1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Diana Shnaider - Hailey Baptiste.

Diana Shnaider - Hailey Baptiste. Ponturi pariuri tenis WTA Montevideo. 25.11.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-11-25 09:24:00

Challenger WTA - Montevideo

25 Noiembrie 2022, 23:00

Diana Shnaider

Diana Shnaider

versus
Hailey Baptiste

Hailey Baptiste

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Diana Shnaider v Hailey Baptiste

În sferturile de finală ale turneului WTA de la Montevideo, Diana Shnaider o întâlnește pe Hailey Baptiste, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Diana Shnaider ocupă locul 158 în clasamentul WTA, în timp ce Hailey Baptiste se află pe poziția 176.

Diana Shnaider: Forma echipei, știri și statistici

Diana Shnaider are 18 ani și ocupă locul 158 în clasamentul WTA, cea mai înaltă poziție de până acum. Diana a luat cu asalt clasamentul WTA, reușind 61 de victorii în 2022, dintre care 44 pe zgură. Diana are patru finale jucate în acest an, o semifinală la junioare US Open și multe alte turnee la care a ajuns cel puțin în sferturi. În acest circuit sud american de zgură, se află la al treilea sfert de finală consecutiv. La Colina și Buenos Aires, a pierdut de fiecare dată cu Danka Kovinic, o jucătoare mult mai experimentată pe această suprafață. 

În primul tur, Diana Shnaider a avut două seturi echilibrate cu Sarra Errani, dar a reușit să descifreze jocul italiencei și să se impună fără decisiv. A salvat șase mingi de break din zece.

În turul al doilea, nu a avut probleme cu Emiliana Arango, clasată pe locul 444. A salvat cinci mingi de break din cinci și a condus în permanență partida, cu o agresivitate bine dozată. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hailey Baptiste: Forma echipei, știri și statistici

Hailey Baptiste are 21 de ani, ocupă locul 176 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 119. Baptiste este o jucătoare cu oscilații mari în joc, imprevizibilă, deoarece încearcă să joace agresiv și să puncteze repede, după câteva lovituri. Din cauza accidentărilor, ea nu are multe meciuri jucate în ultimii trei ani. În 2022, a obținut 21 de victorii, dintre care nouă sunt pe zgură. A reușit să treacă de calificări la Roland Garros, dar s-a retras în meciul di primul tur cu Kalinina, din cauza unei accidentări. Ulterior nu a mai câștigat niciun meci, până la Buenos Aires, unde a profitat de retragerea lui Tan în primul tur. A pierdut apoi în două seturi cu Maria Lourdes Carle. 

În primul tur, a eliminat-o în trei seturi pe Laura Pigossi, după ce a pierdut primul set. A servit doi ași, a comis 12 duble greșeli și a salvat 14 mingi de break din 20.

În turul al doilea, a trecut în două seturi de Julia Riera. A servit un as, cu șase duble greșeli și a salvat nouă mingi de break din zece.

Statistica meciurilor directe Diana Shnaider v Hailey Baptiste

Este prima întâlnire directă. 

Cote pentru Diana Shnaider v Hailey Baptiste

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,4 pentru o victorie a Dianei Shnaider și o cotă de 2 pentru o victorie a jucătoarei din Rusia la cel puțin cinci game-uri diferență.

Diana Shnaider vs Hailey Baptiste Pont: Diana Shnaider câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Diana Shnaider se află la al treliea sfert de finală consecutiv și va întâlni o jucătoare care nu e formată pe zgură. Shanider a arătat un serviciu solid în primele două tururi, iar în optimi nu și-a pierdut serviciul. În contrast, Baptiste a oferit 20 de mingi de break în primul meci și zece în turul al doilea, iar la capitolul duble greșeli are 18 în cont. Baptiste este o jucătoare care riscă mult și încearcă să termine repede punctul, de aceea greșește enorm. Merg pe o victorie a Dianei Shnaider la cel puțin patru game-uri diferență, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici