Harmony Tan - Leolia Jeanjean. Ponturi pariuri tenis WTA Montevideo. 24.11.2022

Challenger

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

24 Noi 2022 09:52 278 0
Logo Harmony Tan Harmony Tan
Logo Leolia Jeanjean Leolia Jeanjean
VS
18:30 24 Noiembrie 2022
Challenger WTA - Montevideo

Analiză și informații pentru Harmony Tan v Leolia Jeanjean

În turul al doilea al turneului WTA de la Montevideo, Harmony Tan o întâlnește pe Leolia Jeanjean, iar noi am selectat un pronostice pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Harmony Tan ocupă locul 146 în clasamentul WTA, în timp ce Leolia Jeanjean se află pe poziția 120.

Harmony Tan: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Harmony Tan are 25 de ani și ocupă locul 146 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 90. Jucătoarea franceză a venit la Montevideo cu o serie de șase înfrâgeri consecutive și cu o singură victorie în ultimele zece partide. Bilanțul lui Tan în 2022 este de 24 de victorii și 31 de înfrângeri, cu doar trei victorii pe zgură. Este o jucătoare care se descură mai bine pe suprafețele rapide, cu un bilanț pozitiv pe hard și hard indoor. În acest circuit sud american de zgură, a pierdut la Colina, în trei seturi, cu Zidansek și s-a retras săptămâna trecută de la Buenos Aires, în momentul în care era condusă cu 1-0 la seturi de Hailey Baptiste. Aici, a avut un meci de trei seturi în primul tur, cu o jucătoare clasată pe locul 416. A servit un as, a comis șase duble greșeli și și-a pierdut serviciul de patru ori. 

Leolia Jeanjean: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Leolia Jeanjean are 27 de ani și ocupă locul 120, cea mai înaltăpoziție atinsă până acum. Jucătoarea franceză a fost o junioare foarte talentată, care s-a accidentat grav în adolescență și a abanonat tenisul de performanță în favoarea studiilor. Acum, după ce a terminat cu școala, s-a hotărât să mai acorde o șansă tenisului, iar ascensiunea ei se produce încet, dar sigur, spre prima sută mondială. Jucătoare tenace, cu o deplasare excelentă, Jeanjean lovește bine pe ambele părți și are zgura ca suprafață preferată. Săptămâna trecută, la Buenos Aires, a eliminat-o în primul tur pe Caroline Dolehide, pentru a pierde în turul al doilea cu Laura Pigossi, după ce a condus cu break în decisiv. Aici, a trecut de SOlana Sierra, cu un dublu 6-0, un meci fără istoric.

Statistica meciurilor directe Harmony Tan v Leolia Jeanjean

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Harmony Tan v Leolia Jeanjean

Din ofeta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,8 pentru ca Jeanjean să ia primul set și meciul și o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Jeanjean la cel puțin patru game-uri diferență.

Harmony Tan vs Leolia Jeanjean Pont: Leolia Jeanjean câștigă cu h (-1,5) la game-uri

Leolia Jeanjean vine după un joc bun la Buenos Aires, săptămâna trecută, când trebuia să ajungă în sferturi, dacă era mai atentă cu Pigossi. AIci, a defilat cu Sierra, după o partidă în care nu i-a dat nici o șansă adversarei. Harmony Tan s-a retras săptămâna trecută, la Buenos Aires, iar aici, în primul tur, a avut nevoie de aproape două ore și jumătate să treacă de locul 411. Jocul lui Tan a fost slab și a fost doar a treia victorie pe zgură în acest sezon. Merg pe o victorie a Leoliei Jeanjean la cel puțin două game-uri diferneță, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Leolia Jeanjean câștigă cu h (-1,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici