1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Jebavy / Reese - Darderi / Romboli

Roman Jebavy / Hunter Reese - Luciano Darderi / Fernando Romboli: ponturi pariuri Challenger Parma. 17.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-16 20:17:00

Parma Challenger

17 Iunie 2022, 15:00

Jebavy/Reese

Jebavy/Reese

versus
Darderi/Romboli

Darderi/Romboli

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Jebavy/Reese v Darderi/Romboli

S-a ajuns în faza semifinalelor în turneul Challenger de la Parma (Italia), iar vineri vom afla cine joacă marea finală. Într-una dintre semifinale față în față se vor afla perechile Roman Jebavy / Hunter Reese și Luciano Darderi / Fernando Romboli. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit. 

Jebavy/Reese: Forma echipei, știri și statistici

Roman Jebavy / Hunter Reese reprezintă o echipă specializată în proba de dublu. Ei nu au jucat prea mult împreună, însă au o experiență bogată la nivelul acestui circuit. Roman este un ceh în vârstă de 32 de ani, cu 8 finale ATP în carieră, din care 4 câștigate. Cea mai bună poziție a fost 43 ATP la dublu. Hunter Reese e un american de 29 de ani, de pe locul 82 ATP la dublu. El are experiență bogată la nivel Challenger, categorie în care și-a trecut în cont 18 titluri din 34 de prezențe în finale! Perechea din Cehia și Statele Unite joacă al doilea turneu în această formulă. Primul, ATP-ul de la Geneva, s-a încheiat în semifinale: victorii cu Richard Berankis/Albert Ramos-Vinolas și Ivan Sabanov/Matej Sabanov, înfrângere în fața foștilor ocupanți ai locului 1 în lume, croații Mate Pavic și Nikola Mektic. Pentru a ajunge în semifinalele de la Parma, Jebavy și Reese au trecut de perechile Karol Drzewiecki / Evan King (6-4, 3-6, 10-2) și Gastao Elias / Michael Geerts (7-5, 6-2).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Darderi/Romboli: Forma echipei, știri și statistici

Luciano Darderi și Fernando Romboli reprezintă o echipă cu puțină experiență la acest capitol. Italianul Darderi are doar 20 de ani, pe când colegul său brazilian e jucătorul experimentat al echipei - Romboli are 33 de ani. Parma Challenger este al treilea turneu disputat împreună, iar acum cei doi au legat pentru prima dată victoriile. La Forli, în startul lunii, Luciano și Fernando au pierdut în primul tur cu Oscar Jose Gutierrez și Thiago Seyboth Wild. La întrecerea următoare, Perugia Challenger, perechea italiano-braziliană a trecut un tur - i-a învins pe Roberto Carballes Baena și Thiago Monteiro, pentru a pierde apoi cu Nicolas Barrientos și Miguel-Angel Reyes-Varela. Pentru a ajunge în semifinalele de la Parma, Darderi și Romboli i-au eliminat pe Nathaniel Lammons/Jack Withrow (7-6, 7-5), respectiv Treat Conrad Huey/Franko Skugor (5-7, 6-3, 10-7).

Statistica meciurilor directe Jebavy/Reese v Darderi/Romboli

Acesta va fi primul meci direct între cele două echipe în circuitul mondial de dublu.

Cote pentru Jebavy/Reese v Darderi/Romboli

Roman Jebavy și Hunter Reese formează o pereche cu rezultate bune, iar complementaritatea pe teren poate fi sesizată imediat. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi. În cazul în care Roman Jebavy și Hunter Reese se vor impune fără set cedat, veți prinde o cotă atractivă de 2,40. 

Jebavy/Reese vs Darderi/Romboli Pont: Victorie Jebavy/Reese

Roman Jebavy și Hunter Reese alcătuiesc o echipă mult mai solidă în comparație cu adversarii lor. Cehul și americanul au o experiență net superioară, cu titluri de nivel ATP și multiple finale Challenger reușite în această probă de-a lungul anilor. Bilanțul lui Jebavy și Reese e excelent până acum: 4 victorii din 5 meciuri jucate. Consider că seria excelentă va merge mai departe, iar Roman și Hunter se vor impune și în duelul de vineri, din semifinalele de la Parma. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici