1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Goncalo Oliveira vs Ramkumar Ramanathan

Goncalo Oliveira vs Ramkumar Ramanathan - Ponturi Pariuri Challenger Manama, 26.11.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-11-25 19:09:00

Challenger Manama

26 Noiembrie 2021, 14:00

Goncalo Oliveira

Goncalo Oliveira

versus
Ramkumar Ramanathan

Ramkumar Ramanathan

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Goncalo Oliveira v Ramkumar Ramanathan

Turneul Bahrain Ministry of Interior Tennis Challenger are loc în Manama, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Goncalo Oliveira și Ramkumar Ramanathan, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Manama este o localitate de 200.000 de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Bahrain. 
Turneul acesta este mic, challenger, având un fond de premiere de 52.080 dolari. 
Gazda este complexul Public Security Officer's Club în Qudaibiya, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Clarke, Peniston, Ramanathan sau Borges. 

Goncalo Oliveira: Forma echipei, știri și statistici

Goncalo Oliveira este un portughez de 26 de ani, clasat pe locul 288 ATP. 
Iar Oliveira este un sportiv bun pentru acest nivel, având ca maxim locul 194 în lume. De atunci a mai scăzut, nu mai este la fel de constant, însă are potențialul de a ajunge în fazele finale ale turneelor challenger, cum este cazul și acum.
Oliveria este însă mai mult un zgurist. Nu are niciun titlu challenger, însă toate titlurile ITF, mai puțin unul, au venit pe această suprafață lentă. 
Chiar și aici el a venit direct din America de Sud, jucând acolo pe zgură. 
Forma sa este medie, deși are niște meciuri excelente. 
De exemplu la challengerul din Porto a trecut de Polansky sau Borges, iar de curând la challengerul din Guayanquil a trecut de Francisco Cerundolo. 
Însă în general alternează meciurile bune cu cele mai puțin reușite. 
Aici s-a mișcat bine, ieri trecând de Escoffier după o partidă lungă, de 3 seturi. Însă a dominat destul de clar întâlnirea, servind foarte bine. 
În 2021 are semifinale la challengerul din Oeiras 2, semifinale la challengerul din Little Rock, sferturi de finală la challengerul din Porto și sferturi de finală la challengerul din Guayanquil. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Gengel (locul 434 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-6 3-6 6-4 cu Escoffier (locul 314 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ramkumar Ramanathan: Forma echipei, știri și statistici

Ramkumar Ramanathan este un indian de 27 de ani, clasat pe locul 222 ATP. 
Iar Ramanathan este unul dintre cei mai buni tenismeni din țara sa natală, deși până acum el nu a intrat vreodată în prima sută mondială. Chiar și așa, în ultimele sezoane s-a menținut în jurul locul 200, având ca maxim poziția 111 ATP pe care a ocupat-o acum 3 ani. 
Ramkumar joacă în general în turnee challenger, cu destul de mult succes chiar dacă în ultima vreme nu are mari performanțe. 
Chiar și așa, Ramanathan are o finală la Cary. 
Recent, vine după înfrângeri cu Milojevic și Molcan, sportivi buni pentru acest nivel. 
Iar aici nu a avut probleme cu Orlov și Ajdukovic. 
Dacă meciul cu Orlov se anunța destul de simplu, victoria cu Duje a fost cumva surprinzătoare, prin natura scorului. Ramanathan nu a cedat set, servind bine cu prima minge. 
În 2021 are finală la challengerul din Cary, sferturi de finală la challengerul din Lexington, sferturi de finală la challengerul din Mallorca, sferturi de finală la challengerul din Cassis, sferturi de finală la challengerul din Biel și sferturi de finală la challengerul din Eckental. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Orlov (locul 429 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)
- 6-2 6-4 cu Ajdukovic (locul 247 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Goncalo Oliveira v Ramkumar Ramanathan

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Oliveira, aceasta având loc în 2013 la ITF Spania F18 când Goncalo s-a impus 4-6 6-2 6-0.

Cote pentru Goncalo Oliveira v Ramkumar Ramanathan

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Ramanathan la o cotă de 3.60.

Goncalo Oliveira vs Ramkumar Ramanathan Pont: Ramkumar Ramanathan castiga

Goncalo Oliveira este un sportiv destul de bun, care aici a fost solid în ambele întâlniri. A oferit doar 2 mingi de break tot turneul, ieri trecând de Escoffier deși nu este considerat favorit. Așadar nu pot spune multe lucruri negative despre el. Singurele probleme ale sale sunt faptul că este mai degrabă un zgurist, și că este foarte inconstant, rar menținând un nivel ridicat toată săptămâna. Ramkumar Ramanathan are multe turnee challenger reușite, fiind un sportiv care în trecut s-a apropiat de prima sută mondială. Iar aici a fost de asemenea foarte bun, ieri trecând de Ajdukovic, un adversar de top, in două seturi scurte. Consider astfel că Ramanathan se va impune, pronosticul mergând pe victoria sa la o cotăoferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici