Irina Bara - Leolia Jeanjean. Ponturi pariuri tenis WTA Montevideo. 25.11.2022

Challenger

Cota: 2.00

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

25 Noi 2022 08:59 404 0
Logo Irina Maria Bara Irina Maria Bara
Logo Leolia Jeanjean Leolia Jeanjean
VS
20:15 25 Noiembrie 2022
Challenger WTA - Montevideo

Analiză și informații pentru Irina Maria Bara v Leolia Jeanjean

În sferturile de finală ale turneului WTA de la Montevideo, Irina Bara o întâlnește pe Leolia Jeanjean, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Irina Bara ocupă locul 187 în clasamentul WTA, în timp ce Leolia Jeanjean se află pe poziția 120.

Irina Maria Bara: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Irina Maria Bara are 27 de ani și ocupă locul 187 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 104. Irina încearcă să termine anul cât mai bine și a ajuns într-un sfert de finală pentru prima oară din mai încoace. În 2022, a făcut o singură semifinală, la Palm, un turneu de 100k la jumătatea lunii aprilie, când a mai bifat alte două sferturi de finală. Irina are 21 de victorii și 19 înfrângeri pe zgură, iar clasamentul ei a avut de suferit, fiind aproape să cadă din top 200. Eliminată de Grabher la Colina și de Shnaider la Buenos Aires, Irina a izbutit să lege două victorii, iar încrederea înaintea acestui sfert este una bună.

În primul tur, a eliminat-o pe Ekaterina Gorgodze, după ce a perdut primul set la unu. GOrgodze este o clientă veche a Irinei, pe care a reușit să o învingă de fiecare dată.

În turul al doilea, și-a luat revanșa în fața lui Xiaodi You pentru înfrângerea de anul trecut suferită chiar aici, la Montevideo. Irina a revenit de la 0-3 în primul set și nu a mai cedat conducerea. A salvat patru mingi de break din șase. 

Leolia Jeanjean: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Leolia Jeanjean are 27 de ani și ocupă locul 120 în lume, cea mai înaltă poziție de până acum. Leolia încearcă să-și croiască drum spre prima sută mondială, iar sezonul ei nu arată rău până acum. Jucătoarea franceză mai are nevoie de o victorie pentru a egala performanța din sezonul precedent, când a avut 52 de victorii. Anul acesta, a câștigat 23 de partide pe suprafața roșie, cu 12 înfrângeri. Jeanjean a sărit peste turneul de la Colina și a apărut la Buenos Aires, unde a trecut în trei seturi de Dolehide, dar a pierdut în trei seturi cu Pigossi, deși a condus cu break în decisiv. Aici, nu a pierdut set în primele două partide. 

În primul tur, nu a pierdut vreun game în meciul cu Solana Sierra.

În turul al doilea, a eliminat-o pe Harmony Tan. După un prim set câștigat la tiebreak, s-a impus în setul al doilea la unu. A fost un meci cu multe break-uri, Leolia a salvat nouă mingi de break din 14.

Statistica meciurilor directe Irina Maria Bara v Leolia Jeanjean

Este prima întâlnire directă. 

Cote pentru Irina Maria Bara v Leolia Jeanjean

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru o victorie a Leoliei Jeanjean și o cotă de 1,85 pentru ca Jeanjean să ia primul set și meciul.

Irina Maria Bara vs Leolia Jeanjean Pont: Leolia Jeanjean câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Se întâlnesc două jucătoare cu stiluri asemănătoare, două jucătoare cu probleme la serviciu și cu o deplasare foarte bună. Jeanjean a arătat un joc mai consistent în cele două meciuri anterioare, în care a condus în permanență și a fost suficient de agresivă pentru a păstra controlul. Irina a avut probleme în startul meciului cu You, dar și-a revenit la timp pentru a se impune în două seturi. Văd un plus de agresivitate pentru Jeanjean, care încearcă să ia inițiativa, în timp ce Irina se bazează mai mult pe regularitatea din spatele terenului. Am ales această cotă din oferta Superbet pariuri, pentru o victorie a lui Jeanjean la cel puțin patru game-uri diferență

Pont pariuri: Leolia Jeanjean câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

1

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici