Share

Go Soeda vs Mohamed Safwat, Ponturi pariuri tenis Istanbul Challenger, 22.01.2021. Japonezul are șansa a doua

Challenger

Cota: 1.67

Adaugat de: Marian Cioată

21 Ian 2021 19:27 391 0
Logo Go Soeda
Logo Mohamed Safwat
Go Soeda
Mohamed Safwat
VS
10:00 22 Ianuarie 2021
Istanbul Challenger

Analiză și informații pentru Go Soeda v Mohamed Safwat

Vineri, de la orele 10.00, este programată partida din sferturile de finală ale turneului Istanbul Challenger, între Go Soeda (134 ATP) din Japonia și Mohamed Safwat (153 ATP) din Egipt. Pronosticul ales pentru acest meci este unul special, preluat din oferta Betfair bonus.

Go Soeda: Forma echipei, știri și statistici

Î V V

Go (36 ani) este un veteran din Japonia, foarte experimentat pe suprafețele rapide. Rezultatele sale de-a lungul carierei au fost decente, ajungând până pe locul 47 mondial în iulie 2012. Nu a cucerit vreun titlu ATP, însă a fost o figură constantă pe tablourile principale ale competițiilor importante. 

În total, niponul are peste 1000 de meciuri oficiale jucate. Pe hard indoor bilanțul său este de 101 victorii și 68 eșecuri. Din 2016 încoace nu a mai câștigat niciun turneu, nici măcar de nivel inferior - Futures sau Challenger. 

Soeda a fost desemnat cap de serie numărul 8 la Istanbul, reușind să se califice în sferturile de finală, după o victorie în 2 seturi cu chilianul Alejandro Tabillo (167 ATP), scor 6-3 6-3 și una în 3 seturi cu olandezul Griekspoor (155 ATP), scor 7-5 4-6 7-6, salvând 3 mingi de meci înainte de intrarea în tiebreakul decisiv.

Mohamed Safwat: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V

Mohamed (30 ani) este cel mai bine clasat jucător din țara sa și din nordul Africii. Cel mai bun loc din carieră a fost 130 ATP, ocupat în luna februarie 2020, chiar înainte de declanșarea pandemiei. 

Safwat este un all-rounder, cu rezultate decente atât pe suprafețele lente, cât și pe cele rapide. În urmă cu 1 an reușea să se impună în primul turneu de categorie Challenger, la Launceston, în Australia. 

Chiar dacă nu a impresionat în sală, având bilanț negativ de-a lungul carierei (20 victorii - 21 înfrângeri), egipteanul are șansa de a face o figură frumoasă la Istanbul, după primele 2 meciuri în care a avut prestații foarte solide.

Sportivul de 1,80 metri înălțime și 83 kilograme nu a pierdut niciun set din duelurile cu brazilianul Seyboth Wild (118 ATP), pe care l-a învins cu 6-4 6-1 și cu italianul Federico Gaio (136 ATP), pe care l-a învins cu 7-6 7-5. Doar în primul set cu europeanul și-a cedat propriul serviciu, în rest nu a avut fisuri și a controlat destul de autoritar schimburile atunci când a repus mingea în joc.

Statistica meciurilor directe Go Soeda v Mohamed Safwat

Scorul confruntărilor directe este egal, 1-1. Ambele partide s-au disputat pe hard outdoor, în turnee challenger din Asia. La Ho Chi Minh Challenger 2017 se impunea niponul, cu 6-7 6-2 7-6 iar la Liuzhou 2018 egipteanul își lua revanșa, cu scorul de 3-6 6-3 6-4. 

Cote pentru Go Soeda v Mohamed Safwat

Africanul are o cotă de 1,83 pentru calificarea în semifinalele Istanbul Challenger, oferită de casa de pariuri online Betfair

Go Soeda vs Mohamed Safwat Pont: Go Soeda nu va face break în fiecare set

Mizez cu încredere mare pe un meci solid făcut de egipteanul Safwat, care să nu își cedeze serviciul în fiecare set. În precedentele 2 meciuri directe, Go Soeda nu a reușit să facă break în fiecare manșă, chiar dacă a câștigat una dintre confruntări, în 3 seturi. Mohamed a arătat foarte bine pe propriul serviciu pe hardul foarte rapid de la Istanbul, închizând rapid majoritatea punctelor în favoarea sa. Veteranul japonez este încă destul de agil, dar nu mai are reacțiile foarte rapide din urmă cu un deceniu, atunci când era în apogeul carierei. Cota Betfair bonus este una foarte atractivă la această oră - 1,67.

Pont pariuri: Go Soeda nu va face break în fiecare set

Miza: 9/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

28

Castigate:

17

Pierdute:

10

Anulate:

1

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. Am o expertiză de peste 10000 ore în vizionarea și analizarea partidelor de tenis de la nivel ITF pe canale video ale caselor de pariuri, până la turnee majore, în mainstream TV. De cele mai multe ori, istoria se repetă, iar acest dicton se aplică și în pariuri!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici