1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Anhelina Kalinina - Anna Blinkova

Anhelina Kalinina - Anna Blinkova. Ponturi pariuri tenis WTA Limoges. 16.12.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-12-16 09:42:00

Challenger WTA - Limoges

16 Decembrie 2022, 17:15

Anhelina Kalinina

Anhelina Kalinina

versus
Anna Blinkova

Anna Blinkova

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Anhelina Kalinina v Anna Blinkova

În semifinalele turneului de la Limoges, Anhelina Kalinina o întâlnește pe Anna Blinkova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Anhelina Kalinina ocupă locul 47 în clasamentul WTA, în timp ce Blinkova ocupă poziția 80.

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Anhelina Kalinina : Forma echipei, știri și statistici

Anhelina Kalinina are 25 de ani, ocupă locul 47 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 34. Jucătoarea din Ucraina este într-o formă excelentă și a ajuns în a treia semifinală la rând pe hard indoor. La Shrewsbury a fost învinsă de Marketa Vondrousova în două seturi, iar la Angers a pierdut la Anna-Lena Friedsam. Cuoscută mai mult ca o jucătoare de zgură, Kalinina pare să-și fi îmbunătățit jocul și pe suprafețele rapide, iar acest lucru a ajutat-o să obțină în 2022 32 de victorii. Aici, a defilat în primele trei tururi, în care a cedat doar opt game-uri. În sfertul de finală cu Shuai Zhang, a servit trei ași, cu trei duble greșeli și a oferit două mingi de break, din care a salvat una. A avut procentaje de reușită de peste 60% atât pe prima minge cât și pe a doua. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Anna Blinkova: Forma echipei, știri și statistici

Anna Blinkova are 24 de ani, ocupă locul 80 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 54. Blinkova este o jucătoare ultra agresivă, care încearcă să facă punct din orice poziție, de aceea condițiile indoor o fac să se simtă mai bine, deoarece mingea e mai ușor de anticipat. Are 21 de victorii în acest sezon doar pe hard indoor, cu două finale jucate în primele luni ale anului, ambele pierdute și cu primul ei titlu WTA la Cluj Napoca. Acolo, a venit din calificări, pentru un succes care îi poate oferi trambulina necesară de a ajunge în top 50. Deocamdată, nu a pierdut set în cele trei partide anterioare jucate la Limoges. A depășit adversare bine cotate, ca Sofia Kenin, Greetje Minnen și Ana Bogdan. În sfertul de finală cu Ana Bogdan, a servit cinci ași, cu o dublă greșeală și a salvat toate cele trei mingi de break avute de Bogdan.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Anhelina Kalinina v Anna Blinkova

Este 5-0 pentru Anna Blinkova la întâlnirile directe. Ultima întâlnire a avut loc la Cluj Napoca, anul acesta, pe hard indoor, iar Blinkova s-a impus în trei seturi. 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Anhelina Kalinina v Anna Blinkova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,1 pentru o victorie a Annei Blinkova și o cotă de 1,53 pentru ca Anna Blinkova să ia cel puțin un set.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Anhelina Kalinina vs Anna Blinkova Pont: Anna Blinkova cu h (+3,5) la game-uri

Anhelina Kalinina a ajuns în semifinale fără să transpire și fără să fie testată. În sfertul cu Zhang a jucat foarte precis, dar chinezoaica este departe de forma ei cea mai bună. Anna Blinkova a depășit adversare cu nume și cu evoluții bune pe hard indoor, iar în meciul cu Ana Bogdan nu și-a pierdut serviciul. Este 5-0 pentru Blinkova, care are și avantajul moral în acest meci. Am ales acest pariu din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici