1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Pont Jack Sock - Brandon Nakashima, Ponturi Pariuri ATP Challenger Indian Wells, 08.03.2020, Duel american

Pont Jack Sock - Brandon Nakashima, Ponturi Pariuri ATP Challenger Indian Wells, 08.03.2020, Duel american

Guest
Guest

2020-03-07 12:02:00

ATP Challenger Indian Wells

08 Martie 2020, 00:30

Jack Sock

Jack Sock

versus
Brandon Nakashima

Brandon Nakashima

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jack Sock v Brandon Nakashima

Venim cu un pont din tenis, de la duelul american dintre Jack Sock și Brandon Nakashima, din cadrul celei de-a doua semifinale de la turneul challenger de la Indian Wells, meci ce este programat după ora 00 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Jack Sock: Forma echipei, știri și statistici

Jack Sock a avut o săptămână foarte bună la Indian Wells. Americanul dă semne de revenire și turneul acesta poate însemna revenirea la nivelul pe care și-l dorește Jack. Sigur, e cale foarte lungă până când Sock va reveni acolo unde era în urmă cu câțiva ani, dar e clar că americanul are puterea necesară pentru a crește treptat.

Au curs lacrimi pentru Jack în urmă cu 2 săptămâni când reușea victoria contra lui Albot, prima într-o competiție oficială la nivel ATP după o pauză de mai bine de un an. Perioadă în care Sock a suferit foarte mult din cauza accidentărilor. Aproape că lumea a și uitat că Sock a fost numărul 8 mondial în urmă cu 2 ani și jumătate și era cotat unul din cei mai buni jucători din lume.

Acum lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru american. Sigur, nivelul nu a fost unul ridicat la competiția challenger de la Indian Wells, dar o parte din adversarii învinși de Jack au fost mai mult decât solizi. Humbert, Donskoy sau Kudla sunt tenismeni care sunt mult peste nivelul unei competiții challneger, astfel că victoriile sunt cu atât mai importante. Moralul este și el unul bun, iar acum Jack are șansa calificării într-o nouă finală. Fie și ea una din întrecerea challenger.

Meciul cu Nakashima se anunță foarte disputat, chiar dacă adversarul e unul mult mai puțin experimentat. Însă la cum a evoluat Sock în această săptămână, sunt șanse crescute să reușească calificarea în ultimul act al competiției.

Brandon Nakashima: Forma echipei, știri și statistici

Brandon Nakashima e unul din tinerii foarte talentați din circuit. Americanul în vârstă de doar 18 ani a avut un start de sezon foarte bun și se anunță a fi unul din jucătorii de viitor ai circuitului. Brandon a făcut pasul către profesioniști în acest an, iar primele impresii au fost mai mult decât bune. Nakashima a fost lăudat chiar de Tiafoe, la capătul meciului jucat de cei doi americani la challegerul de la Dallas.

Brandon a făcut un turneu foarte bun la Delray Beach, unde a ajuns până în sferturi, dar a fost eliminat de către Nishioka. Nu e nevoie de prea multe meciuri pentru a ne da seama ca Nakashima e un jucător cu reale calități. Tânărul american are multe arme, precum serviciul, forehandul sau backhandul executat cu 2 mâini. Aici, a cedat doar un singur set, în partida din sferturi contra lui Giron, neavând astfel probleme pe durata acestei săptămâni.

Partida cu Sock se anunță însă mult mai grea decât se arată pe hârtie. Chiar dacă pleacă cu prima șansă și are avantajul formei sportive superioare, cred că Nakashima va avea un meci dificil, mai ales că forma compatriotul lui Brandon e și ea una bună.

Statistica meciurilor directe Jack Sock v Brandon Nakashima

Va fi primul duel direct dintre cei doi jucători.

Cote pentru Jack Sock v Brandon Nakashima

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria lui Sock, la o cotă 2.70 sau un over mai mare, 23,5, la o cotă de 2,12.

Jack Sock vs Brandon Nakashima Pont: Total gameuri - peste 21,5

Se anunță un meci mult mai disputat decât o arată cotele. Nakashima pleacă favorit, prin prisma formei sportive arătate în ultimele săptămâni, dar Sock a avut și el o săptămână foarte bună și cred că va lupta cu șanse reale pentru calificarea în finală. Vom avea un duel între doi jucători din generații diferite, dar amândoi foarte talentați. Atât Sock, cât și Nakashima servesc foarte bine și nu mă aștept la prea multe breakuri. Nu este exclus să avem parte de un cel puțin un set cu tie-break sau chiar set decisiv. Eu merg pe minimum 22 de gameuri, la o cotă mai mult decât bună oferită de către cei de la Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici