Dalibor Svrcina vs Goncalo Oliveira - Ponturi Pariuri Challenger Antalya, 29.11.2021

Challenger

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

28 Noi 2021 19:08 514 0
Logo Dalibor Svrcina Dalibor Svrcina
Logo Goncalo Oliveira Goncalo Oliveira
VS
14:50 29 Noiembrie 2021
Antalya Challenger

Analiză și informații pentru Dalibor Svrcina v Goncalo Oliveira

Turneul Megasaray Hotels Open are loc în Antalya, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Dalibor Svrcina și Goncalo Oliveira, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, situată pe malul Mării Mediterane. 
Turneul acesta este mic, challenger, având un fond de premiere de 31.440 euro. 
Gazda este complexul Megasaray Tennis Academy, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Fatic, Ajdukovic, Oliveira sau Borges. 

Dalibor Svrcina: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Dalibor Svrcina este un ceh de 19 ani, clasat pe locul 198 ATP. 
Iar Svrcina ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un tenismen cu mult potențial. Dalibor este de fapt considerat unul dintre cei mai talentați jucători sub 20 de ani din lume, un sportiv care în mod normal va intra cât de curând în prima sută mondială. 
Momentan, se călește în astfel de turnee mici, în circuitul challenger. 
Dalibor se adaptează bine pe orice suprafață, venind aici după un turneu mediu. 
Astfel, la challengerul din Bratislava, pe hard, a trecut greu de Horansky, apoi fiind învins de Silva, după două seturi.
Dacă ne raportăm la ultimul turneu jucat pe zgură, vedem că Svrcina a pierdut foarte clar, 4-6 1-6, chiar în primul tur al competiție challenger din Bogota, cu Altmaier. 
Evident, fiind atât de tânăr este normal să fie inconstant, având multe înfrângeri pe zgură în acest sezon: cu Brancaccio, Acosta sau Molcan. 
În 2021 are semifinale la ITF M15 New Delhi, semifinale la ITF M25 Praga, titlu la ITF M25 Most, semifinale la ITF M15 Skojpe, sferturi de finală la challengerul din Prostejov, sferturi de finală la challengerul din Segovia, titlu la challengerul din Praga și semifinale la ITF M25 Prostejov. 

Goncalo Oliveira: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Goncalo Oliveira este un portughez de 26 de ani, clasat pe locul 288 ATP. 
Iar Oliveira este un sportiv destul de bun pentru acest nivel, un tenismen care a fost în trecut până pe locul 194 mondial. În ultima vreme nu are niște rezultate atât de bune, însă jocul a fost în general solid, din păcate neputând să fie transpus în victorii. 
Goncalo este stângaci, un atu, în plus fiind specialist pe zgură. 
Așadar, ar trebui să se simtă bine pe această suprafață lentă. 
Forma sa este în creștere, de exemplu la Guayanquil, ultimul turneu disputat de el pe zgură, trecând de Francisco Cerundolo, o surpriză destul de mare. Acolo a ajuns până în sferturi, unde a pierdut cu Tabilo. 
Aici vine după turneul din Manama, pe hard, acolo fiind iarăși foarte solid. 
Astfel, Oliveira a trecut de Escoffier, altă surpriză, apoi fiind eliminat în sferturi de către Ramanathan. 
Goncalo a dominat o bună parte din meci, chiar a servit pentru partidă, însă a cedat psihic în ultimele gameuri, fix când trebuia să se concentreze cel mai bine. 
În 2021 are semifinale la challengerul din Oeiras 2, semifinale la challengerul din Little Rock, sferturi de finală la challengerul din Porto, sferturi de finală la challengerul din Guayanquil și sferturi de finală la Manama. 

Statistica meciurilor directe Dalibor Svrcina v Goncalo Oliveira

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Dalibor Svrcina v Goncalo Oliveira

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Oliveira la o cotă de 2.72.

Dalibor Svrcina vs Goncalo Oliveira Pont: Goncalo Oliveira +4.5 handicap gameuri

Dalibor Svrcina este o mare speranță a tenisului mondial, iar în acest an a câștigat deja challengerul din Praga. Însă, în acea perioadă pare că și-a atins forma sa maximă, venind aici după niște înfrângeri clare cu Silva sau Altmaier. În plus este foarte tânăr și în general inconstant pe durata unui meci. Goncalo Oliveira a fost în trecut în topul 200 ATP, fiind un sportiv solid. În plus forma sa pare bună. La ultimul turneu pe zgură a trecut de Francisco Cerundolo, iar săptămâna trecută pe hardul din Manama a trecut de Escoffier. A cedat în sferturi cu Ramanathan, însă inclusiv acolo a fost solid, servind pentru meci. Consider astfel că Oliveira nu va pierde la mai mult de 4 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Goncalo Oliveira +4.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Tudor Cosma

Ponturi:

36

Castigate:

19

Pierdute:

9

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici