Diana Shnaider - Emiliana Arango. Ponturi pariuri tenis WTA Montevideo. 24.11.2022

Challenger

Cota: 1.72

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

24 Noi 2022 10:14 275 0
Logo Diana Shnaider Diana Shnaider
Logo Emiliana Arango Emiliana Arango
VS
18:00 24 Noiembrie 2022
Challenger WTA - Montevideo

Analiză și informații pentru Diana Shnaider v Emiliana Arango

În turul al doilea al turneului WTA de la Montevideo, DIana Shnaider o întâlnește pe Emiliana Arango, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. DIana Shnaider ocupă locul 158 în clasamentul WTA, în timp ce Emiliana Arango se află pe poziția 444.

Diana Shnaider: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Diana Shnaider are 18 ani și ocupă locul 158 în clasamentul WTA, cea mai înaltă poziție atinsă vreodată. Jucătoarea din Rusia este foarte talentată și va ajunge, probabil, în prima sută, în 2023. În 2022, a ajuns la 60 de victorii, dintre care 40 pe zgură, cu doar 19 înfrângeri, 12 pe zgură. Un bilanț excelent, chiar dacă în turnee de mai mică anvergură, dar sunt victorii menite să consolideze încrederea și clasamentul. DUpă ce a făcut o finală pe hard, la jumătatea lui octombrie, Diana ajunge la Montevideo cu două sferturi de finală în bagaj. Ea a fost învinsă atât la Colina, cât și la Buenos Aires, de Danka Kovinic. AIci, a eliminat-o în primul tur, pe Sarra Errani, jucătoare cu experiență și cu un joc extrem de incomod. A salvat șase mingi de break din zece, a servit patru ași și a comis șapte duble greșeli. 

Emiliana Arango: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Emiliana Arango este din Columbia, are 22 de ani, ocupă locul 44 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 220 în primăvară. Emiliana s-a format pe zgură, dar în ultimele două sezoane a performat bine și pe hard. În 2021, a avut 19 victorii pe hard, la fel ca pe zgură, iar în acest sezon, are șapte victorii pe hard și numai cinci pe zgură. Anul acesta are doar 12 victorii în total, cu 19 înfrângeri. Anul trecut, reușea să ajungă în sferturi la Montevideo, unde era eliminată în două seturi de Victoria Kasintseva. Anul acesta, a trecut în calificări de Cavalle-Reimers, în trei seturi și a eliminat-o în primul tur pe Timea Babos. A servit excelent cu Babos și a salvat două mingi de break din trei oferite. 

Statistica meciurilor directe Diana Shnaider v Emiliana Arango

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Diana Shnaider v Emiliana Arango

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru un meci cu cel mult 21 de game-uri și o cotă de 2,1 pentru o victorie a lui Shnaider la cel puțin șase game-uri diferență.

Diana Shnaider vs Emiliana Arango Pont: Diana Shnaider câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Diana Shnaider joacă un tenis excelent pe final de an și are două sferturi de finală la ultimele două turnee, în care a fost învinsă de experimentata Danka Kovinic, în seturi foarte strânse. Emiliana Arango este o jucătoare într-o formă modestă, fără rezultate deosebite anul acesta, ceea ce a făcut-o să piardă peste 200 de locuri în clasament. Consider că Shnaider are prima șansă și am ales această cotă din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Diana Shnaider câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici