1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Jason Kubler - Hugo Grenier: ponturi pariuri Challenger Nur Sultan. 23.07.2021

Jason Kubler - Hugo Grenier: ponturi pariuri Challenger Nur Sultan. 23.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-22 21:59:00

Nur Sultan Challenger

23 Iulie 2021, 10:00

Jason Kubler

Jason Kubler

versus
Hugo Grenier

Hugo Grenier

1.73

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Jason Kubler v Hugo Grenier

În sferturile de finală din turneului Challenger de la Nur Sultan (Kazakhstan), Jason Kubler îl va întâlni pe Hugo Grenier. Partida este programată ultima în cursul zilei de vineri, în complexul din Astana. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea celor doi jucători, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Jason Kubler : Forma echipei, știri și statistici

Jason Kubler este un jucător de 28 de ani din Australia, care în prezent ocupă poziția a 305-a în lume. Locul din ierarhia ATP nu reflectă valoarea lui Kubler, care în trecut a fost în prima sută, chiar pe locul 91! Jucător talentat, Jason nu a fost ocolit de ghinion. El are 15 titluri de nivel ITF și Challenger în carieră, însă a pierdut multă vreme din circuit din cauza unor accidentări la încheietura mâinii și la genunchi. Acest an a dat startul revenirii, iar Jason a câștigat 14 din cele 20 de partide jucate. În 2021, Kubler a reușit să câștige în fața unor adversari cu nume, precum Matthew Ebden, Lorenzo Sonego sau Sergiy Stakhovsky. Săptămâna trecută, Jason a participat la o întrecere de nivel Challenger tot la Nur Sultan, la care a ajuns în sferturile de finală și a fost învins la mare luptă de Jay Clarke (3-6, 7-5, 7-6). Pentru a face pasul din nou spre sferturile de finală, Kubler i-a învins în actualul turneu pe Khumoun Sultanov și Chun Hsin Tseng. 

Hugo Grenier: Forma echipei, știri și statistici

Hugo Grenier este un francez de 25 de ani, clasat pe locul 252 în lume, care niciodată nu a fost mai sus de 237 ATP. Rezultatele sale sunt în general mai bune pe zgură, chiar dacă în startul lunii iulie a cucerit un titlu de categorie inferioară pe hard - ITF 25k Bakio (Spania). Săptămâna trecută, la Nur Sultan, Hugo Grenier a cedat încă din runda inaugurală în fața lui Yu Hsiou Hsu, adversar din Taipei, clasat pe locul 352 în lume! Grenier a ajuns în sferturile de finală din această săptămână, însă și șansa a jucat un rol important: în primul tur, francezul l-a întâlnit pe  Yunseong Chung. Hugo a avut nevoie de set decisiv pentru a-l elimina pe coreeanul clasat în afara primelor 400 de locuri ATP: 6-7, 6-3, 6-1! În runda a doua, Grenier a beneficiat de abandonul lui Ivan Nedelko, jucător de pe locul 395.

Statistica meciurilor directe Jason Kubler v Hugo Grenier

Este primul meci direct între cei doi jucători în circuitul mondial.

Cote pentru Jason Kubler v Hugo Grenier

Jason Kubler este considerat ușor favorit în acest duel cu Hugo Grenier, iar eu voi merge pe mâna jucătorului din Australia. Kubler e un sportiv cu mult mai multă experiență, iar forma arătată recent este una dătătoare de speranțe. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al lui Kubler cu 2-0 la seturi. În cazul în care se va impune fără set cedat, veți prinde o cotă bună de 2,50. 

Jason Kubler vs Hugo Grenier Pont: Victorie Jason Kubler

Jason Kubler are o experiență superioară în circuitul mondial, iar rezultatele recente demonstrează acest lucru. Nu mai departe de acest sezon, australianul l-a învins pe Lorenzo Sonego, ocupantul locului 26 în lume! Kubler a arătat o formă bună și la Nur Sultan, unde a obținut 4 victorii în două săptămâni și doar ghinionul nu i-a permis să facă pasul spre semifinalele competiției de săptămâna trecută din aceeași locație. Grenier nu și-a depășit niciodată condiția de jucător din afara primilor 200, suprafața sa cea mai bună nu este hardul. În aceste condiții mă aștept ca Jason Kubler să se impună, iar recomandarea mea de pariu merge în acest sens.

Miza: 8/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici