1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. Challenger »
  5. Adrian Mannarino vs Aleksandar Vukic, Ponturi Pariuri ATP Challenger Monterrey, 09.03.2020, Francezul e mult mai valoros

Adrian Mannarino vs Aleksandar Vukic, Ponturi Pariuri ATP Challenger Monterrey, 09.03.2020, Francezul e mult mai valoros

Guest
Guest

2020-03-08 16:07:00

ATP Challenger Monterrey

09 Martie 2020, 02:00

Adrian Mannarino

Adrian Mannarino

versus
Aleksandar Vukic

Aleksandar Vukic

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Adrian Mannarino v Aleksandar Vukic

Venim cu un alt pont din tenis, de la o altă finală challeneger, cea de la Monterrey, din Mexic, ce va fi disputată de către francezul Adrian Mannarino și australianul Aleksandar Vukic, partidă ce e programată de la ora 02 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul oferit, în cele ce urmează.

Adrian Mannarino: Forma echipei, știri și statistici

Adrian Mannarino a mers ceas la competiția din Mexic. Francezul, cap de serie numărul 1, nu a avut nici cea mai mică problemă pe durata competiției, arătând că este un jucător mult peste nivelul întrecerii. Au fost doar victorii în minimum de seturi pentru Adrian, care a făcut un bun antrenament înainte de primul turneu masters al anului, cel de la Indian Welles.

Până la startul primului masters din acest sezon, care va începe peste 4 zile, Mannarino trebuie să câștige și finala de la Monterrey pentru a încheia o săptămână perfectă în Mexic. Francezul a fost superior tuturor adversarilor pe care i-a întâlnit pe parcursul acestei săptămâni și cred că nu are cum să rateze trofeul pus în joc. Chiar dacă competiția e una slab cotată, eventualul succes de aici i-ar da un important imbold înaintea celor două turnee importante ce urmează să se desfășoarea în luna martie.

În ultimul meci jucat, Mannarino a zburdat pe teren, fără să-i dea vreo șansă tânărului jucător din America. A fost 6-2, 6-4 pentru francez, care pleacă mare favorit și în finala contra lui Vukic. Dacă va evolua la fel ca și până acum, cred că Adrian va încheia socotelile  înn ultimul act la fel de repede ca și în precedentele partide.

Aleksandar Vukic: Forma echipei, știri și statistici

Aleksandar Vukic a reușit în Mexic un traseu foarte bun și este în fața celei mai importante performanțe din acest sezon. Australianul a evoluat foarte bine la Monterrey și a obținut o calificare pe merit în finala competiției. Iar adversarii nu au fost printre cei mai slabi. Ba din contră chiar, unii din ei au fost tenismeni foarte bine cotați în circuit, precum Feli Lopez sau Bernard Tomic.

Deși este slab cotat în ierarhia ATP, doar locul 244 pentru Vukic, australianul a reușit să facă meciuri foarte solide în Mexic, iar performanța este cu atât mai importantă pentru Aleksandar. În ultimul meci disputat, contra americanului Escobedo, Vukic a avut serios de muncă, având nevoie de 3 seturi cu tie-break pentru a se impune. A fost un meci solicitant pentru australian, care va avea în finală un meci infinit mai greu.

Confruntarea din ultimul act se anunță extrem de complicată pentru jucătorul din Australia. Mannarino este un jucător de cu totul alt calibru față de majoritatea celor întâlniți până acum de Vukic și cred că doar dacă va juca perfect, Aleksandar poate emite cât de cât pretenții în fața francezului.

Statistica meciurilor directe Adrian Mannarino v Aleksandar Vukic

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu 3 ani, tot în cadrul unui turneu challenger, iar Mannarino s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Adrian Mannarino v Aleksandar Vukic

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H de 3,5 gameuri a francezului, la o cotă de 1,68 sau under 22,5 gameuri, la o cotă de 1,67.

Adrian Mannarino vs Aleksandar Vukic Pont: Scor corect: 2-0 Mannarino

Se anunță un nou meci la îndemâna francezului. În singura întâlnire directă de până acum, Mannarino s-a impus categoric și mă aștept ca și în partida de la noapte francezul să aibă o misiune ușoară. Sigur, poate nu va mai fi scorul din urmă cu 3 ani, dar la cum s-au desfășurat lucrurile până acum, nu văd un alt deznodământ. Diferența de valoare, dar și de experiență e foarte mare între cei doi jucători și cred că acest lucru se va simți din plin pe terenul de joc. Merg pe un nou succes al francezului în minimum de seturi, la o cotă excelentă oferită de către cei de la Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici