Share

Pronosticuri pariuri ATP: Norrie - Sonego, italianul are prima șansă pe zgură

Tenis

Cota: 1.73

Adaugat de: Marian Cioată

18 Apr 2019 00:27 554 0
Logo Cameron Norrie
Logo Lorenzo Sonego
Cameron Norrie
Lorenzo Sonego
VS
13:20 18 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Cameron Norrie v Lorenzo Sonego

Joi, după 13.20 este programat meciul din turul 3 al turneului de Masters Series de la Monte Carlo, dintre britanicul Cameron Norrie (56 ATP) și Lorenzo Sonego (96 ATP) din Italia. Pontul recomandat merge în direcția jucătorului latin, mult mai obișnuit cu terenurile de zgură.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Cameron Norrie: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î Î

Cameron are 10 victorii și 10 înfrângeri pe zgura roșie, în ultimele 12 luni din circuitul ATP. El nu a disputat nicio partidă pe o suprafață similară, între 2014 și 2017!

În mod evident, stângaciul englez preferă terenurile rapide, de ciment. 

Aici în Principatul Monaco a trecut de francezul Mannarino și de ungurul Fucsovics, în câte 2 seturi, dar per ansamblu parcursul lui pe zgură a fost unul șovăielnic în startul sezonului actual. Anterior, el pierduse în primul tur de la Houston cu Janko Tipsarevic și Munar în turul 2 la Rio, plus sud-americanii Cachin și Dutra-Silva la Cordoba și Buenos Aires. 

Lorenzo Sonego: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Sonego este unul dintre cei mai interesanți jucători pătrunși în top 100, cu potențial excelent de creștere în această primăvară. Recordul său total pe zgură este de 163 victorii și 91 înfrângeri, până la 23 ani. An de an bifează undeva între 25-35 succese pe această suprafață.

Lorenzo vine de departe, din calificări, cu victorii la Nishioka (singurul meci de 3 seturi, dar cu 6-0 în decisiv), Seppi și Khachanov. Serviciul italianului este unul excelent, producând multe puncte ușoare în spatele primei serve. 

23 victorii din 33 meciuri a obținut deja Sonego, în 2019, 13 succese profilându-se pe terenurile lente. A răpus nume importante din circuit, jucători experimentați și valoroși precum Andujar, Jarry, Djere, Berlocq sau Delbonis.

Statistica meciurilor directe Cameron Norrie v Lorenzo Sonego

Va fi primul duel direct la seniori, între cei doi tenismeni din aceeași generație, născuți în 1995. 

Cote pentru Cameron Norrie v Lorenzo Sonego

Pentru solist simplu, italianul are o cotă de 1.57 la Betano.ro, în timp ce un succes al favoritului în 2 seturi are o valoare de 2.45, în acest moment.

Pont Cameron Norrie vs Lorenzo Sonego: Sonego -1.5 game-uri handicap

Mizez pe o victorie la cel puțin 2 game-uri diferență, în favoarea sportivului din Italia. Lorenzo Sonego are de partea sa experiența net superioară pe zgură, dobândită în ani și ani de meciuri competitive. În plus, forma lui recentă este una foarte bună. Norrie este mai sus clasat și jucător de mână stângă, dar nu are naturalețea adversarului său pe acest tip de suprafață, fiind la abia al doilea sezon în circuit, la cel mai înalt nivel în turneele de pe zgură. Cota de 1.73 oferită de Betano.ro pentru această opțiune este una foarte atractivă.

Pont pariuri: Sonego -1.5 game-uri handicap

Miza: 8/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Cameron Norrie vs Lorenzo Sonego: Peste 21,5 game-uri

Un alt meci de astăzi din optimile de la Monte Carlo, poate nu la fel de interesant ca celelalte partide, însă de pe urma căruia putem face profit e cel dintre Sonego și Norrie. Cei doi jucători, de valori apropiate în acest moment, au evoluat bine în partidele jucate pe zgura monegască și mă aștept la un meci strâns astăzi. Italianul e favorit, prin prisma ultimelor evoluții pe zgură, dar britanicul are forța să se impună. Nu e exclus deloc ca meciul să ajungă în decisiv, astfel că merg cu încredere pe minim 22 de gameuri disputate, la o cotă cel puțin decentă.

Pont pariuri: Peste 21,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

17

Castigate:

10

Pierdute:

7

Anulate:

0

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici