Share

Pont Cameron Norrie - Jeremy Chardy, Francezul se simte bine pe iarbă

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

24 Iun 2019 00:58 686 0
Logo Cameron Norrie
Logo Jeremy Chardy
Cameron Norrie
Jeremy Chardy
VS
13:00 25 Iunie 2019
ATP Eastbourne

Analiză și informații pentru Cameron Norrie v Jeremy Chardy

A mai rămas o săptămână până la startul celui de-al treilea Grand Slam al anului, iar jucătorii fac un ultim antrenament înainte de a intra pe iarba londoneză. Noi venim cu un pont de la partida dintre britanicul Cameron Norrie și francezul Jeremy Chardy, din cadrul turneului de la Eastbourne, meci ce ultimul programat pe arena centrală și care va începe după ora 17 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Cameron Norrie: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Cameron Norrie nu traversează o perioadă deloc bună. Britanicul a evoluat doar într-un singur meci pe iarbă în acest an, iar turneul de la el acasă, e ultimul antrenament înainte de Wimbledon. În această primăvară, Cameron a evoluat modest, mult sub potențialul său. Chiar dacă zgura nu e suprafața sa favorită, Norrie tot nu are scuze pentru evoluțiile sale modeste.

Suprafețele rapide, precum hardul sau iarba se pliează stilului de joc al britanicului, care are un serviciu bun, dar și alte lovituri, precum forehandul sau reverul cu două mâini. În singura partidă jucată pe iarbă în acest an, Norrie a cedat în 3 seturi în fața lui Anderson, după ce a avut 1-0. E adevărat, a fost un meci contra unui jucător ce a revenit după o pauză destul de lungă din cauza unei accidentări, dar chiar și așa, Norrie tot nu a reușit să îi facă față uriașului din Africa de Sud.

În primul tur la competiția de acasă, Norrie va da peste un jucător bun pe iarbă și în fața căruia va avea probleme, dacă nu va etala un nivel înalt al jocului. Și mai ales dacă nu va avea un serviciu bun. Cameron își va juca șansa și va avea și fanii de partea sa.

Jeremy Chardy: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V Î

Jeremy Chardy nu trece nici el printr-o perioadă bună. Francezul nu a avut o primăvară conform așteptărilor, dezamăgind în multe momente, dar caută să își revină în scurtul sezon de pe iarbă.  Puține meciuri jucate și pe suprafața verde, însă evoluțiile au fost parcă ceva mai bune și dau semne de revenire pentru jucătorul clasat pe locul 65 în ierarhia mondială.

La Queen s, săptămâna trecută, Jeremy a ajuns doar până în turul 2, acolo unde a fost eliminat, greu, de către Stefanos Tsitsipas. Asta după ce în prima rundă trecuse relativ ușor de Mikhail Kukuskhin, un jucător deloc rău. Eșecul contra grecului a venit după ce Chardy a avut 1-0 la seturi și a cedat în urma a două seturi cu tie-break. Premisele sunt bune, mai ales în perspectiva turneului de la All England Club. 

În primul tur de la Eastbourne, Chardy va da peste un jucător ce va susținut de fani, însă care nu în cea mai bună perioadă. Chardy impresionează prin serviciul său, iar dacă va pune cât mult prina minge în teren, atunci nu ar trebui să aibă emoții pe propriul serviciu. Francezul pleacă favorit și poate avansa în runda secundă dacă nu va comite erori neforțate.

Statistica meciurilor directe Cameron Norrie v Jeremy Chardy

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul trecut la Atlanta, iar britanicul s-a impus cu 2-1.

Cote pentru Cameron Norrie v Jeremy Chardy

Pe lângă pronosticul indicat, se mai poate merge pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,60 sau victoria simplă a francezului, la o cotă de 1,42.

Pont Cameron Norrie vs Jeremy Chardy: Victorie Chardy la H de 2,5 gameuri

Iarba e una din suprafețele favorite ale francezului, care se simte foarte bine pe gazon. Serviciul îl ajută pe Chardy, care dacă va servi mult cu prima minge, atunci nu văd cum Norrie ar putea să îi facă break. Britanicul excelează și el la capitolul serviciu, dar e mult mai expus când joacă cu mingea a doua. Văd un meci echilibrat, dar în care Chardy poate face diferența în momentele cheie. Tocmai de aia merg pe un succes la minim 3 gameuri a francezului, la o cotă bună oferită Unibet.

Pont pariuri: Victorie Chardy la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

19

Pierdute:

9

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0