1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Marco Bortolotti / Matthew Christopher Romios - Federico Agustin Gomez / Petros Tsitsipas

Marco Bortolotti / Matthew Christopher Romios - Federico Agustin Gomez / Petros Tsitsipas: ponturi pariuri tenis Challenger Trieste. 11.07.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-07-10 23:39:00

Tenis - Trieste Challenger

11 Iulie 2024, 14:00

Bortolotti M. / Romios M. C.

Bortolotti M. / Romios M. C.

versus
Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.

Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bortolotti M. / Romios M. C. v Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.

Într-un meci care contează pentru sferturile de finală de la Trieste Challenger, față în față se vor afla echipele de dublu Marco Bortolotti / Matthew Christopher Romios și Federico Agustin Gomez / Petros Tsitsipas. Partida este programată în cursul zilei de joi, în jurul orei 14:00, în complexul pe zgura din Italia. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două perechi, iar la final de articol vine și recomandarea mea de pariu.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bortolotti M. / Romios M. C.: Forma echipei, știri și statistici

Bortolotti și Romios sunt doi jucători care se completează foarte bine pe teren. Italianul are 33 de ani și o bogată experiență, în timp ce partenerul său australian e cu 5 ani mai tânăr.

Competiția de la Trieste este cea de-a cincea jucată împreună în acest an. Marco și Matthew au un bilanț de 7 victorii și doar 3 meciuri pierdute.

În finalul lunii iunie, perechea din Italia și Australia a cucerit titlul de la Sassuolo Challenger, în condiții asemănătoare de joc cu cele de la Trieste.

Debutul în întrecerea din această săptămână a fost încununat cu succes. Bortolotti și Romios i-au învins în două seturi pe Ignacio Carou și Gabriel Roveri Sidney.

În victoria obținută miercuri cu scorul de 6-3, 7-5, perechea din Italia și Australia a cedat un singur break, dar a reușit 3. La capitolul prim serviciu adjudecate, Marco și Matthew au stat bine: 70%.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.: Forma echipei, știri și statistici

Federico Agustin Gomez și Petros Tsitsipas sunt doi sportivi în vârstă de 27, respectiv 23 de ani care fac pereche pentru prima dată în circuit.

Turneul de la Trieste este cel de debut așadar în această formulă, iar lipsa omogenității s-a văzut încă din runda de debut.

În turul întâi al competiției Challenger din Italia, Federico și Petros i-au întâlnit pe reprezentanții gazdelor, Francesco Forti și Filippo Romano.

Deși cei doi adversari nu sunt nici pe departe la nivelul dorit în Challenger, ei evoluează doar în turnee de nivel ITF 15k și 25k, Forti și Romano au pus mari probleme.

Lipsa omogenității și a comunicării eficiente în echipă s-a văzut în duelul de miercuri, câștigat până la urmă greu de Gomes și Tsitsipas cu scorul de 7-6, 6-7, 10-2.

Statistica meciurilor directe Bortolotti M. / Romios M. C. v Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.

Acesta va fi primul meci direct între cele două perechi în circuitul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Bortolotti M. / Romios M. C. v Gomez F. A. / Tsitsipas Pe.

Bortolotti și Romios joacă de mai multă vreme împreună, în timp ce Gomez și fratele lui Stefanos Tsitsipas nu au omogenitate la nivelul echipei - aceasta este prima competiție disputată împreună. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta primului set pentru favoriții acestei întâlniri. Această selecție are o cotă bună de 1,75.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bortolotti M. / Romios M. C. vs Gomez F. A. / Tsitsipas Pe. Pont: Victorie Bortolotti/Romios

Diferența între cele două echipe este mare. Bortolotti și Romios au câștigat deja un titlu de nivel Challenger în Italia și joacă bine împreună. De cealaltă parte, Gomez și Tsitsipas sunt la prima experiență împreună și s-au chinuit în runda de debut în fața unor adversari mult mai slab cotați. În plus, Federico are de jucat joi și un meci de simplu înaintea confruntării de la dublu alături de Petros Tsitsipas. Din aceste motive mă aștept să îi văd învingători pe Bortolotti și Romios. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici