Share

Pont Wozniacki - Witthoeft. Daneza își joacă locul 1 la WTA Doha

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Admin

14 Feb 2018 09:58 964 0
Logo Caroline Wozniacki
Logo Carina Witthoeft
Caroline Wozniacki
Carina Witthoeft
VS
16:30 14 Februarie 2018
WTA Doha

Analiză și informații pentru Caroline Wozniacki v Carina Witthoeft

 În a treia zi a turneului de la Doha, intră în scenă toate jucătoarele importante prezente la competiția din Qatar. Caroline Wozniacki este principala favorită a turneului, daneza luându-i primul loc în lume Simonei Halep după Australian Open. Acum o înfruntă pe Carina Witthoeft, jucătoare clasată pe locul 52 în lume. În continuare puteți citi analiza, și mai apoi pontul oferit pentru acest meci. 

Caroline Wozniacki avut un start de vis în acest sezon, totul culminând cu acel titlu de Grand Slam, adjudecat la Melbourne. Ea a revenit astfel după opt ani pe primul loc în lume, însă acum se află sub o mare presiune. Pentru că trebuie să-și apere finala de anul trecut, atunci când a fost învinsă la Doha de Karolina Pliskova,  daneza își poate pierde primul loc în lume în favoarea Simonei Halep. Caro a avut aproape două săptămâni de pauză, după eliminarea timpurie de la Sankt Petersburg, astfel că a avut timpul necesar pentru recuperare. Ba mai mult, a ajuns la Doha încă de sambătă și s-a putut obișnui cu noile condiții de joc. Competiția se joacă pe hard, o suprafață care o avantajează pe Wozniacki, este cea pe care avut cele mai mari satisfacții în carieră până acum. Cu un bogat arsenal tehnic, lidera WTA scoate mingi din unghiuri imposibile și reușește să alterneze foarte bine efectele. Pentru majoritatea sportivelor reverul reprezintă lovitura mai slabă , însă Wozniacki are în backhand un aliat de nadejde - răzbește sub presiune și iese din situații-limită.

Carina Witthoeft este o sportivă înaltă, dar care nu are un serviciu de temut. Jucătoarea din Germania pune multă forță pe lovitura de dreapta, pe care o execută plat. În aceste momente este în afara primelor 50 de poziții ale lumii, și asta pentru că nu avut rezultate bune pe final de sezon 2017, dar nici în startul lui 2018.  În Australia, a pierdut în primul tur atât la Sydney, dar și la Melbourne, iar aici la Doha a trecut în primul meci de compatrioata ei Tatjana Maria. Totuși acest succes nu poate fi considerat un barometru al evoluției lui Witthoeft,  deoarece Maria a pierdut de fiecare dată în primul tur la toate cele cinci competiții la care a luat startul în 2018. Nemțoaica este tipul de sportivă care preferă punctele scurte, deoarece nu are o deplasare foarte bună, Și pusă sub presiune greșește destul de mult.

Pont Caroline Wozniacki vs Carina Witthoeft: Victorie Wozniacki 2-0

Caroline Wozniacki s-a simțit mereu bine la Doha, acolo unde a reușit anul trecut să se califice până în finală. O mai făcuse și în 2011, învinsă cu acea ocazie de Vera Zvonareva. Acum moralul este excelent după rezultatele din startul sezonului, daneza pornește drept mare favorită în această partidă. În singurul meci direct anterior, a învins-o fără probleme pe Witthoeft, scor 6-3 6-1. Partida este programată a patra pe terenul central, în fața unui public care va ține cu Wozniacki. Fără prea multă experiență în dueluri disputate pe cele mai mari arene, cu mii de spectatori în tribune, jucătoarea din Germania va simți cu siguranță presiune. Bookmakerii o dau drept mare favorită la calificare pe Caroline, cota fiind una mult prea mică pentru victorie. Tocmai de aceea recomand un succes clar, scor 2-0 la seturi, la o cotă de 1.57 oferită de Unibet. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Wozniacki 2-0

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

2

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici