Share

Pronostic pentru Botic Van De Zandschulp - Dan Added, ITF Franta F17, 13.09.2018

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Sep 2018 23:15 540 0
Logo Botic van de Zandschulp
Logo Dan Added
Botic van de Zandschulp
Dan Added
VS
14:30 13 Septembrie 2018
ITF Franta F17

Analiză și informații pentru Botic van de Zandschulp v Dan Added

Turneul ITF Franța F17 are loc în Mulhouse, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Botic Van De Zandschulp și Dan Added, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Mulhouse este o localitate mare, de 300.000 de locuitori, fiind situată aproape de granița cu Elveția și Germania, un foarte mare centru industrial, acest lucru fiind omagiat prin cel mai mare muzeu de automobile din lume. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Club de l'Illberg, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Olivetti, Escoffier, Zandschulp sau Martinavarro. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Botic van de Zandschulp: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V Î V

Botic Van De Zandschulp este un olandez de 22 de ani, clasat pe locul 565 ATP. 
Iar Botic este foarte bun și foarte talentat, un tenismen despre care se vorbește foarte frumos în ultimii ani. A fost și pe locul 308 în lume, acum fiind într-un ușor regres însă lucru total de înțeles dacă ne gândim la faptul că este foarte tânăr și mai are mult de acumulat. 
Însă jocul său arată bine, el fiind un tenismen destul de înalt la 1.88 care se folosește bine de serviciu. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Germania F2, semifinale la ITF Germania F3, finală la ITF Franța F4, sferturi de finală la ITF Franța F5, finală la ITF Olanda F1, sferturi de finală la ITF Olanda F2, sferturi de finală la ITF Germania F10, semifinale la ITF Olanda F5 și sferturi de finală la ITF Olanda F6.
Foarte versatil, Zandschulp fiind solid atât pe hard însă și pe zgură. 
Indoor îi place să joace, în start de an având finală tot în Franța, victorii cu Lenz (locul 491 ATP) sau Arnaboldi (locul 178 ATP), plus set luat lui Mahut (locul 150 ATP). 
Aici:

- 6-1 0-1 cu Okala (locul 428 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 17% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Dan Added: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Dan Added este un francez de 19 ani, clasat pe locul 639 ATP. 
Iar Dan este la rândul său bun, un tenismen care deja a intrat în prima mie mondială fiind foarte tânăr, o performanță în sine. Mai mult, Added se apropie de topul 500 ATP și pare un prospect interesant pentru viitor. 
În 2018 are semifinale la ITF Franța F6, semifinale la ITF Franța F15, semifinale la ITF Germania F12 și sferturi de finală la ITF Belgia F9. 
Forma sa însă nu pare prea bună, Added venind după turnuel ITF Franța F16, pe hard în aer liber, unde a pierdut cu Schepper (locul 1105 ATP) după o partidă de slabă calitate. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Pepe (tenismen fără clasament), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Botic van de Zandschulp v Dan Added

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Botic van de Zandschulp v Dan Added

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Botic van de Zandschulp vs Dan Added: Botic Van De Zandschulp castiga

Botic Van De Zandschulp este un tenismen solid, care a intrat în topul 500 ATP anul trecut și care deja are titluri în palmares în circuitul ITF. Îi place să evolueze în sală, în start de an trecând de Arnaboldi, tenismen de top 200 ATP, în plus luându-i set lui Nicolas Mahut. Iar aici nu a avut probleme cu Okala deși acesta s-a retras în setul secund așadar nu poate fi un reper exact. Dan Added este talentat, un tenismen care a intrat în prima mie mondială deși abia a ieșit din juniorat. Și lui îi place să joace în sală, însă în ultima vreme pare în formă mai slabă, pierzând săptămâna trecută cu Joffrey de Schepper după un meci modest. Consider astfel că Zandschulp este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Botic Van De Zandschulp castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici