1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Andrea Pellegrino vs Dusan Lajovic

Andrea Pellegrino vs Dusan Lajovic, Ponturi Pariuri ATP Challenger Genoa, 25.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-25 00:52:00

ATP Challenger Genoa

25 Septembrie 2022, 13:30

Andrea Pellegrino

Andrea Pellegrino

versus
Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

1.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Andrea Pellegrino v Dusan Lajovic

Turneul Challenger de la Genoa a revenit în circuit după o perioadă de trei ani și este cel mai puternic turneu de acest nivel al săptămânii, desfășurat în paralel cu cele de la Braga, Sibiu, Villa Maria și Columbus. Competiția din Italia a aliniat la start câteva nume importante, printre care: Albert Ramos-Vinolas, Thiago Monteiro, Pablo Andujar, Dusan Lajovic sau Corentin Moutet.

Am ajuns în penultimul act al competiției, în careul de ași fiind prezenți doi jucători cotați printre capii de serie la startul turneului (Thiago Monteiro și Dusan Lajovic), tabloul fiind completat de bulgarul Adrian Andreev, respectiv de italianul Andrea Pellegrino. În continuare vom prefața cea de-a doua semifinală a zilei, cea care-i va pune față în față pe italianul Andrea Pellegrino și pe sârbul Dusan Lajovic. Această partidă este programată în jurul orei 13:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Andrea Pellegrino: Forma echipei, știri și statistici

Andrea Pellegrino este un tenismen italian în vârstă de 25 de ani, ocupantul poziției a 164-a în lume înaintea startului turneului de la Genoa. Pellegrino a rămas singura speranță pentru un succes al unui favorit local la această ediție, pe un tablou ce a aliniat nu mai puțin de 15 italieni la linia de start. Jucătorul originar din Bisceglie se află deja la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia ATP, urmând să-și îmbunătățească această performanță începând de săptămâna viitoare, indiferent când se va opri parcursul său la Genoa.

Chiar și în cazul în care va pierde astăzi în fața lui Lajovic, italianul va ocupa locul al 145-lea în lume începând de luni, ceea ce ar echivala cu o clasare cu aproape 20 de poziții mai bună față de precedentul Career High, iar un eventual succes în finală l-ar aduce pe Pellegrino până pe locul 120 în lume.

Necotat printre capii de serie la startul turneului, Pellegrino a surprins, reușind să câștige în trei rânduri consecutive din postura de underdog, învingând în ultimele două runde doi dintre cei mai experimentați jucători de pe tablou. În runda inaugurală, Pellegrino a dispus în trei seturi de compatriotul Giulio Zeppieri, scor 2-6 6-1 6-3, după care i-a eliminat pe spaniolii Pablo Andujar (scor 6-4 6-2) și Albert Ramos-Vinolas, scor 2-6 7-6(5) 7-6(2), cel din urmă venind aici din postura de favorit principal, beneficiind de un Wild Card din partea organizatorilor.

În urmă cu patru luni, la Vicenza, italianul avea să câștige singurul turneu Challenger al sezonului și cel de-al doilea al carierei, în urma unei finale la capătul căreia s-a impus în minimum de seturi în fața argentinianului Andrea Collarini.

Pellegrino este la a patra participare din carieră pe tabloul principal de la Genoa, niciodată în precedentele trei prezențe nereușind să depășească turul secund.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dusan Lajovic: Forma echipei, știri și statistici

Dusan Lajovic este al 93-lea jucător al lumii și capul de serie nr.4 al ediției din acest an al Challengerului de la Genoa. Poate părea un pic ciudat să-l revedem pe sârb în competiții de acest nivel, el fiind o bună bucată de vreme un jucător constant de top 50 și o prezență constantă în turneele importante din circuitul ATP. În ultima vreme, însă, nu a mai reușit să confirme la cel mai înalt nivel, astfel că se vede nevoit să ia parte la competiții din cadrul circuitului Challenger în încercarea de a-și regăsi cadența în joc și de a nu risca să părăsească top 100 până la finalul sezonului.

Pentru Lajovic, în următoarea perioadă este pusă în joc atât prezența sa între primii 100 de jucători ai lumii, cât și prezența pe tabloul principal de la Australian Open de la începutul sezonului viitor.

În 2022, singurul turneu ATP la care Dusan s-a calificat cel puțin în sferturile de finală a fost cel de la Kitzbuhel, în Austria, fază a competiției în care a cedat în fața favoritului local, Filip Misolic. În afara acelui turneu, Lajovic a reușit rezultate notabile doar în circuitul Challenger, cu sfert de finală la Salzburg sau semifinale la Parma.

Aici a obținut trei victorii consecutive în minimum de seturi pentru a obține biletul pentru semifinale, fiind singurul jucător rămas în concurs ce nu a cedat niciun set pe parcursul săptămânii (6-4 7-6 cu Gianluca Mager, 6-3 6-2 cu Gabriele Piraino, respectiv 6-2 6-2 cu Marco Cecchinato).

Statistica meciurilor directe Andrea Pellegrino v Dusan Lajovic

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Andrea Pellegrino v Dusan Lajovic

Dusan Lajovic este favoritul la calificarea în finală, având experiența net superioară de partea sa, dar și prospețimea fizică, italianul petrecând mult mai mult timp pe teren pe parcursul săptămânii. Totuși, favoritul local va beneficia de un important sprijin din partea publicului, iar tenisul arătat de el este un element încurajator în ideea unui meci echilibrat, cel puțin în prima sa parte. Pentru over 19.5 game-uri în meci, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.47.


Pariază la Netbet pe meciul dintre A. Pellegrino vs D. Lajovic cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Andrea Pellegrino vs Dusan Lajovic Pont: Dusan Lajovic câștigă meciul

Andrea Pellegrino este speranța italienilor în acest final de weekend pe zgura de la Genoa, el fiind singurul supraviețuitor din cei 15 favoriți ai publicului prezenți la linia de start. Pellegrino a arătat un tenis bun pe parcursul săptămânii, reușind inclusiv o victorie la principalul cap de serie, Albert Ramos-Vinolas, succes care-l va aduce, indiferent de deznodământul acestei partide, pe o nouă cea mai bună poziție ocupată în carieră în ierarhia ATP. În ciuda sprijinului pe care se va putea baza din partea publicului, italianul va avea o misiune dificilă aici. Dusan Lajovic este unul dintre jucătorii cei mai experimentați și printre jucătorii cu cel mai bogat palmares dintre toți cei prezenți pe tabloul principal de la Genoa. Chiar dacă în prezent nu traversează cea mai bună formă, sârbul rămâne unul dintre principalii pretendenți la trofeu în aceste turnee de categorie inferioară, experiența sa net superioară poate juca un rol important în acest matchup, iar oboseala cred că va interveni și ea ca un element important în deznodământul partidei. Lajovic este singurul jucător rămas în concurs ce nu a cedat niciun set pe parcursul săptămânii, petrecând pe teren 4 ore și 8 minute, comparativ cu cele aproape 7 ore ale italianului, inclusiv un meci maraton în sferturile de finală contra lui Ramos. Cu toate că Pellegrino are potențialul să pună probleme, cred că Dusan va gestiona mai bine elementele favorabile în acest matchup și cred că va obține biletul pentru ultimul act. Pronosticul meu merge pe o victorie a lui Dusan Lajovic, pentru o cotă de 1.45 oferită de casa de pariuri Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Pierdut

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici