulson / Patrik Rikl (4-6, 3-6), iar în 2022 au luat startul la Maspalomas Challenger (Spania), unde au părăsit întrecerea după un singur joc.

În turul inaugural de la Maspalomas, Kopriva și Svrcina erau învinși de echipa Filip Bergevi / Eric Vanshelboim.

Prezența pe tabloul din această săptămână de la Tulln surprinde, la fel cum a surprins și victoria din primul meci. Kopriva și Svrcina au trecut greu de o echipă aflată la primul meci împreună: Steven Diez / Jelle Sels, cu scorul de 4-6, 6-2, 10-7.

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Marterer/Masur v Kopriva/Svrcina

Acesta va fi primul meci direct între cele două echipe de dublu în circuitul mondial.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Marterer/Masur v Kopriva/Svrcina

Maximilian Marterer și Daniel Masur au o statură net superioară adversarilor lor, iar serviciul reprezintă o armă. Dacă cei doi nemți au o oarecare omogenitate la nivelul echipei, adversarii lor joacă extrem de rar în această probă de dublu. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi pentru echipa din Germania. În cazul în care Marterer și Masur se vor impune fără set cedat, veți prinde o cotă atractivă de 2,80.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marterer/Masur vs Kopriva/Svrcina Pont: Victorie Marterer/Masur

Marterer și Masur au o vastă experiență în proba de dublu, iar împreună au jucat încă din perioada junioratului, cu rezultate bune. De cealaltă parte, Kopriva și Svrcina se află la doar al treilea turneu în această formulă, primul din 2023, iar în runda de debut de la Tulln au reușit cea dintâi victorie în circuit. La nivelul serviciului, cei doi jucători din Germania au un plus evident. În aceste condiții, recomand cu încredere victoria perechii Marterer / Masur, la o cotă excelentă oferită de Betano. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.75
Status: Anulat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI