Share

Pronostic pentru Carlos Sanchez Jover - Aziz Dougaz, ITF Tunisia F38, 06.12.2017

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2017 00:16 374 0
Logo Carlos Sanchez Jover
Logo Aziz Dougaz
Carlos Sanchez Jover
Aziz Dougaz
VS
13:30 06 Decembrie 2017
ITF Tunisia F38

Analiză și informații pentru Carlos Sanchez Jover v Aziz Dougaz

Turneul ITF Tunisia F38 are loc în Hammamet, localitate situată pe malul sudic al Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Carlos Sanchez Jover și Aziz Dougaz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este o stațiune turistică foarte importantă în Africa, care beneficiază de aproximativ 300.000 de turiști în fiecare zi, și care oferă un mix între cultura magrebiana și activitățile estivale, clima de aici fiind ideală. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă oferă multe beneficii sportivilor. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, având și facilități de cazare, antrenament sau recuperare. 
Tabloul de concurs este puternic, asemănător cu cel de săptămâna trecută de la ITF Tunisia F37, având la start nume precum Oliveira, Nino Serdarusic, Zekis sau Bensoussan. 

Aziz Dougaz este un tunisian de 20 de ani, clasat pe locul 798 ATP. 
Aziz, deși foarte tânăr, este la al 3-lea an consecutiv în prima mie mondială, performanță de notat, anul trecut fiind chiar pe locul 700 ATP, cu perspective foarte bune. 
A mai scăzut puțin în acest sezon, însă doar în ceea ce privește clasamentul, deoarece jocul africanului a rămas la cote inalte. 
Astfel, în 2017 el are sfert de finală la ITF Tunisia F23, sfert de finală la ITF SUA F26, sfert de finală la ITF Belgia F10, finală la ITF Tunisia F29. 
Au existat și câteva lacune foarte mari, înfrângeri cu tenismeni amatori, sau în cadrul Cupei Davis, însă aceste oscilații sunt normale și previzibile la un sportiv tânăr, care nu are foarte multe meciuri disputate la nivel inalt. 
Dougaz este specialist pe zgură, crescând evident pe acest gen de terenuri, precum acesta, și mi se pare că are un atuu destul de important în faptul că este stângaci, putând să joace des pe backhandul oponenților. 
Forma sa de moment este un mister, deoarece el vine după o accidentare suferită acum o lună, în cadrul turneului ITF Tunisia F3. Însă până la acel moment avusese partide foarte bune cu Muller (locul 309 ATP) sau Carli (locul 508 ATP). 

Carlos Sanchez Jover este un spaniol de 17 ani fără clasament. 
Carlos este considerat talentat, fiind evident foarte tânăr și jucând deseori în circuitul destinat juniorilor, unde ocupă poziția 109. De exemplu, acolo a participat la Turneo Internacional Junior de Sanxenxo, unde a pierdut în turul secund, cu Weststrate (tenismen de 16 ani fără clasament). 
La profesioniști participa însă din 2015, iar în acest an are 8 turnee disputate, toate pe zgură, suprafața sa preferată. 
Performanțe nu are, însă spre meritul său a trecut de multe ori de calificări, întâlnind oponenți mult mai maturi sau mai valoroși. Are astfel victorie foarte importantă cu Leite (locul 625 ATP), meci foarte solid cu Leonardi (locul 642 ATP) iar recent, chiar săptămâna trecută, meci foarte echilibrat cu Biljesko (locul 792 ATP), pierdut la limita, 5-7 în decisiv. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Moreno (tensimen fără clasament)
- 7-5 3-6 7-6 cu Arh (tenismen fără clasament)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Carlos Sanchez Jover vs Aziz Dougaz: Aziz Dougaz castiga

Aziz Dougaz în general se simte bine în aceste turnee disputate în țara natală, fiind un specialist pe zgură care a arătat în ultima vreme o formă solidă, punându-i mari probleme lui Carli, și jucând solid inclusiv cu Alexandre Muller. Problema în cazul său este accidentarea suferită acum o lună de zile, de atunci el luând o pauză competițională. Carlos Sanchez Jover este talentat, însă are doar 17 ani. La profesioniști nu a avut mari performanțe, deși are câteva meciuri foarte interesante, în special victoria cu Leite fiind un punct de reper. Însă aici în calificări s-a chinuit foarte mult cu Arh, sportiv fără clasament destul de modest, pe care l-a învins în tie-breakul setului decisiv. Consider astfel că Dougaz se va impune, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Aziz Dougaz castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici