1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Federico Zeballos vs Gregoire Barrere, Ponturi Pariuri ATP Challenger Pozoblanco, 23.07.2021

Federico Zeballos vs Gregoire Barrere, Ponturi Pariuri ATP Challenger Pozoblanco, 23.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-23 11:20:00

ATP Challenger Pozoblanco

23 Iulie 2021, 22:30

Federico Zeballos

Federico Zeballos

versus
Gregoire Barrere

Gregoire Barrere

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Federico Zeballos v Gregoire Barrere

Challengerul de la Pozoblanco, dotat cu premii totale în valoare de 50.000$, este singurul al săptămânii disputat pe suprafață dură pe bătrânul continent. Am ajuns în faza sferturilor de finală, iar singurii capi de serie rămași în concurs sunt: Gregoire Barrere, Altug Celikbilek și Cem Ilkel. Cel de-al doilea sfert de finală pe terenul nr.2 îi va avea ca protagoniști pe bolivianul Federico Zeballos și francezul Gregoire Barrere, iar pronosticul meu pentru acest meci îl veți putea afla la finalul analizei.

Federico Zeballos: Forma echipei, știri și statistici

Federico Zeballos este un tenismen bolivian în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a 611-a în ierarhia mondială. Sud-americanul este prezența surpriză din această fază a competiției, el ajungând pe tablou din postura de Lucky Loser. Învins în ultima rundă a calificărilor de francezul Matteo Martineau în minimum de seturi, Zeballos a profitat de abandonul unuia dintre capii de serie și i-a învins ulterior pe Borna Gojo, scor 6-4 7-6(4) și Filip Cristian Jianu, scor 7-6(6) 6-4.

Dacă împotriva lui Gojo, Zeballos a profitat de o evoluție foarte modestă a adversarului, tenisul său a arătat ceva mai bine în turul secund, dar și acolo Jianu nu a reușit să profite de oportunitățile ivite de partea cealaltă a fileului. Compatriotul nostru a convertit o singură minge de break din cele șase oportunități oferite de sud-american, inclusiv trei șanse consecutive ratate la 4-4 în primul set, cât și o minge de set în tiebreakul manșei de debut, aspect ce a dereglat jocul bucureșteanului. Zeballos a fost mai răbdător și a forțat greșeala adversarului, cu toate că Jianu a părut în control în majoritatea timpului, Lucky Loser-ul a gestionat mai bine momentele importante.

Zeballos se află la doar a cincea competiție oficială în proba de simplu în 2021 și la prima prezență pe tabloul principal al unui turneu Challenger din noiembrie 2019. De asemenea, cele două succese au reprezentat primele victorii consecutive înregistrate de tenismenul bolivian într-un turneu Challenger de mai bine de un an și jumătate

Gregoire Barrere: Forma echipei, știri și statistici

Gregoire Barrere este un francez în vârstă de 27 de ani, ocupantul poziției a 135-a în ierarhia mondială. Favoritul nr.2 al turneului a ieșit recent din top 100 din cauza evoluțiilor mai puțin convingătoare din turneele ATP la care a participat în ultimele 12 luni, însă la acest nivel rămâne unul dintre principalii pretendenții la accederea în fazele superioare. Barrere a avut prestații foarte bune în circuitul Challenger, îndeosebi în condiții rapide de joc precum cele de la Pozoblanco.

În 2021 Barrere nu are vreun titlu în palmares, iar singura finală înregistrată a venit la sfârșitul lunii martie pe hard indoor, la Lille. Din cauza poziției ocupate în prezent în clasament, francezul a fost nevoit să joace calificări la majoritatea turneelor ATP, reușind să acceadă pe tablou din această postură la Montpellier, acolo unde a atins faza optimilor, dar și pe zgura de la Lyon. De asemenea la Wimbledon Barrere a trecut trei runde de calificări, iar pe tabloul principal a pierdut în patru seturi în fața olandezului Botic Van de Zandschulp, aceasta fiind prima prezență pe tabloul unei competiții majore din postura de jucător venit din calificări

În precedentele două runde la Pozoblanco, Barrere i-a învins în minimum de seturi pe Rayane Roumane, scor 7-6(5) 6-3 respectiv Adrian Andreev, scor 6-3 6-0. Serviciul a funcționat foarte bine pentru francez, înregistrând o eficiență de 76% la mingile jucate cu primul serviciu. Contra lui Andreev, Barrere a oferit o singură oportunitate de break, neconverită de adversarul său

Statistica meciurilor directe Federico Zeballos v Gregoire Barrere

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum în circuit

Cote pentru Federico Zeballos v Gregoire Barrere

Gregoire Barrere este mare favorit în acest sfert de finală și cred că va reuși să se impună într-o manieră confortabilă. Puteți paria, ca o alternativă la pronosticul meu de bază, pe o victorie în maximum 18 game-uri a francezului la o cotă de 1.90 din oferta Betano pariuri sportive.

Federico Zeballos vs Gregoire Barrere Pont: Gregoire Barrere sub 12.5 game-uri câștigate

Ultimul sfert de finală al serii la Pozoblanco este și cel mai disproporționat duel din această fază a competiției. Gregoire Barrere nu mai este un membru al top 100, dar la acest nivel și în condiții rapide de joc precum cele din Spania rămâne unul dintre favoriții principali la câștigarea trofeului. Barrere posedă un serviciu foarte bun și un joc tipic acestor condiții, aspect demonstrat și în runda anterioară când l-a surclasat pe tânărul Adrian Andreev în minimum de seturi, scor 6-3 6-0. Federico Zeballos s-a calificat în această fază din postura de Lucky Loser, el fiind cel mai slab clasat jucător dintre cei opt prezenți în sferturile de finală. Specializat mai degrabă pe proba de dublu, bolivianul a înregistrat două victorii consecutive pe tabloul principal al unui turneu Challenger pentru prima dată după mai bine de un an și jumătate și s-a calificat în premieră în sferturile de finală la acest nivel. Sud-americanul a oferit multe șanse pe propriul serviciu contra lui Jianu, însă compatriotul nostru nu a gestionat bine acele momente și nu a profitat de oportunitățile ivite, dar cu Barrere situația va sta cu totul și cu totul altfel dacă nivelul serviciului său va rămâne la fel de modest. Consider că diferența de nivel de joc dintre cei doi este clară în favoarea lui Barrere, francezul având mult mai multă experiență la nivel înalt și evoluând în turneele importante din circuitul mondial pe parcursul ultimelor sezoane. Mă aștept ca această discrepanță să fie vizibilă și pe teren și să se reflecte în desfășurarea partidei. Pronosticul meu merge pe o victorie confortabilă a lui Barrere, în minimum de seturi, fără ca vreo manșă să ajungă în prelungiri. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici