Share

Ergi Kirkin vs Jozef Kovalik, Ponturi pariuri tenis Istanbul Challenger, 22.01.2021. Ulciorul nu merge de multe ori la apă

Challenger

Cota: 1.61

Adaugat de: Marian Cioată

21 Ian 2021 18:37 357 0
Logo Ergi Kirkin
Logo Jozef Kovalik
Ergi Kirkin
Jozef Kovalik
VS
09:00 22 Ianuarie 2021
Istanbul Challenger

Analiză și informații pentru Ergi Kirkin v Jozef Kovalik

Vineri, 22 ianuarie 2021, este ziua sferturilor de finală de la Istanbul Challenger iar analiza următoarea vizează duelul inedit dintre Ergi Kirkin (449 ATP) din Turcia și Jozef Kovalik (131 ATP) din Slovacia. Pronosticul recomanda merge în direcția jucătorului mai bine clasat, mult mai experimentat la nivel profesionist.

Ergi Kirkin: Forma echipei, știri și statistici

Î V V

Ergi (21 ani) este revelația acestu turneu Challenger găzduit la Istanbul, în sală. El a venit după un prim meci destul de slab în Antalya, fiind înfrânt cu 0-6 4-6 de către italianul Matteo Berrettini (10 ATP). 

Totuși, aici a izbutit să arate o nouă față și a furnizat 2 surprize pe tabloul principal, fructificând din plin wild-cardul primit de la organizatorii turci. Mai întâi, Kirkin a trecut de veteranul italian Paolo Lorenzi (39 ani, 146 ATP) cu scorul de 6-4 6-2, într-o oră și 26 minute, iar apoi l-a eliminat și pe brazilianul Joao Menezes (193 ATP), într-o oră și 37 minute, cu scorul de 6-2 7-6. 

Serviciul turcului a fost unul peste așteptări, pierzând doar 1 singur game atunci când a repus mingea în joc. A salvat 2 din 3 mingi în turul 1 și 5 din 5 în optimile de finală. La retur a fost anticipativ, dar este drept că nici nu a avut de înfruntat big-serveri, ci mai degrabă jucători obișnuiți cu zgura. 

Jozef Kovalik: Forma echipei, știri și statistici

Î V V

Jozef (28 ani) este un jucător mult mai experimentat decât oponentul său, iar în ultimul sezon și jumătate a evoluat excelent în circuitul Challenger. În această săptămână a primit statutul de cap de serie numărul 7 pe tabloul principal de la Istanbul. 

Slovacul este fost tenismeni de top 100 mondial, cel mai sus ajungând pe locul 80 ATP. Și el a adunat mai multe puncte pe zgură, comparativ cu suprafețele rapide, dar este un jucător complet, rutinat și pe terenurile rapide.

Pe hard indoor are bilanț negativ în carieră, cu 24 victorii și 37 înfrângeri.

În primele 2 runde din această săptămână a trecut de un alt reprezentant al țării gazdă - Altug Celikbilek (298 ATP), cu scorul de 7-6 2-6 6-4 după o oră și 49 minute, iar în optimi l-a învins pe spaniolul Carlos Taberner (143 ATP) cu 7-6 6-0, după o oră și 39 minute.

Statistica meciurilor directe Ergi Kirkin v Jozef Kovalik

Cei doi sportivi nu s-au mai confruntat până acum într-un meci oficial de simplu.

Cote pentru Ergi Kirkin v Jozef Kovalik

Pentru un pariu pe scor corect 2-0 în favoarea lui Kovalik, cei de la Unibet pariuri sportive oferă o cotă mai atractivă - 2,50 în acest moment.

Ergi Kirkin vs Jozef Kovalik Pont: Victorie Kovalik

Mizez cu încredere ridicată pe calificarea slovacului Kovalik în careul de ași de la Istanbul. Consider că lipsa de experiență a tânărului Ergi Kirkin va fi factorul decisiv în acest sfert de finală. Turcul este cel mai slab tenismen ajuns în această fază a competiției, singurul aflat în afara top 200 mondial. Jozef are un joc mai complex, fiind capabil să găsească soluții tactice adecvate în momentele cheie ale partidei. Pentru outsider va fi destul de greu să se descurce în cazul în care primul serviciu nu va intra la fel de bine precum în tururile anterioare.

Pont pariuri: Victorie Kovalik

Miza: 9/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

28

Castigate:

17

Pierdute:

10

Anulate:

1

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. Am o expertiză de peste 10000 ore în vizionarea și analizarea partidelor de tenis de la nivel ITF pe canale video ale caselor de pariuri, până la turnee majore, în mainstream TV. De cele mai multe ori, istoria se repetă, iar acest dicton se aplică și în pariuri!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici